Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Birprensesinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
161
19
13
Arkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum

Böyle kücük seylerle takilmayin yani hayatinizda ha olmus ha olmamis insanlarin yaptiklarina takilmayin .. ben böyle seylere takilmayi coktan biraktim cünkü önünü arkasini alamazsiniz yol verin gitsin sizde o sekil davranin o kadar

Neden bu kadar taktınız kadına?bırakın paylaşsın ne çekiyorsa çeksin?belki müsait değildi sizde çok fazla gelme gitme meraklısı biriyseniz evde değilim demiştir.rahatsız olduğu bir durum olmuştur araya mesefa koymak istemiştir vs.herşeye trip atmayın gerçekten itici oluyor.sizle araya mesafe koyduğunu hissettiyseniz sizde arayıp sormayın.

Sizin gibi biriyle bende arkadaş olmak istemezdim.
Hatta böyle bir arkadaşım vardı en son yeter bana taktığın deyip engellemiştim.
Bana çok takıntılı geldiniz ve evet sizinle görüşmek istemiyor.
Yediğimiz içtiğimiz birdi kendileride bizi arardi ve gayette sağlam dostlugum vardır zaten ayda bi ariyodum ben kadını öyle zırt pırt kimseyi aramam egoist olduğun her halinden belli kibirli şey

250 lira borc alacak kadar kotu durumdalarmis demek ki ama ben en cok buraya takıldım..250 lira nedir ki sanki 25 bin borc almışlar da vermemişler. Belki de esiniz o paradan vazgecti olamaz mi. Ve laf sokmussunuz hikayenizde
Ben sizi de masum görmedim. Insanlara cok anlam yüklüyorsunuz insan işte eşref i mahlukat cok fazla kiymet vermeyin herkese.
Ve eşiniz de haklı. Kimseye bisey anlatmayın.

Ben ayda bi ariyodum ve biz samimiydik herseyimizi paylasirdik oda öyle bende zırt pırt gitmedim hiç bı zaman ayda bi yolum düştüğünde arardım o kadar

Yediğimiz içtiğimiz birdi kendileride bizi arardi ve gayette sağlam dostlugum vardır zaten ayda bi ariyodum ben kadını öyle zırt pırt kimseyi aramam egoist olduğun her halinden belli kibirli şey
Bana mı dediniz egoist diye ?
Kadının hikayelerine kadar karışmış hatta ona giden kişiye bile sormuşsunuz ve bu ayda yılda bir aramış haliniz ?
Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Böyle samimiyiz falan deyip duruyordu ama ben utanma belasına görüşüyordum.
Yani samimi olsanız dediğiniz şeyleri yapmaz.

Size yorum yapanlara hakaret etmeniz hic hoş değil.

Canim hikayesine niye kariscam ailecek biz görüşüyoruz onlarla mesaj attığım kızda tanıyor beni bende onu bana evde değilim diyip yarım saat sonra hikaye atarsa bende yüzüne vururum kusura bakma yani

Size yorum yapanlara hakaret etmeniz hic hoş değil.
Gerçekleri söyledim diye şu an sinir oluyor.
Aynı benim o görüşmediğim kişi işte.
Aramam sormam deyip , kadının tüm hikayelerine takmış.
Benim arkadaşımda böyleydi . Bir yere mi gittim ? Hemen bi saçma sapan tavırlar , beni çağırmadınlar falan. En son engeli bastım, beni bir daha arama dedim.
Cidden insanın başına gelecek en kötü insan tip takık olandır.

Arkadaşlık ilişkileri böyle kurulmaz bence. Yani bir adım siz atarsınız, sonra beklersiniz bakalım karşı taraf da size bir adım atıyor mu diye? Oysa siz arka arkaya adımlar atıp, bir de neden bana doğru yürümedim diye karşı tarafı sorguya çekiyorsunuz. Bu insanları uzaklaştırıcı, baskıcı bir davranış. Belki dediğiniz gibi gerçekten görüşmek istemiyor olabilir. Bunu anlamanın yolu kadının üstüne gitmek değil, biraz kendi haline bırakmaktır.

Ek olarak yukarıda birine egoist, kibirli şey dediğinizi okudum da... Şuncacık şeyden bu kadar öfkelenip, insanlara hakaret edebiliyorsanız, gündelik hayatta insanlara nasıl davranıyorsunuz diye düşünürüm. Biraz fevri olabilir misiniz? Belki de insanları bu yönünüz itiyordur. Kendinizi müdafaa etmek hakkınızdır elbette ama bunun da bir yolu yordamı vardır.

Canim hikayesine niye kariscam ailecek biz görüşüyoruz onlarla mesaj attığım kızda tanıyor beni bende onu bana evde değilim diyip yarım saat sonra hikaye atarsa bende yüzüne vururum kusura bakma yani
Ben size hakaret etmedim bu birincisi.
Siz konu açmışsınız ben de saygı çerçevesinde benim yapıma böyle sorgucu- sualci arkadaşlar uymaz dedim o kadar.
Şimdi burada ben sanki sizi aşağılamışım gibi davranmayın.
Herkesin arkadaş anlayışı farklıdır. Ama takıntılısınız kabul edin.

Evet bende hic cekemem. Herkesin işi var gücü var bir hayat telaşı var sonuçta. Mesajina cevap bile vermeyebilirsim gercek dost buna alınmaz bile alınmaması lazim. Iyi yapmışsın o kişiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…