Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Yediğimiz içtiğimiz birdi kendileride bizi arardi ve gayette sağlam dostlugum vardır zaten ayda bi ariyodum ben kadını öyle zırt pırt kimseyi aramam egoist olduğun her halinden belli kibirli şey

Sağlam bir dostluk ve egoist kibirli şey ayni cümlede kullaniliyor. Siz cidden sağlikli düşünemiyorsunuz. Madem kibirli egoist, bu kadar çabaniz niye?

Bu arada bende hastanede kendini etiketliyen birine geçmiş olsun demem. En iyi dostum dahi olsa. Cok itici duruyor. Ilgi dilenmekten başka birşey değil.

Sonra bide üstüne story atiyorsunuz, sanki kadin mecbur bir iki serum yediniz diye gecmis olsun dilemeyi.

Belli ki kadin biraz eşinin zoru ile görüşüyor. Bende açikçasi sizin gibi yüzüne gülen, arkasinda hakaret eden biri ile görüşmek istemezdim.

Ben yüzünede söyluyodum merak etme herkes melek ben şeytan oldum hadi ya işinize geldiğiniz gibi konusuyosunuz

Ay çocuk gibi yaa, beni çağırmadın nedir, ilkokuldamıyız

Çok benzer bir şey yaşadım ve ben de o arkadaşımla irtibatı kestim. Ortaokul arkadaşımdı, sonra ikimiz de farklı illerde üniversite kazandık. Çok sosyal değildi, o yüzden bana sarmıştı. Yani 7 gün 24 saat mesaj atıp, saat kaç olursa olsun, on dakika içinde cevap vermezsem, ne o unuttun mu beni, şeklinde tripli mesajlar atıyordu. Normale dönsün diye çok konuştum ama sonra görüşmek istemediğimi söylemek zorunda kaldım. Hatırlayınca yine bir bunaldım şimdi bak.

Hanımefendi bu sadece bir ARKADAŞ. Ne gerek var böyle düşünceye kapıldığınız birisiyle görüşmeye ? Bu düşünceyi aklınıza getirmeniz bile bana göre bir daha görüşmeme sebebi.
Eşi eşimi arayınca cevap vereceğiz falan demeler resmen ilkokul seviyesi.
Hiç önemsemeyin mesela bu daha güzel bir intikam değil mi ?

Ben yüzünede söyluyodum merak etme herkes melek ben şeytan oldum hadi ya işinize geldiğiniz gibi konusuyosunuz
Ahhahha ciddimisin,patavatsızlığa dürüstlük diyeli insanlara da bir rahatlık geldi

Evet doğru ama esimde bazen diyor o kadar yakindik artık aramiyo bile dost yok bu devirde diyor işleri düşünce ariyolar zaten

Ben bir kere hastayım dedim. Sırf artık yakamı bıraksın diye. Sonra başka arkadaşlarımla dışarıya çıktım bir baktım bu da o mekanda
Sesinden tanıdım. O beni görmeden de hemen sıvıştım. Resmen kaçarak gittim hatta mekan sahipleri ne oluyor diye yanıma gelmişti.
Story atmamla yazması bir oluyordu. Sen zaten arama , çağırma falan diye.
Düşününce sinirlerim yeniden bozuldu ya.

Evet doğru ama esimde bazen diyor o kadar yakindik artık aramiyo bile dost yok bu devirde diyor işleri düşünce ariyolar zaten
Sizde o zaman yüz çevirirsiniz o halde.
Kimseye kendinizi kullandırmayın.
Gereksiz samimiyete de gerek yok zaten.

Belliki sizi gerçek dost olarak görmüşler ki zırt pırt arıcak kadar ona yakınlık gostermissiniz şimdide burda ay yüzsüz ay böyleydi diye asagiliyosunuz insanları bakın bi insan birine ne kadar yakınlık gösterirse karsisindaki de o kadar ona yakınlık gösterir siz demekki ona bu derece yaklasmissiniz insan ancak çok çok samimi olduğu insanlarla bu şekilde habire mesajlasip kıskançlık yapar

Benim 10 yasindaki oglum bile kiskanmaz arkadaslarini , anne olacaksiniz , acilen buyuyun , annelik olgun kadin isidir

Ne alaka canım,hayatta en sevdiğim yakınlarım kızkardeşlerim,ama evlerimiz imkanlarımız,ayırdığımız zamanlar hep farklı,tatillerimiz gezmelerimiz birbirinden farklıdır,ne alaka beni arasın çağırsın,darılalım trip atalım vsbunlar çocukça şeyler,önemli olan biraraya gelindiğinde iyi vakit geçirmek.
Dna zinciri oluşturmak şart değil...

Acillikken paylaşım yapabiliyorsanız çok da acillik değilsiniz diye düşünmüştür. Ben olsam öyle düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…