- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Hayır ben hamileyim o gün gerçekten hem ishal hem bulantı bianda oldu bide sürekli kasık ağrım vardı erken doğum belirtileri oluyodu bende paylaşım yaptım zaten arayan soran oldu benim illa o bana yazsın gibi bı beklentim olmadı ama şey derdi hep bana doğum olunca bende gelcem ben bakarım bebeğine derdi hani hep sorardı bebek nasıl cinsiyet bellimi diye o gün şaşırdım sadece bunları söyleyen insan ne bilim hiç bişe demedi hani dogurdunmu falan dahi sonuçta ben ona yalvarmadim kendi bana söylüyordu şöyle yapalım böyle yapalım diye yani senin durumundan farklı bizim onla aramızdaki diyalog o yüzden dedim belki sende o arkadaşına bu şekil samimiyet gösterdiysen ondan üstüne düşmüş olabilir ama ben sürekli aramiyodum sevmem zırt pırt insan rahatsız etmeyiPeki ciddi ciddi soruyorum. Size geçmiş olsun diyecek mi diye nabız yokladınız değil mi ?
Valla kaç kere ameliyat oldum , serum yedim , acillik oldum o durumda ben hiç paylaşım yapmayı düşünmedim.
Çünkü hani hastayız ya ? Hani çok ağrımız var ya?
Ben öyle kişilerin google dan fotoğraf araklayıp , patlaştığını düşünüyorum.
İlgi delisi olmak diye bir tabir var. Okumalısınız bence. Çok basit hareketler bunlar. Saygınlığınızı kaybedersiniz.
İyide ben ona özel yazmadım ki ona özel yazsaydim direk mesaj atardım
Arkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza yasemin evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı siz ne anlardiniz yoksa benmi abartiyorum
Tavrımi biliyormu ? Zaten eşi eşimi aramıyor bile doğru düzgün sözde can ciğer ama işi düşünce arıyor eşiyle alakası yok kadın zaten kendi diyordu gelin oturun sen gel buralara geldiğin zaman diyodu ben ona laf sokcak bişe atmadım kendi üstüne alındıysa ben napimKadin biliyor senin tavrini. Üstüne eşinden dolayi mecbur his etmiştit. Sirf insanlar gecmis olsun desin diye paylaşma yapilirmi yaa?
Kadinin yazmadiği gecmis olsundan, attiği storylerden hesap soruyorsun. Kadin şimdi "senin ile görüşmek istemiyorum" derse, olan onun eşine olur. Senin ve onun eşinin arasina soğukluk girecek.
Bu kadar insan ayni şey söylüyor, hepimizmi yanlişiz?
İsrarmi 2 ay oldu daha dün aradım sadece onun dışında surekli onu aramiyodumDemek ki artık aranız iyi değil, bunu ilk başta anlamış olmanız lazım. Siz neden o kadar ısrarcı davranıyorsunuz onu da anlamış değilim. Ha 250 TL yi de unutun ve muhabbetini yapmayın bence. Bu size 250 TL lik bir ders olsun. Daha fazla borç vermiş de olabilirdiniz.
Kuzum elbette haklısın. Benimde sık görüşemediğim arkadaşlarım var. Ama konuda bu kadar sık tekrarlanması irrite ettiCanısı dost dediğin kişiyle sürekli görüşmen de gerekmez ki. Dostlar böyle şeyleri inan umursamaz. Evlendiğimde çok yakın bir dostumu silmiştim, görüşmemi istemediği için. (Erkekti)
Boşanır boşanmaz yeniden görüşmeye başladık.
Dost dediğimiz kişiler bizi anlayışla karşılar.
Tam bayılırken boomerang çekmek lazımAl benden de o kadar.
Çok gülüyorum sedyede yatarken veya kolundaki serumla fotoğraf paylaşanlara. Bana geçmiş olsun deyin, benim için üzülün, ilgi gösterin der gibi..
Herkesin paylaşması onu normal mi yapıyor acaba?
O kadar hastahaneye gittim ilaçlı/ilaçsız mr, tomografi, eeg çektirdim, mazoşistçe kan verdim, otobüslerde, evde bayıldım ama hiç paylaşmadım.
Takip mi ettim gözümün içine sokuyor ben evde değilim deyip evde paylaşım yapıpsapık gibi takip etmişsiniz alınmayın ama. çok mu lazım cidden tüm herkesin hasta olduğıunuzda arayıp geçmiş olsun demesini mi bekliyorsunuz iyileşmiyor musunuz öbür türlü? sizden başka hayatı olamaz mı insanların anlamıyorum bu düşünceyi
Takip mi ettim gözümün içine sokuyor ben evde değilim deyip evde paylaşım yapıp
Yalan söylemesi hoşuma gitmedi sadece dürüst olabilirdi müsait değilim diyebilirdi lafa gelince biz kardeşiz diyore niye bunu bu kadar umursuyorsunuz ki? fazla alınganlık yapıyor olabilir misiniz?
Yalan söylemesi hoşuma gitmedi sadece dürüst olabilirdi müsait değilim diyebilirdi lafa gelince biz kardeşiz diyor
Saat gecenin 11 iydi gördü görmesine ama yalan attı ben görmedim dedi ben buna sinir oldum yalan söylemesine yoksa herkes kendi mezarına girerŞu hastaneden fotoğraf atanları ben de anlayamiycam hiçbir zaman. Madem hastaneye gidecek kadar hastasın bir de hamileydim erken doğum filan demişsin insanın aklına fotoğraf paylaşmak nasıl gelir ki. Bir de serum meselesine de çok gülerim yani hastaneye gidip susadım desen serum takıyorlar zaten önemli bişey değil nesini paylaşıyorsunuz. Arkadaşınızın story görüp tepki vermemesini gayet iyi anlıyorum. O an çocuğu ağlamış olabilir düşmüş olabilir yemeği yanıyor olabilir? Görmüş ve unutmuş olabilir yani herkes sosyal medyaya göre yaşamıyor ki hayatını
Tam bayılırken boomerang çekmek lazım
İyi tanıyoruz birbirimizi çünkü bu yüzden olabilirYahu yalan söylediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz görümcesinin kızının paylaşımından? Bir de neden bu kadar irdeliyorsunuz evdeydi, gördü aramadı, yazmadı falan diye?
üzülmene gerek yok google varTabi ya nasıl düşünemedim ben bunu tüh?
O gözümün karardığı, dünyayla iletişimimin koptuğu, soğuk terler döktüğüm, kulaklarımdaki çınlamadan çevremdekilerin seslenmesine bile tahammül edemediğim, kaçınılmaz olduğunu dibine kadar hissedip, teslimiyet içerisinde beklediğim epilepsi nöbetimin eşiğindeyken, üsturuplu bayılsam keşke diye düşünmek mi? Yoksa birinin eline teli tutuşturup "beni bayılırken çek" demek mi?
Bir çok ilgi fırsatını kaçırmışım ahlar bana vahlar bana
Yalnız biri belgeli bak unutmayayım. Düğünümde çöktüm kaldım. Purofeşınıl kamerayla çekim hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?