- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
Yok artkkKardeş seni saç baş döven, dışarda gördüğü her dişiye ağzının suyunu akıtan ,neredeyse kalpten gidecek azgın teke kocan sence o parayı sana yedirir mi ? Çocukları da düşündüğü yok , sen de piskevit yiyip bir tane daha yaparsam kesin alır mirası diye diye ilerliyorsun herhalde yapma, çocuklara yazık. Size hiç acımayan kocanızın, dediğiniz gibiyse para içinde yatan annesine acıması, kıyamaması da ayrı değişik. Kocanız ağzını açmadıkça siz ancak sinir hastası olursunuz. Sizin hakkınız olmayan paraya bu kadar efeleniyorsunuz bir de mirasçı siz olsaydınız müge den izlerdik herhalde, korktum vallah
Kaç kişi yazmış eşinden şiddet gördüğünü bu konuyu çözmesi lazım önce .tek kelime edebileceğini sanmıyorum ne yazıkki.. Allah yardımcısı olsun .Orasi öyle tabi kimsenin bogazina çökecek hali yok kimsenin. Tenezzül etmemek de lazim. Konu sahibi zaten eminim ki tek kelime etmiodur. Burada çözüm aramaz yoksa azcik cevval olsa.
Peki kocaniza guveniyormusunuz? Onparayi sizin için harcayacagina?Onun insiyatifinde değil işte Bugün mahkemeye başvursak Bugün alır payına düşeni eşim , kadında vicdan yok olsa böyle yapmazdı , daha gelip acındırıyor kendini bize ben Birgün olsun oğlumdan para istemedim faturamı yatır demedim diye hey Allahım ya Güler misin ağlar mısın
Kusura bakmayın ama insanlar dişlerinden tırnaklarından artırıp çalışıp kazanıp aynen sizin gibi kısarak almışlar. Şu an zor durumda olduğundan canınız sıkılmış. Onlar kayınvalidenizin malı. Tüm zamanlarında eşinin yanında olmuş çalışmış kazanıp almışlar. Elbette size yardımcı olsa güzel olur ama onun insiyatifinde. Biz de babamızı kaybettik. Herşey annemin. Ablam evli yiğenime büyüyene kadar kıyafet oyuncak ne varsa biz aldık. Ama şu mal senin kirasını al tarzı bir şey hiç aklımıza bile gelmedi. Ben de karar aşamasındayım biriyle kendi kendimize yeter miyiz diye düşünüyorum. Ben annemden bir şey isteyemem. Annem herşeyi de serer önümüze o ayrı ama ne ben ne ablam düşünmeyiz. Annemle yaşıyorum kirada değiliz ama faturalara alışverişe hep yardım ederim. Annemin durumu iyi ama rahat edemem yani. Bence bunaldığınızdan doğru düşünemiyorsunuz. Elbette kayınvalideniz yardım etmeli ama işte zorla da olmaz.
Miras varMadem paranız yok 3 çocuk niye
Miras da sanki Adnan ziyagil mirası, altı üstü Bi dükkan Bi çocuğun okul masrafına anca yeterMiras var
Kadının şiddetle ilgili sıkıntısı yokki. Neden herkes bukadar takmış bu konuyu sürekli soruyor, üsteliyor. Cevap bile vermiyor o mevzuya. Demekki memnun hayatından, hata okadarki 2 çocuk varmış birtane daha yapmış. Onun derdi sözde pasif kocasiyla. Hakkını aramiyormuş, kv mağdur ediyormuş. Kocası aslında okadar da pasif değil, o kismi anlamiyor kendisi.Kaç kişi yazmış eşinden şiddet gördüğünü bu konuyu çözmesi lazım önce .tek kelime edebileceğini sanmıyorum ne yazıkki.. Allah yardımcısı olsun .
Dükkanın mevkisi önemli ama şimdi. İstiklal caddesindeyse mesela ednan beye yaklaşamaz ama yinede 3 çocuğun okul masrafını karşılarMiras da sanki Adnan ziyagil mirası, altı üstü Bi dükkan Bi çocuğun okul masrafına anca yeter
Ben polikistik over hastasıyım tedavi ile ilk çocuğuma evliliğimden 5 yıl sonra kavuştum , ikinci çocuğuma gene 9 yıl sonra tedavi ile kavuştum çünkü kardeşi olmasını çok istiyordu çocuğum , doğumdan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim korktum ağladım hala korkuyorum üst üste doğumu nasıl kaldırırım diye, miras olupta sonuçta dünyalar değil, bize böyle sırt dönenen kv ye gerekeni yapmak sadece , benim ailem bile dayanamayıp yardım ederken onun vurdumduymazlığı eşimi dışlaması gücüme gidiyorKadının şiddetle ilgili sıkıntısı yokki. Neden herkes bukadar takmış bu konuyu sürekli soruyor, üsteliyor. Cevap bile vermiyor o mevzuya. Demekki memnun hayatından, hata okadarki 2 çocuk varmış birtane daha yapmış. Onun derdi sözde pasif kocasiyla. Hakkını aramiyormuş, kv mağdur ediyormuş. Kocası aslında okadar da pasif değil, o kismi anlamiyor kendisi.
