- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Evet temizledim öyle verdimGelinliğini verdiniz mi,verdiyseniz temiz mi verdiniz?
Onu size verecek kadar yakın gördüyse sizi,sonra olanlar için kendinizde kusur arayın bence
Yediğimiz içtiğimiz birdi kendileride bizi arardi ve gayette sağlam dostlugum vardır zaten ayda bi ariyodum ben kadını öyle zırt pırt kimseyi aramam egoist olduğun her halinden belli kibirli şey
Ben yüzünede söyluyodum merak etme herkes melek ben şeytan oldum hadi ya işinize geldiğiniz gibi konusuyosunuzSağlam bir dostluk ve egoist kibirli şey ayni cümlede kullaniliyor. Siz cidden sağlikli düşünemiyorsunuz. Madem kibirli egoist, bu kadar çabaniz niye?
Bu arada bende hastanede kendini etiketliyen birine geçmiş olsun demem. En iyi dostum dahi olsa. Cok itici duruyor. Ilgi dilenmekten başka birşey değil.
Sonra bide üstüne story atiyorsunuz, sanki kadin mecbur bir iki serum yediniz diye gecmis olsun dilemeyi.
Belli ki kadin biraz eşinin zoru ile görüşüyor. Bende açikçasi sizin gibi yüzüne gülen, arkasinda hakaret eden biri ile görüşmek istemezdim.
Ay çocuk gibi yaa, beni çağırmadın nedir, ilkokuldamıyızGerçekleri söyledim diye şu an sinir oluyor.
Aynı benim o görüşmediğim kişi işte.
Aramam sormam deyip , kadının tüm hikayelerine takmış.
Benim arkadaşımda böyleydi . Bir yere mi gittim ? Hemen bi saçma sapan tavırlar , beni çağırmadınlar falan. En son engeli bastım, beni bir daha arama dedim.
Cidden insanın başına gelecek en kötü insan tip takık olandır.
Çok benzer bir şey yaşadım ve ben de o arkadaşımla irtibatı kestim. Ortaokul arkadaşımdı, sonra ikimiz de farklı illerde üniversite kazandık. Çok sosyal değildi, o yüzden bana sarmıştı. Yani 7 gün 24 saat mesaj atıp, saat kaç olursa olsun, on dakika içinde cevap vermezsem, ne o unuttun mu beni, şeklinde tripli mesajlar atıyordu. Normale dönsün diye çok konuştum ama sonra görüşmek istemediğimi söylemek zorunda kaldım. Hatırlayınca yine bir bunaldım şimdi bak.Gerçekleri söyledim diye şu an sinir oluyor.
Aynı benim o görüşmediğim kişi işte.
Aramam sormam deyip , kadının tüm hikayelerine takmış.
Benim arkadaşımda böyleydi . Bir yere mi gittim ? Hemen bi saçma sapan tavırlar , beni çağırmadınlar falan. En son engeli bastım, beni bir daha arama dedim.
Cidden insanın başına gelecek en kötü insan tip takık olandır.
Hanımefendi bu sadece bir ARKADAŞ. Ne gerek var böyle düşünceye kapıldığınız birisiyle görüşmeye ? Bu düşünceyi aklınıza getirmeniz bile bana göre bir daha görüşmeme sebebi.Kendisininde başına aynı şeye benzer bi olay gelmişti dostundan 10 kişiye anlattı bana böyle yaptı diye demekki oda takık tek ben değil demekki değer vermişim ki dostum gormusum böyle yapmasi beni üzdü senin deyiminle benden arkadaş olmaz haklisin
Ahhahha ciddimisin,patavatsızlığa dürüstlük diyeli insanlara da bir rahatlık geldiBen yüzünede söyluyodum merak etme herkes melek ben şeytan oldum hadi ya işinize geldiğiniz gibi konusuyosunuz
Evet doğru ama esimde bazen diyor o kadar yakindik artık aramiyo bile dost yok bu devirde diyor işleri düşünce ariyolar zatenHanımefendi bu sadece bir ARKADAŞ. Ne gerek var böyle düşünceye kapıldığınız birisiyle görüşmeye ? Bu düşünceyi aklınıza getirmeniz bile bana göre bir daha görüşmeme sebebi.
Eşi eşimi arayınca cevap vereceğiz falan demeler resmen ilkokul seviyesi.
Hiç önemsemeyin mesela bu daha güzel bir intikam değil mi ?
