Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Hmmm geçmiş olsun. Peki tüm bunların üzerine fotoğraf çekip hikaye atma enerjisi nereden geliyor? Ben olsam evime gidip dinlenme derdinde olurdum.

İyi tanıyoruz birbirimizi çünkü bu yüzden olabilir

İnsan bazen anne babasına bile tahammül edemiyor. Birbirinizi iyi tanımanız dost olduğunuzu söylemeniz bence bu kadar alınmanıza bir sebep olamaz. Biraz da bu açıdan düşünün. Sizin hiç sebepsizce sadece canınız o an istemediği için görüşmek istemediğiniz bir arkadaşınız olmadı mı? Ayrıca herşeyin altında bir sebep arayan, her davranışa bir sebep uyduran insanlar beni en çok yoran insanlar gerçekten. Siz de öylesiniz gördüğüm kadarıyla. Daha fazla ne diyebilirim bilmiyorum artık

Hmmm geçmiş olsun. Peki tüm bunların üzerine fotoğraf çekip hikaye atma enerjisi nereden geliyor? Ben olsam evime gidip dinlenme derdinde olurdum.

Valla ben o enerjiyi asla bulamıyorum. Bulana helal olsun.
Zaten o bayılma öyle bir mala döndürüyor ki resmen 300mg sakinleştirici etkili. Bütün birikmiş elektriği boşaltmak kolay iş değil..

Bu arada eski epilepsi hastasıyım ama anılarım daha taze

Ya ne dostu ne arkadaşı, bu zamanda öyle şeyler kalmadı artık. Boşverin hiç lazım değil böyle insanlar hayatınıza bakın.

Saat gecenin 11 iydi gördü görmesine ama yalan attı ben görmedim dedi ben buna sinir oldum yalan söylemesine yoksa herkes kendi mezarına girer
Hayır işte görmüştür de o an bir şey olmuştur ve gördüğünü unutmuştur. Bana çok oluyor şahsen. Bir de amaaan story atacak durumdaysa iyidir zaten diyorum ve geçmiş olsun diycek kadar ciddi bir durum olmadığını düşünüyorum. Zamanında benim de bir arkadaşım vardı yoğun bir dönemimde sürekli buluşalım diyip duruyordu. Her söylediğimi de bahane olarak algılıyordu. En son bilmem hangi arkadaşın olsa buluşurdun ama dedi ben de ağzıma geleni söyleyip bi daha görüşmedim. Ben senin yerinde olsam bir kere reddedildikten sonra ikinciye aramazdım karşı taraftan beklerdim müsait olunca o arar zaten diye. Aramazsa da kendi bilir derdim böyle yapınca herkesin kafası rahat oluyor

Ben ayda bi ariyodum ve biz samimiydik herseyimizi paylasirdik oda öyle bende zırt pırt gitmedim hiç bı zaman ayda bi yolum düştüğünde arardım o kadar
tamam siz öyle görmüş olabilirsiniz demekki karşı taraf öyle düşünmüyordu veya onun düşüncesini değiştirecek birşey oldu.sonuç olarak boşverin gitsin.bir kere teklifinizi geri çevirdiyse bekleyin o teklif etsin siz daha üstelemeyin.insanları şımartmaya gerek yok.lütfen sosyal medyayı laf sokma amaçlı kullanmayın dışardan bakınca çok çocukça görünüyor.siz haklı olsanız bile haksız duruma düşüyorsunuz insanların gözünde.acilden foto paylaşan arkadaşım olsa bende çok ciddiye almazdım.yine bir geçmiş olsun derdim ama çok ciddi sorun olsa paylaşmayı düşünecek zaman bulamaz diye düşünürdüm.250tlde can ciğer arkadaşlar arasında lafı olacak bir para değil bence lafını etmeyin yada hiç vermeyin.(sürekli ve tek taraflı oluyorsa ayrı)

Ben de hasta olunca annemin telefonlarına çıkmıyorum,bilmesinler diye,kimisi de böyle pankart asacak binaya,neyse ki sanal mecra var
Arabaya çıkartma yapıştıracaklar neredeyse,"Dikkat Hasta Var"

