Yok oyle deiller cnm gerci artk yapmıyo annem ben soyledm eşim birz sorumluluk alsın dedm onlarda yazık iste ya destek cıkmaya calışıyolar nabsınlar sırf aramız ii olsun diye ugrasıolarİki kişi evlendiğinde şu aileler biraz ellerini çeksin bence
Ailen neden alıyor o kısım saçma
4 aylık evlisin
Valla ne zamandan beri annen pazar alış verisinizi yapıyor bilmiyorum ama erkek olsam gururum incinirdi
Umarim senin ailen herşeyin en iyisini biz biliriz havasında olan insanlardan değildır
Çünkü bu evliliğin bitmesinin sebebi onlar olur
Haaha süper olurdu var mı oyle koca10 bin tl nakit 20 bin tl kredi kartı yeter
Aslnda tam olrak sorum o değil içeriği okusaydınz ona gore yazardnz neyse yne de tskx-2xy - y kadar.
Bunun belirli bir miktari yok. Ihtiyacin oldugu kadar ve kocanin elinde oldugu kadar .
Aslnda tam olrak sorum o değil içeriği okusaydınz ona gore yazardnz neyse yne de tsk
Ne kadar itici. O halde iyiki erkek olmamışsınız.para kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
ben de. sonra kadınlar bekarken babasının evlenince kocasının malı oluyor. hayatı boyunca birinin bir seyi oluyorsun, ama hicbir zaman bir birey olamıyorsun. yazıkpara kazanmaya başlayınca evlenecektin ha bir de ben erkek olsam genç yaşında çalışmayıp evdee oturan karıma para vermem sene 2016
o yuzden kadınlar beni tasıyabilecek olmalı diyor koca ararkenHaaha süper olurdu var mı oyle koca
Esindemi boşanmak istiyor yani ???Amin inş cnm daha 1 sene dolmadı ocakta dolcak 1 yıl nikahı erken kıymştk onu beklcez anlaşmalı için mecbur
2bine yakın ama borc oduyo beyimiz kredi cekmş bende once birine o da odememş eşim oduyo arkdsm diyo ama yuksek ihtmalle kadının birine cekti ben inanmıyorum erkek arkdsına cekcegni zannetmyorum
Ama aranız böyle nasıl iyi olabilir kiYok oyle deiller cnm gerci artk yapmıyo annem ben soyledm eşim birz sorumluluk alsın dedm onlarda yazık iste ya destek cıkmaya calışıyolar nabsınlar sırf aramız ii olsun diye ugrasıolar
Bu seklde gderse ben bosanıcam yani ben istedkten sonra zannetmyorum kabul etmiceniEsindemi boşanmak istiyor yani ???
Hem 4 aylık evli olmak hemde sınava 2 ay kalması beni durduryo hem ben cozum istyorum km ister ki yuvası yıkılsın ben nabıcagımı blmiyorum kafam karısık sadece...konu sahibi çok da boşanmak istiyo gibi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?