Kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz.

Tas ye sevgilim derim
Elim lezzetsizse eli lezzetli olanini bulsun getirsin. Acik acik bunu soylerim. Ev hanimi dahi olsaniz kimsenin hizmetcisi,ascisi,yamagi degilsiniz ne munasebet? Ev islerini ustunuze bu denli yapistirmayin.

Valla bizde ayni durumdayiz. Heeec umrum degil begendigin yere gotur orda yiyelim derim.

“Yarın zıkkımı pekiyle beraber haşlıycam onu yersin onda nasıl olsa el lezzeti gerekmez” derdim. Bu çok hoşuma gitmedi demek başka birşey elin lezzetsiz demek bambaşka. Sinir olmakta çok haklısınız. Ama herkesin damak tadına uygun yemek yapmak çok zor.

Oturup eşinize yemekte neleri sevdiğini , nasıl bir yemek yemek istediğini sordunuz mu?

Arkadaşların çoğu sormak yerine laf sokmayı uygun bulmuşlar ama ben her gün 3 öğün, ömür boyunca yenecek bir yemeğin nasıl olması konusunda oturup uzlaşılmasından yanayım. Çünkü eşinizin damak tadı sizin yemek tariflerinizde bulunmuyor olabilir. Ona göre konuşup bir orta yol bulun

Gel yer değiştirelim madem. Sen evin kadını çocuklarının anası ol. Ben de evin direği çocuklarının babası olurum derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…