Kızlar sizce arkadaşım beni istemiyormu

Peki ciddi ciddi soruyorum. Size geçmiş olsun diyecek mi diye nabız yokladınız değil mi ?
Hayır ben hamileyim o gün gerçekten hem ishal hem bulantı bianda oldu bide sürekli kasık ağrım vardı erken doğum belirtileri oluyodu bende paylaşım yaptım zaten arayan soran oldu benim illa o bana yazsın gibi bı beklentim olmadı ama şey derdi hep bana doğum olunca bende gelcem ben bakarım bebeğine derdi hani hep sorardı bebek nasıl cinsiyet bellimi diye o gün şaşırdım sadece bunları söyleyen insan ne bilim hiç bişe demedi hani dogurdunmu falan dahi sonuçta ben ona yalvarmadim kendi bana söylüyordu şöyle yapalım böyle yapalım diye yani senin durumundan farklı bizim onla aramızdaki diyalog o yüzden dedim belki sende o arkadaşına bu şekil samimiyet gösterdiysen ondan üstüne düşmüş olabilir ama ben sürekli aramiyodum sevmem zırt pırt insan rahatsız etmeyi

Al benden de o kadar.
Çok gülüyorum sedyede yatarken veya kolundaki serumla fotoğraf paylaşanlara. Bana geçmiş olsun deyin, benim için üzülün, ilgi gösterin der gibi..

Herkesin paylaşması onu normal mi yapıyor acaba?
O kadar hastahaneye gittim ilaçlı/ilaçsız mr, tomografi, eeg çektirdim, mazoşistçe kan verdim, otobüslerde, evde bayıldım ama hiç paylaşmadım.

İyide ben ona özel yazmadım ki ona özel yazsaydim direk mesaj atardım

Kadin biliyor senin tavrini. Üstüne eşinden dolayi mecbur his etmiştit. Sirf insanlar gecmis olsun desin diye paylaşma yapilirmi yaa?

Kadinin yazmadiği gecmis olsundan, attiği storylerden hesap soruyorsun. Kadin şimdi "senin ile görüşmek istemiyorum" derse, olan onun eşine olur. Senin ve onun eşinin arasina soğukluk girecek.

Bu kadar insan ayni şey söylüyor, hepimizmi yanlişiz?

Istedıgınız an ınsanlarla gorusemeyebılırısnız ne var bunda. Her dakıka sızı mı ısteyecekler

Demek ki artık aranız iyi değil, bunu ilk başta anlamış olmanız lazım. Siz neden o kadar ısrarcı davranıyorsunuz onu da anlamış değilim. Ha 250 TL yi de unutun ve muhabbetini yapmayın bence. Bu size 250 TL lik bir ders olsun. Daha fazla borç vermiş de olabilirdiniz.

Tavrımi biliyormu ? Zaten eşi eşimi aramıyor bile doğru düzgün sözde can ciğer ama işi düşünce arıyor eşiyle alakası yok kadın zaten kendi diyordu gelin oturun sen gel buralara geldiğin zaman diyodu ben ona laf sokcak bişe atmadım kendi üstüne alındıysa ben napim

İsrarmi 2 ay oldu daha dün aradım sadece onun dışında surekli onu aramiyodum

Kuzum elbette haklısın. Benimde sık görüşemediğim arkadaşlarım var. Ama konuda bu kadar sık tekrarlanması irrite etti

Tam bayılırken boomerang çekmek lazım

Takip mi ettim gözümün içine sokuyor ben evde değilim deyip evde paylaşım yapıp

Şu hastaneden fotoğraf atanları ben de anlayamiycam hiçbir zaman. Madem hastaneye gidecek kadar hastasın bir de hamileydim erken doğum filan demişsin insanın aklına fotoğraf paylaşmak nasıl gelir ki. Bir de serum meselesine de çok gülerim yani hastaneye gidip susadım desen serum takıyorlar zaten önemli bişey değil nesini paylaşıyorsunuz. Arkadaşınızın story görüp tepki vermemesini gayet iyi anlıyorum. O an çocuğu ağlamış olabilir düşmüş olabilir yemeği yanıyor olabilir? Görmüş ve unutmuş olabilir yani herkes sosyal medyaya göre yaşamıyor ki hayatını

Bazen kafamın götürmeyip buluşmayı reddettiğim bir arkadaşım başka yerde story atsam hemen tavır yapardı, bir şey olurdu arayıp sormadım diye laf sokardı, kızlar toplaşıp onun evine gideceğinde iki kez sınavım olduğunu güne denk geldi ve gidemedim diye laf soktu, en sonunda eeh yeter deyip def ettim başımdan. Biri ile dost olunca arkadaş ilişkilerinizin ondan ibaretmiş gibi göstermek zorunda değilsiniz... Ki demeden edemeyeceğim, acillik olup story atan kişiyi ben ciddiye alamıyorum

Yalan söylemesi hoşuma gitmedi sadece dürüst olabilirdi müsait değilim diyebilirdi lafa gelince biz kardeşiz diyor

Yahu yalan söylediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz görümcesinin kızının paylaşımından? Bir de neden bu kadar irdeliyorsunuz evdeydi, gördü aramadı, yazmadı falan diye?

Saat gecenin 11 iydi gördü görmesine ama yalan attı ben görmedim dedi ben buna sinir oldum yalan söylemesine yoksa herkes kendi mezarına girer

Tam bayılırken boomerang çekmek lazım

Tabi ya nasıl düşünemedim ben bunu tüh?

O gözümün karardığı, dünyayla iletişimimin koptuğu, soğuk terler döktüğüm, kulaklarımdaki çınlamadan çevremdekilerin seslenmesine bile tahammül edemediğim, kaçınılmaz olduğunu dibine kadar hissedip, teslimiyet içerisinde beklediğim epilepsi nöbetimin eşiğindeyken, üsturuplu bayılsam keşke diye düşünmek mi? Yoksa birinin eline teli tutuşturup "beni bayılırken çek" demek mi?

Bir çok ilgi fırsatını kaçırmışım ahlar bana vahlar bana

Yalnız biri belgeli bak unutmayayım. Düğünümde çöktüm kaldım. Purofeşınıl kamerayla çekim hem de

üzülmene gerek yok google var
Aç oradan serum yaz , bi ton çıkıyor
Sen dünyadan bir habersin cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…