Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Şu sosyal medya olmasa eşimize dostumuza akrabalarımıza nasıl laf sokarız dimi.. iyi ki var, yoksa içimizde kalır mazallah, çünkü yüzlerine söyleme cesaretimiz yok

Amaan Allah aşkına dert mi arıyosunuz ya anan değil bacın değil şu arkadaş olayları aşırı abartılıyo diye düşünüyorum ben ya bi bakıyorum beni de çevremdekiler bi yerlerden silmeler bişeyler tavırlar falan umrumda bile olmuyo ben önemseyip de silmem bile evdemiymiş diye sormam bile huyum böyle gerçi benim önemsemem insanları onlar kendi kendine küser barışır bişeyler falan çok saçma ya ilkokuldamıyız

Yani hastalık olsun sağlık olsun nasıl başarıyosunuz bide çetele tutmayı hiç anlamıyorum kim yazdı kim aradı kim yanımda olmadı falan diye olsa ne olmasa ne eşin olsun annen baban olsun tamam gerisi napıcaksınız ya

Saat gecenin 11 iydi gördü görmesine ama yalan attı ben görmedim dedi ben buna sinir oldum yalan söylemesine yoksa herkes kendi mezarına girer
Gördüğüne nasıl bu kadar eminsiniz?? Bazen ben sırf meşgale için storyleri kaydırarak bakıyorum bazılarını geçtiğim halde kim paylaşmış bakmıyorum bile,nasıl bu kadar eminsiniz.

Daha geçenlerde hayatını storylerde geçiren bir çok kişiyi sildim. Baksan yorum yapmadın bakmasan niye bakmadın. Ay fenalık geldi artık. Bir de değişik bir yere gittiğimde bazen fotoların hepsini o gün paylaşmıyorum. Bir kısmını aklıma gelince paylaşıyorum hemen yorum "bugün de mi gittin"

Milletin ne boş vakti ver arkadaş aklında da tutuyo kim bakmış kim bakmamış

En sevmediğim insan tipi sorgulayıcı, alıngan tipler.

Üst üste neden arıyorsunuz, dün hayır demiş, bugün müsait olsa ve istese kendi arar.

Birde bu kadar samimi olmaya çalışmayın kimseyle , dert anlatmak, sır vermek bu zamana uygun bir kafa değil.

Dost yoktur,arkadaş vardır. Sınırları koyduğunuz sürece sorun olmaz.

Sosyal ağlarda hiç paylaşımım yok. Durum v.s de kullanmam.

Ama siz paylaşıyorsunız , onunda sorma hakkı yok mu ?

Paylasmadaki amaç ne öyleyse ? Onlar görsün diye değil mi ?

En sevmediğim insan tipi! Nedeen bu kadar peşine düşüyorsunuz her şeyin. Bir rahat bırakın insanları. Evde değilmişte storyden resim paylasmıs ta yüzsüz gibi birde sormussunuz ben olsam istemiyor deyip kendimi geri cekerim. Hem atarlı söz paylas hem hesap sor benimde sizin gibi bir arkadasım vardı mesafe koydum da rahatladım ufak tefek hesapların peşine düşen aslında acık sözlü oldum gelemem bugun canım cıkmak istemiyor diye diye net duruş sergiledim bence sende yeni arkadaşlıkların da insanları fazla önemseme sıkbogaz etme

Başka insanları bu kadar kafaya takmayın. Benim de böyle arkadaşlarım var ama umrumda olmaz. Herkesi her şeyi bu kadar düşünürsek işimiz iş

Sosyal ağlarda hiç paylaşımım yok. Durum v.s de kullanmam.

Ama siz paylaşıyorsunız , onunda sorma hakkı yok mu ?

Paylasmadaki amaç ne öyleyse ? Onlar görsün diye değil mi ?

Falan gün gitmiştin yine mi gittin diye sorgulamaları normal mi?

Storyme bakmamışsın diye mesaj yazmaları normal mi?

Storyme bakmışsın eee bişey dememişsin demeleri normal mi?

Sadece soruyorum...

Off birisi hastayım, hastanedeyim ay çok fenayım tarzı bir hikaye paylaşsa inadına arayıp sormam.

Nasrettin hocanın karısı bir gün feryada başlamış"oyy komşulaaar,hoca tarlada ölmüş,evimin direği gittiii
Demişler ki kim söyledi,demiş ki garip hocanın kimi var,geldi kendisi haber verdi
Bazıları hocaya rahmet okutturuyor,ortaya konuştum kimse alınmasın

bana siz çok yapışmış siniz gibi geldi.
Kadının çocuğuda varmış.
Sürekli gidiyorsaniz bunalmış olabilir.
görümcesiyle o gün vakit geçirmiş olabilir.
ne biliyim kadını hiç kötü niyetli görmedim ben

Başka kanka yapmış olabilir

Falan gün gitmiştin yine mi gittin diye sorgulamaları normal mi?

Storyme bakmamışsın diye mesaj yazmaları normal mi?

Storyme bakmışsın eee bişey dememişsin demeleri normal mi?

Sadece soruyorum...

Paylaşıyorsaniz, sormaları normal. Çünkü görmeleri için paylaşıyorsunuz .

Ancak görmedin mi, yorum niye yapmıyorsun demeleri normal değil bana göre.

Paylaşıyorsaniz, sormaları normal. Çünkü görmeleri için paylaşıyorsunuz .

Ancak görmedin mi, yorum niye yapmıyorsun demeleri normal değil bana göre.

Normallerimiz farklı o zaman. Birisi bir yere her gün de gidebilir yine mi gittin diye bir soru yöneltmek bir kere benim haddim olmayacağı için sormam. Hatta bunu merak bile etmem. Buyrun siz sorun, o tür insanları hesabımda tutmuyorum.

Ben sormuyorum ki, hatta durumlara bile bakmam. Diğer sosyal ağlarım da yok.

Sadece paylaşılıyorsa , karşı taraf için de had yok diyorum. Çünkü genele paylaşılıyor ve paylaşma amacı göstermek değil mi ?

Amacım başkalarının paylaşımlarını görmek, kendi paylaşımlarımı da göstermek. Bana hesap sorabilirsin yazısıyla paylaşmadığım sürece kimse nereye kaç kere gittiğimi sorgulayamaz. Tane tane anlattım artık umuyorum bu defa idrak edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…