Ben bir kere hastayım dedim. Sırf artık yakamı bıraksın diye. Sonra başka arkadaşlarımla dışarıya çıktım bir baktım bu da o mekandaÇok benzer bir şey yaşadım ve ben de o arkadaşımla irtibatı kestim. Ortaokul arkadaşımdı, sonra ikimiz de farklı illerde üniversite kazandık. Çok sosyal değildi, o yüzden bana sarmıştı. Yani 7 gün 24 saat mesaj atıp, saat kaç olursa olsun, on dakika içinde cevap vermezsem, ne o unuttun mu beni, şeklinde tripli mesajlar atıyordu. Normale dönsün diye çok konuştum ama sonra görüşmek istemediğimi söylemek zorunda kaldım. Hatırlayınca yine bir bunaldım şimdi bak.
Sizde o zaman yüz çevirirsiniz o halde.Evet doğru ama esimde bazen diyor o kadar yakindik artık aramiyo bile dost yok bu devirde diyor işleri düşünce ariyolar zaten
Belliki sizi gerçek dost olarak görmüşler ki zırt pırt arıcak kadar ona yakınlık gostermissiniz şimdide burda ay yüzsüz ay böyleydi diye asagiliyosunuz insanları bakın bi insan birine ne kadar yakınlık gösterirse karsisindaki de o kadar ona yakınlık gösterir siz demekki ona bu derece yaklasmissiniz insan ancak çok çok samimi olduğu insanlarla bu şekilde habire mesajlasip kıskançlık yaparBen bir kere hastayım dedim. Sırf artık yakamı bıraksın diye. Sonra başka arkadaşlarımla dışarıya çıktım bir baktım bu da o mekanda
Sesinden tanıdım. O beni görmeden de hemen sıvıştım. Resmen kaçarak gittim hatta mekan sahipleri ne oluyor diye yanıma gelmişti.
Story atmamla yazması bir oluyordu. Sen zaten arama , çağırma falan diye.
Düşününce sinirlerim yeniden bozuldu ya.
Beni senmi yarattın nerden bilebilirsin kötü oldugumuKotu bir insansiniz , uzak durmak istemesi cok normal
Benim 10 yasindaki oglum bile kiskanmaz arkadaslarini , anne olacaksiniz , acilen buyuyun , annelik olgun kadin isidirBelliki sizi gerçek dost olarak görmüşler ki zırt pırt arıcak kadar ona yakınlık gostermissiniz şimdide burda ay yüzsüz ay böyleydi diye asagiliyosunuz insanları bakın bi insan birine ne kadar yakınlık gösterirse karsisindaki de o kadar ona yakınlık gösterir siz demekki ona bu derece yaklasmissiniz insan ancak çok çok samimi olduğu insanlarla bu şekilde habire mesajlasip kıskançlık yapar
Ben ortaya attım lafı o üstüne alınıp aradı demekki hatasını biliyorşu sosyal medyadan laf atanalara deli oluyorum.belliki gorusmek istemiyor niye zorluyosunuz ki
Kendim kıskandım demedim arkadasin yazdigi yazıya cevap verdim çok yakınsan belki kiskanmistir dedimBenim 10 yasindaki oglum bile kiskanmaz arkadaslarini , anne olacaksiniz , acilen buyuyun , annelik olgun kadin isidir
Ne alaka canım,hayatta en sevdiğim yakınlarım kızkardeşlerim,ama evlerimiz imkanlarımız,ayırdığımız zamanlar hep farklı,tatillerimiz gezmelerimiz birbirinden farklıdır,ne alaka beni arasın çağırsın,darılalım trip atalım vsbunlar çocukça şeyler,önemli olan biraraya gelindiğinde iyi vakit geçirmek.Belliki sizi gerçek dost olarak görmüşler ki zırt pırt arıcak kadar ona yakınlık gostermissiniz şimdide burda ay yüzsüz ay böyleydi diye asagiliyosunuz insanları bakın bi insan birine ne kadar yakınlık gösterirse karsisindaki de o kadar ona yakınlık gösterir siz demekki ona bu derece yaklasmissiniz insan ancak çok çok samimi olduğu insanlarla bu şekilde habire mesajlasip kıskançlık yapar
Acillikken paylaşım yapabiliyorsanız çok da acillik değilsiniz diye düşünmüştür. Ben olsam öyle düşünürdüm.Arkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?