Kızlar siz söyleyin

Yok artkk

Orasi öyle tabi kimsenin bogazina çökecek hali yok kimsenin. Tenezzül etmemek de lazim. Konu sahibi zaten eminim ki tek kelime etmiodur. Burada çözüm aramaz yoksa azcik cevval olsa.
Kaç kişi yazmış eşinden şiddet gördüğünü bu konuyu çözmesi lazım önce .tek kelime edebileceğini sanmıyorum ne yazıkki.. Allah yardımcısı olsun .

Peki kocaniza guveniyormusunuz? Onparayi sizin için harcayacagina?

Hukuk sistemi mi degisti? Siz haklarinizdan feragat mi ettiniz?
Benim esim vefat etti. 1 oglum var. 12 evden 3ü bana kaldi, 9u oglumun. Ben hic ugrasmadim bir avukata vekalet verdim tum islemleri o yapti tapularimizi getirdi. Yasal bölünme bu sekilde, 4te 1 eşe kalıyor dedi.
Yasi henuz 4 oldugu icin evlerde benim yetkim var ama o bile kisitli.

Kaç kişi yazmış eşinden şiddet gördüğünü bu konuyu çözmesi lazım önce .tek kelime edebileceğini sanmıyorum ne yazıkki.. Allah yardımcısı olsun .
Kadının şiddetle ilgili sıkıntısı yokki. Neden herkes bukadar takmış bu konuyu sürekli soruyor, üsteliyor. Cevap bile vermiyor o mevzuya. Demekki memnun hayatından, hata okadarki 2 çocuk varmış birtane daha yapmış. Onun derdi sözde pasif kocasiyla. Hakkını aramiyormuş, kv mağdur ediyormuş. Kocası aslında okadar da pasif değil, o kismi anlamiyor kendisi.

Ben polikistik over hastasıyım tedavi ile ilk çocuğuma evliliğimden 5 yıl sonra kavuştum , ikinci çocuğuma gene 9 yıl sonra tedavi ile kavuştum çünkü kardeşi olmasını çok istiyordu çocuğum , doğumdan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim korktum ağladım hala korkuyorum üst üste doğumu nasıl kaldırırım diye, miras olupta sonuçta dünyalar değil, bize böyle sırt dönenen kv ye gerekeni yapmak sadece , benim ailem bile dayanamayıp yardım ederken onun vurdumduymazlığı eşimi dışlaması gücüme gidiyor

Siz de habire çocuk doguruyorsunuz öyle mi ?
Kiranizi bile aileniz oduyorken.
Aferin size :)
Sizin kocanız parası yokken bile azgın teke sendromunda bir de parası olduğunu düşünemiyorum.
Bu sefer kadınlara bakmakla yetinmez ben sana diyeyim

Dükkanın mevkisi önemli ama şimdi. İstiklal caddesindeyse mesela ednan beye yaklaşamaz ama yinede 3 çocuğun okul masrafını karşılar
Kayınvalidenin 10 bin geliri varmış 2 maaş Bi dükkan Bi ev kirası, dükkan muhtelemen 2500 TL kirası var ucuz beğenmedim, 2 çocuk bile okutmaz

Olabilir, birşey diyemem
3 numarada doğunca kardeş isteyebilir ozaman 4ü de düşünürsünüz. Sizin bileceğiniz iş tabii kimse karışamaz. Allah uzun ömür versin hepsine.
Benimde kızım özel jet istiyor mesela, ama alamiyorum. Yapcak birşey yok

Böyle kocam olsa KV kası aklıma gelmez psikopata bağlarım bence kendisi pasif farkında değil ..

Baba ölünce ogula da miras kalır. 1/4 eşin, kalan çocukların. Eşiniz payını almak istiyorsa alsın. Çocuklarınızın geçimini eşiniz ve siz sağlamalısınız. Adam ölmese ne olacaktı. Hayatta bir tek kendime güveniyorum. Size de tavsiye ederim.

Büyük kızım bir yasini bitirmisti işe başladıgımda 13 yıldir kesintisiz çalışıyorum kucuk kizimda 37.haftaya kadar çalıştım son 3 hafta dinlendim ve 5 aylıktı daha mememde sütüm dururken işime geri döndüm isteyken sagdım hep.sirf kizlarim daha iyi şartlarda yasasın diye yeri geldi kiyafetimden kıstım yeri geldi kuaförumden yememden içmemden.gecen ay en az 3 sutyen ihtiyacim varken(gömlek giyiyorum kurumsal firma )sadece 1 rengini alabildim oda bim marketten yani cunku hem ev hem araba kredim var ve kısmı calisma ödenegi alıyorum.esim benden önce ölürse damatlar pay derse ha.iktir derim ben yillardir dişimden tırnagimdan arttirip kendime oturacak ev alacam kendime araba alicam (elbet birinin üstüne olacak kimin kimden önce ölecegi belli de olmadigi icin.)sonra pay diyecekler cocuklarimin bile 1 kuruş katkısı yokki onlarda.bakıyoruz büyütüyoruz en iyi okulda okutup büyüdügünde gücüm yettigince dügününü yaparim param varsa ister dagitirim ister biriktiririm ama bana miras paylaşımı ile gelmesinler zira onu eşimle ikimiz çalıştık(13 yildir) beraber biriktirdik ikimizde ölmeden damatlara bölecek halim yok.biz ölünce kim ne b.k yemek istiyorsa yesin.

Babam öleli 6 yıl bitti annem hem kendi hem babamın maaşinı aliyor 2 katlı ev var.Evleri paylasalımmı asla aklımdan gecmedi o evler yapilirken bizden tek kurus almadilar kendileri gerekirse o hafta pazara cikmadilar kredi cektiler binbir zorlukla yaptilar.Günah ya.(2 kardesiz)

Senin kayınvaliden insan değil.

Haksa kv hakki olani yapiyor malsa kendi mali istedigi gibi harcar . Paylasimsa olmeden kimse hak iddia edemez .
Zor durumdasınız o da allah ile kv arasında komşusu ac iken tok yatan bizden değildir ana-oğul çözememiş sorun etmemiş siz uzak durun .

Eski konularına baktım da, eşinizin annesine birşey söylemeyeceği , olumsuz bir laf etseniz size yapacaklari ortada.

Düşmeyin bu malın mülkün derdine boşuna.

Maddi problemlerinizi başka türlü çözmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…