Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Yok oyle deiller cnm gerci artk yapmıyo annem ben soyledm eşim birz sorumluluk alsın dedm onlarda yazık iste ya destek cıkmaya calışıyolar nabsınlar sırf aramız ii olsun diye ugrasıolar

para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
Ne kadar itici. O halde iyiki erkek olmamışsınız.
Sene 2016..
İyi bir üniv, iyi bir bölüm mezunuyum ama çalışmıyorum,ihtiyacım yok, istemiyorum da çalışmıyorum eşim de para veriyor,para konusu sorun dahi olmuyor aramızda..
Böyle örnekler yok mu?
Çok var..
Neden olmasın zaten.
Bütün erkekler sizin hayal ettikleriniz gibi değil. Genellemeyin.

Öncelikle aileniz maddi desteğini çeksin üstünüzden. Bunu özellikle rica edin.
"eşimin bazı şeyleri öğrenmesi için, yapmayın" deyin.

Sonra da eşinizle sorumluluklarını konuşun.
Evli bir erkek olarak bunları zaten bilmeli o ayrı ama sizinkine söylemek lazım besbelli.

Herşeyini karşılamak zorunda eş görünümlü şahıs.!
Ayy bu erkeklerin küsmesine ifrit oluyorum haa.. O ne öyle yaa.!!
Daha dün bir bugün iki küsüp evden gitmek ne demektir.
Haftada yada günde para iste.. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler.
Benim bazı tanıdıklarımda aylık alıyor eşlerinden kendi özel ihtiyaçları için.

para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
ben de. sonra kadınlar bekarken babasının evlenince kocasının malı oluyor. hayatı boyunca birinin bir seyi oluyorsun, ama hicbir zaman bir birey olamıyorsun. yazık

2bine yakın ama borc oduyo beyimiz kredi cekmş bende once birine o da odememş eşim oduyo arkdsm diyo ama yuksek ihtmalle kadının birine cekti ben inanmıyorum erkek arkdsına cekcegni zannetmyorum

Daha işin aslını bile bilmiyorsun.Kredi dökümü,evrak filan görmemişsin anlaşılan.Peki ne malum borcun 1 sene süreceği ? 36 aylık kredi bile olabilir.Sen önce kredinin detaylarını öğrenmeye çalış.
1000 tl ile ev dönmez ama eşinin bunu evlenmeden önce düşünmesi gerekirdi.

güzelce konuşmaktan başka çare yok.. " benm özel ihtiyaçlarm içn her hafta belli bi para ver de. vermek zorunda. altınlarını asla verme. onlar senin.,

Yok oyle deiller cnm gerci artk yapmıyo annem ben soyledm eşim birz sorumluluk alsın dedm onlarda yazık iste ya destek cıkmaya calışıyolar nabsınlar sırf aramız ii olsun diye ugrasıolar
Ama aranız böyle nasıl iyi olabilir ki
Bir ömür aranız iyi olsun diye ailen eşini sırtında taşımak zorunda değil
Hem kötü de olabilir bu hayat hiç kimse ne yaşayacağını bilemez
Ailen sana kıyamıyorsa esin gelmeden yemeğini yedirsinler
Sonra sende esin gelince evde hiç bir şey yok ne yapayım de
Adamı tembelliğe alıştırma lütfen yani bakıyor ki babanlar zaten her şeyi yapıyor
Adam tekrardan neden harçlık verme ihtiyacı duysun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…