Siz de habire çocuk doguruyorsunuz öyle mi ?Ben bu eve gelin geleli 16 yıl oldu , Ne zaman zora düşsek benim ailem destek oluyor kiralarımızı çoğu kez ailem ödüyor her ay bize para yolluyorlar, onun annesinden destek bekleyince bunun adı neden paragözlük olsun ki, zaten vicdanı olan böyle ayrımcılık yapmazdı kendi içinden gelirdi Allah büyük neyse bakalım
Kayınvalidenin 10 bin geliri varmış 2 maaş Bi dükkan Bi ev kirası, dükkan muhtelemen 2500 TL kirası var ucuz beğenmedim, 2 çocuk bile okutmazDükkanın mevkisi önemli ama şimdi. İstiklal caddesindeyse mesela ednan beye yaklaşamaz ama yinede 3 çocuğun okul masrafını karşılar
Ben polikistik over hastasıyım tedavi ile ilk çocuğuma evliliğimden 5 yıl sonra kavuştum , ikinci çocuğuma gene 9 yıl sonra tedavi ile kavuştum çünkü kardeşi olmasını çok istiyordu çocuğum , doğumdan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim korktum ağladım hala korkuyorum üst üste doğumu nasıl kaldırırım diye, miras olupta sonuçta dünyalar değil, bize böyle sırt dönenen kv ye gerekeni yapmak sadece , benim ailem bile dayanamayıp yardım ederken onun vurdumduymazlığı eşimi dışlaması gücüme gidiyor.
Böyle kocam olsa KV kası aklıma gelmez psikopata bağlarım bence kendisi pasif farkında değil ..Kadının şiddetle ilgili sıkıntısı yokki. Neden herkes bukadar takmış bu konuyu sürekli soruyor, üsteliyor. Cevap bile vermiyor o mevzuya. Demekki memnun hayatından, hata okadarki 2 çocuk varmış birtane daha yapmış. Onun derdi sözde pasif kocasiyla. Hakkını aramiyormuş, kv mağdur ediyormuş. Kocası aslında okadar da pasif değil, o kismi anlamiyor kendisi.
Senin kayınvaliden insan değil.Merhaba arkadaşlar , eşimin babası biz evlenmeden Önce vefat etmiş Allah rahmet eylesin, adam ölmeden önce miras bırakmış oğluma dükkan kızlarıma ev diye, şayet kayınvalidem hepsi benim ben ölmeden kimseye birşey vermem diyor, Oturduğu ev kendinin ,hem kocasından hem babasından emekli maaşı alıyor, bir dükkan ve bir evden daha kira alıyor, Yaklaşık Aylık 10 bine yakın geliri var, kayınpederim vefat edeli 20 yıl olmuş, 2 çocuğumuz var Ve hamileyim eşim dişini tırnağına takıp Gece gündüz çalışıyor borcumuz çok fazla , Gündüzleri işteyken yemek yemeden bisküvi ile idare ediyor para harcamamak için ,orta halli geçiniyoruz, kayınvalidem kendi erkek kardeşine onun çocuklarına ve etrafına döke saça harcıyor paraları, eşim 45 yaşında babasının bıraktığı dükkanı almıyor annesine kıyamıyor , bu arada kayınvalidem benim çocuklarıma ve eşime birşey almıyor ,sadece kendi kızları ve onların çocuklarına harcıyor, ayrımcılık yapıyor, Bebeğim 8 aylık oldu bir çorap bile almadı bunları gördükçe üzülüyorum, dükkanı vermek için İse şart koşuyor ,kızlara kalan evin biri uzak çarşıdan ev alacaksın diyor Babanın vasiyeti diyor, yani 100 bine yakın para ödememizi istiyor, hem yıllarca kiraları alıp hem böyle yapması normal mi, bizde adetler baba vefat edince mal paylaşımı yapılır, siz ne diyorsunuz, ne yapardınız kızlar cevaplarınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?