Litfen sonuna kadar ugrasin davayi birakmayin cok sinir oldum allah bunu yanlarina koymaz durumunuz sıkısık ve bu resmen hirsizlik allah o parayi size fazlasiyla versin insallah.
Hah işte demek istediğim bu. Bundan sonra eşim de ben de hep tetikte olacağız. E-devlete 2-3 günde bir bakıp kontrol etmek gerekiyor. Bunu buradan duyurmak istedim. Çünkü insan başına gelmeden bilemiyor.
Canım aynen sizin başınıza gelen bi haber okudum. Çorumda birinçn başınada aynısı gelmiş be 8 bin tl borç çıkarmışlar. 8 tane hat almışlar adamın üstüne. Adam daha önce cep telefonu almış ve kimlik fotokopisini vermiş orda bişeyler imzalatılmış muhtemelen ordan ele geçirmişler imzasını filanda taklit ediyolar galiba. Ne kötü bişey ya sizin yine azmış neyseki erken anladınız yinede.
Canım aynen sizin başınıza gelen bi haber okudum. Çorumda birinçn başınada aynısı gelmiş be 8 bin tl borç çıkarmışlar. 8 tane hat almışlar adamın üstüne. Adam daha önce cep telefonu almış ve kimlik fotokopisini vermiş orda bişeyler imzalatılmış muhtemelen ordan ele geçirmişler imzasını filanda taklit ediyolar galiba. Ne kötü bişey ya sizin yine azmış neyseki erken anladınız yinede.