Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Ya kendin kurup kendin söylüyorsun cidden niye takik olayım kendisi eşime bana bayiliyodu çağırıp duruyordu gelin yemeğe gelin gezmeye diye banada geldiğin zaman buraya uğra diyodu bende ayda bi anneme giderken ugrardim daha sonra gitmedim en son bi ikidir aradım 1 ay arayla eşimden para aldıktan sonra tavırları çok değişti bana sen benim kardeşimsin diyodu ben yalanmi atıyorum

ne olursa olsun acik acik sorsaydiniz keske maden o kadar samimiydiniz bide ben oyle heryerden engelleme olayina karsiyim canim kusura bakma beni yanlisda anlama ama keske karsi taraflar butun icindekileri dokseydin baktin yine sen haklisin yine engelleseydin ama neyin ne oldugu belli olmadan bu sekilde hos olmamis

Muhatap olmak istemedim zoruma gitti çünkü aynı sofradan yeidk içtik yeri geldi agladik herseyimizi paylaştık oda oyle ama kendi kendine havalara girdi ben zaten ayda bir ariyodum onu mesaj bile atmam ben kimseye onlarda bizi arardi gelin takılalim diye kendi şimdi böyle yapınca bende yalan olduğunu anladım sorgulamadim herşey ortada zaten diys

Tamam ben deliyim.

Hayır ben bişe yapmadım ona karşı
Yok direkt siz yaptınız diye düşünmedim zaten; acaba gelip gitmeden mi rahatsız oldu.
Ya da sizin farkında bile olmadığınız bir duruma mı gıcık kaptı anlamında.
Yediğimiz içtiğimiz birdi diyorsunuz bu da bayagı samımıyet demektır.
Sıze tavsıyem bırıyle sorununuz varsa gonderme yapmadan dırekt yuzune konusun.
Ne olacaksa olur.

Bir daha sizde arayıp sormazsınız evet sizden uzaklaşmak istemiş

olsun bence sen yinede onunla bi konus sonra engelle bu sekilde hakliysan bile haksiz durumuna dusersin canim

Bendede huydur biri bişe yaptığı an keserim muhabbeti gözümün gordugune inanırım o yüzden açıklama yapmasını istemedim

Bendede huydur biri bişe yaptığı an keserim muhabbeti gözümün gordugune inanırım o yüzden açıklama yapmasını istemedim
Keskin sirke küpüne zarardır, sizin olduğu gibi herkesin huyu var biraz geniş olmak lazım.
Bu sefer arkadaşsız kalabılırsınız cunku

Kesinlikle...
Ben de bir askıntıdan güç bela kurtuldum,ellerini boynumdan çözsem ayaklarıyla sarılıyor,sevgi güzel şey de karşılıklı olacak,"neredesin,ne yapıyorsun,neden cevap yazmıyorsun,bazıları var ya bazıları"aklınca laf sokmalar,yok saydım,yok oldu gitti hayatımdan..

Keskin sirke küpüne zarardır, sizin olduğu gibi herkesin huyu var biraz geniş olmak lazım.
Bu sefer arkadaşsız kalabılırsınız cunku
Yok arkadaşlarım var yine hic biriyle böyle bi sorunum olmadı bugüne kadar ama bu bahsettiğim biraz değişik çıktı kendi eşinin akrabası var kız gelip gidiyomuus bi ara dedi ay çok trip atiyo sürekli habersiz geliyo diye arkasından konuşmuştu bigün ben ordayken geldi kıza bi ilgi bi şefkat sanki o sözleri o söylemedi kendi kaynanasini bile nem kapıyo eşim konuşmasın anne babasıyla istemiyorum diyo bu konuda hep zitlasirdi benle sende öyle yap derdi biraz despottu

Zaten birdaha asla aramam bi insanı sildimmi silerim ama eşi eşimi arar illaki o zaman cevabını eşim verir
Gelinliğini verdiniz mi,verdiyseniz temiz mi verdiniz?
Onu size verecek kadar yakın gördüyse sizi,sonra olanlar için kendinizde kusur arayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…