- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Ya kendin kurup kendin söylüyorsun cidden niye takik olayım kendisi eşime bana bayiliyodu çağırıp duruyordu gelin yemeğe gelin gezmeye diye banada geldiğin zaman buraya uğra diyodu bende ayda bi anneme giderken ugrardim daha sonra gitmedim en son bi ikidir aradım 1 ay arayla eşimden para aldıktan sonra tavırları çok değişti bana sen benim kardeşimsin diyodu ben yalanmi atıyorumGerçekleri söyledim diye şu an sinir oluyor.
Aynı benim o görüşmediğim kişi işte.
Aramam sormam deyip , kadının tüm hikayelerine takmış.
Benim arkadaşımda böyleydi . Bir yere mi gittim ? Hemen bi saçma sapan tavırlar , beni çağırmadınlar falan. En son engeli bastım, beni bir daha arama dedim.
Cidden insanın başına gelecek en kötü insan tip takık olandır.
Görende sancak kadını hergun aradım mesaj attımE bende olmam senin gibi biriyle arkadas ama. Bu kadar insanları sıkmak doğru değil bence.
ne olursa olsun acik acik sorsaydiniz keske maden o kadar samimiydiniz bide ben oyle heryerden engelleme olayina karsiyim canim kusura bakma beni yanlisda anlama ama keske karsi taraflar butun icindekileri dokseydin baktin yine sen haklisin yine engelleseydin ama neyin ne oldugu belli olmadan bu sekilde hos olmamisArkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum
Muhatap olmak istemedim zoruma gitti çünkü aynı sofradan yeidk içtik yeri geldi agladik herseyimizi paylaştık oda oyle ama kendi kendine havalara girdi ben zaten ayda bir ariyodum onu mesaj bile atmam ben kimseye onlarda bizi arardi gelin takılalim diye kendi şimdi böyle yapınca bende yalan olduğunu anladım sorgulamadim herşey ortada zaten diysne olursa olsun acik acik sorsaydiniz keske maden o kadar samimiydiniz bide ben oyle heryerden engelleme olayina karsiyim canim kusura bakma beni yanlisda anlama ama keske karsi taraflar butun icindekileri dokseydin baktin yine sen haklisin yine engelleseydin ama neyin ne oldugu belli olmadan bu sekilde hos olmamis
Tamam ben deliyim.Ya kendin kurup kendin söylüyorsun cidden niye takik olayım kendisi eşime bana bayiliyodu çağırıp duruyordu gelin yemeğe gelin gezmeye diye banada geldiğin zaman buraya uğra diyodu bende ayda bi anneme giderken ugrardim daha sonra gitmedim en son bi ikidir aradım 1 ay arayla eşimden para aldıktan sonra tavırları çok değişti bana sen benim kardeşimsin diyodu ben yalanmi atıyorum
Hayır ben bişe yapmadım ona karşıSizle görüşmekten kaçınmasını gerektiren bir durum olmuş illa ki.
Yok direkt siz yaptınız diye düşünmedim zaten; acaba gelip gitmeden mi rahatsız oldu.Hayır ben bişe yapmadım ona karşı
Kendisininde başına aynı şeye benzer bi olay gelmişti dostundan 10 kişiye anlattı bana böyle yaptı diye demekki oda takık tek ben değil demekki değer vermişim ki dostum gormusum böyle yapmasi beni üzdü senin deyiminle benden arkadaş olmaz haklisinTamam ben deliyim.
Bir daha sizde arayıp sormazsınız evet sizden uzaklaşmak istemişArkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum
olsun bence sen yinede onunla bi konus sonra engelle bu sekilde hakliysan bile haksiz durumuna dusersin canimMuhatap olmak istemedim zoruma gitti çünkü aynı sofradan yeidk içtik yeri geldi agladik herseyimizi paylaştık oda oyle ama kendi kendine havalara girdi ben zaten ayda bir ariyodum onu mesaj bile atmam ben kimseye onlarda bizi arardi gelin takılalim diye kendi şimdi böyle yapınca bende yalan olduğunu anladım sorgulamadim herşey ortada zaten diys
Bendede huydur biri bişe yaptığı an keserim muhabbeti gözümün gordugune inanırım o yüzden açıklama yapmasını istemedimYok direkt siz yaptınız diye düşünmedim zaten; acaba gelip gitmeden mi rahatsız oldu.
Ya da sizin farkında bile olmadığınız bir duruma mı gıcık kaptı anlamında.
Yediğimiz içtiğimiz birdi diyorsunuz bu da bayagı samımıyet demektır.
Sıze tavsıyem bırıyle sorununuz varsa gonderme yapmadan dırekt yuzune konusun.
Ne olacaksa olur.
Zaten birdaha asla aramam bi insanı sildimmi silerim ama eşi eşimi arar illaki o zaman cevabını eşim verirBir daha sizde arayıp sormazsınız evet sizden uzaklaşmak istemiş
Keskin sirke küpüne zarardır, sizin olduğu gibi herkesin huyu var biraz geniş olmak lazım.Bendede huydur biri bişe yaptığı an keserim muhabbeti gözümün gordugune inanırım o yüzden açıklama yapmasını istemedim
Kesinlikle...Gerçekleri söyledim diye şu an sinir oluyor.
Aynı benim o görüşmediğim kişi işte.
Aramam sormam deyip , kadının tüm hikayelerine takmış.
Benim arkadaşımda böyleydi . Bir yere mi gittim ? Hemen bi saçma sapan tavırlar , beni çağırmadınlar falan. En son engeli bastım, beni bir daha arama dedim.
Cidden insanın başına gelecek en kötü insan tip takık olandır.
Yok arkadaşlarım var yine hic biriyle böyle bi sorunum olmadı bugüne kadar ama bu bahsettiğim biraz değişik çıktı kendi eşinin akrabası var kız gelip gidiyomuus bi ara dedi ay çok trip atiyo sürekli habersiz geliyo diye arkasından konuşmuştu bigün ben ordayken geldi kıza bi ilgi bi şefkat sanki o sözleri o söylemedi kendi kaynanasini bile nem kapıyo eşim konuşmasın anne babasıyla istemiyorum diyo bu konuda hep zitlasirdi benle sende öyle yap derdi biraz despottuKeskin sirke küpüne zarardır, sizin olduğu gibi herkesin huyu var biraz geniş olmak lazım.
Bu sefer arkadaşsız kalabılırsınız cunku
Ben hiç bı zaman alınganlık yapmadım ona ilk defa böyle oldu zaten birden bireAlingan bir tipsiniz belli ki. O da bunun farkindaysa evdeyim ama musait degilim demek yerine evde degilim demeyi tercih etmistir. Dahasi bu alinganliginizdan sikildi ise sizinle arasina mesafe koymustur.
Gelinliğini verdiniz mi,verdiyseniz temiz mi verdiniz?Zaten birdaha asla aramam bi insanı sildimmi silerim ama eşi eşimi arar illaki o zaman cevabını eşim verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?