Ben ayda bi ariyodum ve biz samimiydik herseyimizi paylasirdik oda öyle bende zırt pırt gitmedim hiç bı zaman ayda bi yolum düştüğünde arardım o kadar
Tamam da 1 aramışsın müsait değilim demiş 2 demiş bi daha neyi bekliyorsun arama sorma. Bazı insanları ben de yakın bulmam ve bahaneler uydururum kırmamak için. Belki arkadaşın da bu yolu denedi. Üzücü ama gerçek olan bu. Benim de görüşmek isteyebileceğim ama pek bana yakın durmadığını düşündüğüm insanlar var napim zorlamıyorum kim kimle mutluysa mutluluklar. Böyle zorlayan habire buluşalım, görüşelim diyen insanlar sıkıyor, her ilişkide kaçan kovalanır.

Manisadan hemen evemi geçti yarım saat geçmeden
Dur ben yardımcı olayım,tercümem iyidir
"Arama kardeşim beni,arama sorma,istemiyorum,gözüne baka baka belli ediyorum anlamıyorsun,evde değilim diyorum,evden resim atıyorum,anlamıyorsun,anla artık is-te-mi-yo-rum"
Her türlü ve türkçeden türkçeye tercüme yapılır

Sayfalar gecmiş okuyamadım

Demek ki sizi evinde ağırlamak istemiyor geleyim demeyin bundan sonra

Ama o sosyal medya işi fena

Aynı sitede oturduğumuz arkadaş yılbaşını birlikte geçirelim dedi biz be görümcemler

Görümcemin eşi biz Kv ye gideceğiz dedi konu kapandı

Hazırlık yaptık Kv ye gittik akşam 6 da sofraya oturduk 9 da Kv de den çıktık

Plan görümcelerde buluşmak idi

Biz yolda gelirken markete gittik marketin içinde olduğu meydanda eğlence varmış çocukla biraz orada kaldık vs

Görünce ve eşi de eşinin ablasına gitmiş kahve içmelik kalmışlar yeğeni de foto çekip sosyal medyaya atmış

Sonuçta saat 10 da ise görümcelerin evinin ışığı yanıyordu hepimiz oradaydık

Bu bizi ilk başta davet eden arkadaş da aramış üstüne duymamışız

Sanki ondan kaçmak için anneye gideceğiz demiş gibi olduk

Neyse sonra onlar da geldiler de oturduk

Ayda bir arıyordum demişsiniz ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi demişsiniz. Kalan 29 gün o arıyordu sanırım. Ben de sosyal medyadan laf sokan bir arkadaşım olsun istemezdim.

Gelinlik size cekim icin enanet verilmis. Cekimden sonra direk gelinligi iade etmeniz gerekirdi, iade etmek yerine ucretini odeyecektiyseniz gidip bir gelinlik satin alsaydiniz ya da kiralasaydiniz.

Acillik olup hala sosyal medyada paylasim pesinde olan birine ben gecmis olsun filan demezdim isiniz gucunuz ilgi cekmek, goremeyince sosyal medya uzerinden laf sokusturmak...
Ben sizin gibi biriyle ne gorusmek, ne dost olmak istemezdim acikcasi.

Benim de boyle cok samimi oldugum ailece gorustugumuz bi arkadasim vardi.insan olarak cok iyiler hoslar ama cok siki fiki olalim aksam sende sabah bende gezelim tozalim kafasindalar kari koca.ben kendi kardesim dahil kimseyle bu kadar samimi olamam.kendi cekirdek ailem disinda insan istemiyorum hayatimda cok fazla.yine de bazen bahane uretir gorusme taleplerine bazen tamam der oyle oyle gecinip gidiyoduk.bi gun arkadasim birden bire belki de benim bu yonumden dolayi iletisimi azaltti.araya bir mesafe koydu.once sordum bir sey mi var diye.yok dedi.tamam dedim ve bir daha da ne bununla alakali bi sey dedim ne de ima laf sokma vs.tenezzul bile etmem kimse icin oyle seylere.ben de kendimi geri cektim simdi yine gorusuyoruz ama eskisi kadar degil.yani sizin yaptiginiz gibi hesap sorma yalanini ortaya cikarmaya ugrasma sosyal medyadan laf sokma cok itici ve komik seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…