- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Manisadan hemen evemi geçti yarım saat geçmedenLiseye mi gidiyorsunuz? Acilden hikaye atmalar, sosyal medyadan laf sokmalar...
Belki misafirlikteydi sonradan eve geçti. Size ne yahu? Ya da size söylemek istemedi.
Çarşıya gitmez diyorsunuz belki işi var özeli var.
Ay ben bile daraldim .
Hmmm geçmiş olsun. Peki tüm bunların üzerine fotoğraf çekip hikaye atma enerjisi nereden geliyor? Ben olsam evime gidip dinlenme derdinde olurdum.Tabi ya nasıl düşünemedim ben bunu tüh?
O gözümün karardığı, dünyayla iletişimimin koptuğu, soğuk terler döktüğüm, kulaklarımdaki çınlamadan çevremdekilerin seslenmesine bile tahammül edemediğim, kaçınılmaz olduğunu dibine kadar hissedip, teslimiyet içerisinde beklediğim epilepsi nöbetimin eşiğindeyken, üsturuplu bayılsam keşke diye düşünmek mi? Yoksa birinin eline teli tutuşturup "beni bayılırken çek" demek mi?
Bir çok ilgi fırsatını kaçırmışım ahlar bana vahlar bana
Yalnız biri belgeli bak unutmayayım. Düğünümde çöktüm kaldım. Purofeşınıl kamerayla çekim hem de
İyi tanıyoruz birbirimizi çünkü bu yüzden olabilir
Hmmm geçmiş olsun. Peki tüm bunların üzerine fotoğraf çekip hikaye atma enerjisi nereden geliyor? Ben olsam evime gidip dinlenme derdinde olurdum.
Ya ne dostu ne arkadaşı, bu zamanda öyle şeyler kalmadı artık. Boşverin hiç lazım değil böyle insanlar hayatınıza bakın.Arkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum
Hayır işte görmüştür de o an bir şey olmuştur ve gördüğünü unutmuştur. Bana çok oluyor şahsen. Bir de amaaan story atacak durumdaysa iyidir zaten diyorum ve geçmiş olsun diycek kadar ciddi bir durum olmadığını düşünüyorum. Zamanında benim de bir arkadaşım vardı yoğun bir dönemimde sürekli buluşalım diyip duruyordu. Her söylediğimi de bahane olarak algılıyordu. En son bilmem hangi arkadaşın olsa buluşurdun ama dedi ben de ağzıma geleni söyleyip bi daha görüşmedim. Ben senin yerinde olsam bir kere reddedildikten sonra ikinciye aramazdım karşı taraftan beklerdim müsait olunca o arar zaten diye. Aramazsa da kendi bilir derdim böyle yapınca herkesin kafası rahat oluyorSaat gecenin 11 iydi gördü görmesine ama yalan attı ben görmedim dedi ben buna sinir oldum yalan söylemesine yoksa herkes kendi mezarına girer
üzülmene gerek yok google var
Aç oradan serum yaz , bi ton çıkıyor
Sen dünyadan bir habersin cidden
tamam siz öyle görmüş olabilirsiniz demekki karşı taraf öyle düşünmüyordu veya onun düşüncesini değiştirecek birşey oldu.sonuç olarak boşverin gitsin.bir kere teklifinizi geri çevirdiyse bekleyin o teklif etsin siz daha üstelemeyin.insanları şımartmaya gerek yok.lütfen sosyal medyayı laf sokma amaçlı kullanmayın dışardan bakınca çok çocukça görünüyor.siz haklı olsanız bile haksız duruma düşüyorsunuz insanların gözünde.acilden foto paylaşan arkadaşım olsa bende çok ciddiye almazdım.yine bir geçmiş olsun derdim ama çok ciddi sorun olsa paylaşmayı düşünecek zaman bulamaz diye düşünürdüm.250tlde can ciğer arkadaşlar arasında lafı olacak bir para değil bence lafını etmeyin yada hiç vermeyin.(sürekli ve tek taraflı oluyorsa ayrı)Ben ayda bi ariyodum ve biz samimiydik herseyimizi paylasirdik oda öyle bende zırt pırt gitmedim hiç bı zaman ayda bi yolum düştüğünde arardım o kadar
Ben de hasta olunca annemin telefonlarına çıkmıyorum,bilmesinler diye,kimisi de böyle pankart asacak binaya,neyse ki sanal mecra varValla ben o enerjiyi asla bulamıyorum. Bulana helal olsun.
Zaten o bayılma öyle bir mala döndürüyor ki resmen 300mg sakinleştirici etkili. Bütün birikmiş elektriği boşaltmak kolay iş değil..
Bu arada eski epilepsi hastasıyım ama anılarım daha taze
Tamam da 1 aramışsın müsait değilim demiş 2 demiş bi daha neyi bekliyorsun arama sorma. Bazı insanları ben de yakın bulmam ve bahaneler uydururum kırmamak için. Belki arkadaşın da bu yolu denedi. Üzücü ama gerçek olan bu. Benim de görüşmek isteyebileceğim ama pek bana yakın durmadığını düşündüğüm insanlar var napim zorlamıyorum kim kimle mutluysa mutluluklar. Böyle zorlayan habire buluşalım, görüşelim diyen insanlar sıkıyor, her ilişkide kaçan kovalanır.Ben ayda bi ariyodum ve biz samimiydik herseyimizi paylasirdik oda öyle bende zırt pırt gitmedim hiç bı zaman ayda bi yolum düştüğünde arardım o kadar
Dur ben yardımcı olayım,tercümem iyidirManisadan hemen evemi geçti yarım saat geçmeden
onun icin yazmissiniz tabiki ustune alinacak.siz demediniz mi bu durumla ilgili yazdimBen ortaya attım lafı o üstüne alınıp aradı demekki hatasını biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?