Para için bosanilmaz cnm ama bu adam.seni eziyor hep evlendiniz tabiki sana bakmak zorunda ..Kredi kartını bi kere istedm afdersn agzıma s.ctı bida da istemedm zaten istemem de
İstemsiz guldumAilenin aldığı sebze meyveyi elin şerefsizine niye yediriyorsunuz. Bok yesin. Kendinize göre yapın yemeği,o gelmeden önce yiyip bitirin.
Amin inş cnm daha 1 sene dolmadı ocakta dolcak 1 yıl nikahı erken kıymştk onu beklcez anlaşmalı için mecburPara için bosanilmaz cnm ama bu adam.seni eziyor hep evlendiniz tabiki sana bakmak zorunda ..
Umarım sınavın çok iyi geçer ve kurtulursun o adamdan
Allah mutluluğunuzu bozmasin ama bu cok nadir bir durum,baba olunca dahada beter olan insanlar var.demekki içinde cocuk sevgisi merhameti varmış.Canım bak benim gibi olmuşsun.kimya Müh yim ben. Çok iyi maaşlarla çalıştım.ailemin durumu da fena değil.eşimle tanıştırıldığımız yıl işten çıktım kpss çalışmak için.2010 da. Eşim de elektronik Müh. Şef. O zaman normal mühendisti.eve girmişti ev kredisi vardı.
Nişanlıkyen gezeriz kahve içmeye sinemaya eğlenmeye vs. Çok eğleniriz dedi.kandım.evlendik işler değişti. Her isteğini almaya alışkındım cebimde hep param olurdu. Hiç para vermedi yok dedi.markete götürürken ağlatırdı ki bişey istemeyeyim diye. Ya bi kahve nedir bi kahveye götür derdim.çalışırsan gideriz derdi.sabah elektrik sayacına bakardı klima çok açtım mı diye.hergün ağlıyordum hamile halimle ( hemen hamile kaldım. ) .anneme hergün ağladım boşanmak istiyorum diye.annem de " kızım çocuktan sonra değişir.erkekler bazen bunalıma girer evlenince hele bide eşi hamileyse bunalıma girermiş
Sonra eşim şaka gibi değişti çocuklardan sonra. Aile olmayı tattı bizi mutlu etmek için çıldırıyor. İstemediğim halde para veriyor sürekli.haftada en az 1 yemeğe götürür.sen kaliteli giymeye alışkın herşeyin en güzelini giy diyor.ben 1 istediysem marketidoldurup getiriyor.kızar sıcakta oturma klimanı aç diye.
Anlatmak istediğim : annemin bi lafı var.kızım herşeyini bana anlat bazı arkadaşların yanlış yönlendirir gaza getirir.boşa bırak diye..karanlık olmadan aydınlık olmaz sen kocana güzel davran der.evlilik depresyonundan kurtuldu çok iyi çok şükür.çocuklarının eksikkerini benden çok düşünür. Çocuk olduğunda tam bir aile olup kenetleniliyor
Yani bi nebze dogru diyosun ama benm durumum evli olmam biraz acele ettim evlenmek için kendi dusen aglamaz derler ben her gun aglıyorum artkKadınlar kendilerine değer veren erkeği süründürürken , burnunu b.ka sokan erkeğin kölesi olurlar. Bayanlar kusura bakmayın ama bu böyle.
Peki sizce altını vermeli mym ? Bilemiyorum ya aslnda vermemem lazım ama içim yumuşak ofNe diyeceğimi bilemediğim bir kocanız var geçmiş olsun bir ömür nasıl geçecekse artık
Peki sizce altını vermeli mym ? Bilemiyorum ya aslnda vermemem lazım ama içim yumuşak of
altın maltın vermeyin. "para verdiğin mi var, ihtiyacım vardı kullandım" deyin. ona vereceğinize siz bozdurup kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.Peki sizce altını vermeli mym ? Bilemiyorum ya aslnda vermemem lazım ama içim yumuşak of
Böyle bi insanla evlenmek hadi evlenmeyi geçtim hala evli kalmak beyin denen organı dantelli köşe yastığı olarak kullanmaktan başka bişey değil.... Boşasana şunu allah aşkına çocuk yapmadan!!
Ban yimeden coşkun sellerimi durultsam iyi olcak amaaboooo en sevdiğim türde yorumlardan biri
Ama böyle olacağını biliyordun o zaman?? Keşke ayrılsaydın. Şu an yapacağın şey ipleri eline verme, eğilme karşısında.Buldum ama of ne blm ayrılmadık eşim vazgecmedi ayrılmak istemedi annem deseniz o da ayrılmamı istemedi kurbanlık koyun gbi oldum dilim sustu yani bişey diyemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?