Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Ailenin aldığı sebze meyveyi elin şerefsizine niye yediriyorsunuz. Bok yesin. Kendinize göre yapın yemeği,o gelmeden önce yiyip bitirin.

Ailenin aldığı sebze meyveyi elin şerefsizine niye yediriyorsunuz. Bok yesin. Kendinize göre yapın yemeği,o gelmeden önce yiyip bitirin.
İstemsiz guldum sinirlerim yıprandı iice ya bide eşim bana doktora gt sinir hapı kullan dyo peh ben ilaç kullanıp sen ole kaldıktan sonra ne değişcek acaba merk ettm ya

Allah mutluluğunuzu bozmasin ama bu cok nadir bir durum,baba olunca dahada beter olan insanlar var.demekki içinde cocuk sevgisi merhameti varmış.

Ne diyeceğimi bilemediğim bir kocanız var geçmiş olsun bir ömür nasıl geçecekse artık

Kadınlar kendilerine değer veren erkeği süründürürken , burnunu b.ka sokan erkeğin kölesi olurlar. Bayanlar kusura bakmayın ama bu böyle.

Kadınlar kendilerine değer veren erkeği süründürürken , burnunu b.ka sokan erkeğin kölesi olurlar. Bayanlar kusura bakmayın ama bu böyle.
Yani bi nebze dogru diyosun ama benm durumum evli olmam biraz acele ettim evlenmek için kendi dusen aglamaz derler ben her gun aglıyorum artk hayrlısı diyerek yasıyorum

Pazar alışverişini kesin. Aileniz mutfağınıza asla bir şey almasın.
Şahsi ihtiyaclarinizi karsilayacaksalar karsilasinlar .

Peki sizce altını vermeli mym ? Bilemiyorum ya aslnda vermemem lazım ama içim yumuşak of
altın maltın vermeyin. "para verdiğin mi var, ihtiyacım vardı kullandım" deyin. ona vereceğinize siz bozdurup kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.

ben calisiyorum .esim bazen isten cik diyor cebime 300 500 koy cikim canim diyorum.tamam diyor ama ben cikmiyorum isten cunku alin teri daha guzel her zaman. ki ben calistgm halde esim harclik verir evle ilgili her masrafi ustlenir....yani 50 lira 3 gun bile yetmez insana.ne.demek aylik 50 lira....esinizle.konusin.yada.bi ise girin calisabilirseniz imkaniniz varsa

Böyle bi insanla evlenmek hadi evlenmeyi geçtim hala evli kalmak beyin denen organı dantelli köşe yastığı olarak kullanmaktan başka bişey değil.... Boşasana şunu allah aşkına çocuk yapmadan!!

Böyle bi insanla evlenmek hadi evlenmeyi geçtim hala evli kalmak beyin denen organı dantelli köşe yastığı olarak kullanmaktan başka bişey değil.... Boşasana şunu allah aşkına çocuk yapmadan!!

aboooo en sevdiğim türde yorumlardan biri

boyle omur gecer mı? ınsan mutlu olmak ıcın evlenır sızınkı, zındandan baska bısey degıl. evlenmek ıcın evlenırsenız boyle olur.

Ol
Buldum ama of ne blm ayrılmadık eşim vazgecmedi ayrılmak istemedi annem deseniz o da ayrılmamı istemedi kurbanlık koyun gbi oldum dilim sustu yani bişey diyemedm
Ama böyle olacağını biliyordun o zaman?? Keşke ayrılsaydın. Şu an yapacağın şey ipleri eline verme, eğilme karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…