- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
ev hanımıyım.evim temiz düzenlidir. Her gün muhakkak evimi siler süpürürüm, banyo WC sürekli temizdir. Asıl konu eşimin yemeklerim konusunda. Yaptığım yemekleri çevremdeki insanlar beğenir ve benim eşim malesef her zaman olmasa da ayda bir kere elemin lezzetinin olmadığını söyler sizler nasıl tekpi verirdiniz?
Sulu yapıyormuşum ama her yemek de soruyorum nasıl olmuş mu oda ellerine sağlık güzel olmuş diyor.ve her seferinde de söylüyorum bak beğenmediğin bi şey varsa söyle yok diyor.Neyini sevmiyor peki? Baharatini mi, pismesini mi, yagini mi? Sordunuz mu bunlari hic? Ayri kulturlerden misiniz?
Guzel olmus diyormus ama begenmiyor diyorsunuz? Biraz daha kaynatin canim siz deSulu yapıyormuşum ama her yemek de soruyorum nasıl olmuş mu oda ellerine sağlık güzel olmuş diyor.ve her seferinde de söylüyorum bak beğenmediğin bi şey varsa söyle yok diyor.
Yeni evli misiniz ? Belki henüz annesinin yemeklerinden sonra sizinkine alışamamıştır diye sordum . Yemeklerde onu rahatsız eden şeyi sorun tuzu mu baharatı mı yağı mı gibi. Bir cevap verirse ona özen göstererek yaparsınız. Bir cevabı yoksa da kendi yapsın bakalım onun eli lezzetli miymiş :) İnsan uğraşıyor yapıyor tabi beğenilsin de istiyor haliyle. Beğenmeyebilir ama tatlı dille söylemesi lazım. Üslubunda ısrarcı olursa benim elimin lezzeti var da senin ağzının tadı yok deyip kendiniz afiyetle yiyin .ev hanımıyım.evim temiz düzenlidir. Her gün muhakkak evimi siler süpürürüm, banyo WC sürekli temizdir. Asıl konu eşimin yemeklerim konusunda. Yaptığım yemekleri çevremdeki insanlar beğenir ve benim eşim malesef her zaman olmasa da ayda bir kere elemin lezzetinin olmadığını söyler sizler nasıl tekpi verirdiniz?
Sulu yapıyormuşum ama her yemek de soruyorum nasıl olmuş mu oda ellerine sağlık güzel olmuş diyor.ve her seferinde de söylüyorum bak beğenmediğin bi şey varsa söyle yok diyor.
ev hanımıyım.evim temiz düzenlidir. Her gün muhakkak evimi siler süpürürüm, banyo WC sürekli temizdir. Asıl konu eşimin yemeklerim konusunda. Yaptığım yemekleri çevremdeki insanlar beğenir ve benim eşim malesef her zaman olmasa da ayda bir kere elemin lezzetinin olmadığını söyler sizler nasıl tekpi verirdiniz?
O mutfağa adım atmam. Sen yap biz yiyelim derim. Esim de bunu diyeceğimi bilir zaten. Üzgünüm ama bu adamlari bu hale siz getiriyorsunuz. Benim evim her gün temiz falan degil. Sikayet edenin eline tutustururum süpürgeyi. Alsin kendı temizlesinev hanımıyım.evim temiz düzenlidir. Her gün muhakkak evimi siler süpürürüm, banyo WC sürekli temizdir. Asıl konu eşimin yemeklerim konusunda. Yaptığım yemekleri çevremdeki insanlar beğenir ve benim eşim malesef her zaman olmasa da ayda bir kere elemin lezzetinin olmadığını söyler sizler nasıl tekpi verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?