Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

ya evlilik kumar gibi. bazen karşı taraf kendini çok iyi gizliyor o yüzden hatalar olabiliyor.
sesn de bilmeden böyle bir yanlış evlilik yapmışsın kardeşim. kader diyelim artık buna.
ama bundan sonrası senin elinde. yani hata değil afedersin ahmaklık olur.
zaten bu adama hiç ihtiyacın yokmuş ki. utanmadan kv-kp parası yiyor orta da erkeğim diye geziyor. anasına gitti diye sen de karalar bağlıyorsun. neden?? böyle bir adamı seviyor olmamalısın.
bence bu adamdan yakayı kurtarırsan daha iyi motive olursun sınava. yok devam da edersen muhtemelen korunarak hamile olanlar kervanına girip, çocuğu bahane ederek bir ömür hem sen hem ailen bu adama kendinizi kullandırttırırsınız.

Canm daha yeni evlisin birseyleri yoluna koyman icin gec degil...belli seyler duzelir sartlaeini koy ve kpss ocin tipla kendini...benim anamda.kocamla kotu olmam icin elinden geleni yapiyor iyoce kavga edip kopacagim zamanda pamuk anne oluyor aman ayrilma kizom yuvarlanan tas yosun tutmaz.diyr benhep olgun taraf olmaktan cok yoruldum

Peki sizce altını vermeli mym ? Bilemiyorum ya aslnda vermemem lazım ama içim yumuşak of
Asla vermezdim para da altın da. Neden mi? Çünkü bana acımayana ben asla acımam. Daha arkadaşına takacak altını. Size ne arkadaşından? Eşiniz önce size adam olmayı öğrensin.

Sok oldum esinize
Benden size tavsiye sakin cocuk yapmayin cocugumuz olduktan sonra ev butcesinden x lira benim harcligimdi simdi 2x oldu ve ne market yapiyorum cok nadir pazar alisverisi ve asla faturalari gormuyorum bile anne olunca herseye iciniz gider esiniz asla degismez

50 lira ne ya hasta mı o adam.
Çalışmıyorum ve eşim istediğim kadar para verir canım ne isterse alır. Asla kısıtlamamz. Ne biçim adammış o. Niye evlenmiş madem allah allah ya.

Böyle bi insanla evlenmek hadi evlenmeyi geçtim hala evli kalmak beyin denen organı dantelli köşe yastığı olarak kullanmaktan başka bişey değil.... Boşasana şunu allah aşkına çocuk yapmadan!!
C captain price yukarda da izah ettim henuz 4 aylık evli olmam ve 2 ay sonra sınava grmem gerektgi için aayrlmayı pek goze alamadım sonucta km ister yuvası yıkılsın biraz mecburiyette kalmış olsam da... bide 1 yıl dolmdan anlaşmalı bosanamıyoruz yaani bu surec sınav dolayısıyla beni daha da cok yıpratır die dusundum kendmce...

Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!

O zaman pazara onunla çıkın
Herşeyden iki hafta yetecek kadar alın ama bir haftalık alışveriş yapmış gibi davranın ona.
Kaç para harcadığını sorun
Her hafta pazar alışverişi için o kadar bırak ben yapayım sen işten gelince yorgun oluyorsun bir de pazarda yorulma diyin

Yani haftalık meyve sebze alışverişine 20 tl yetmediğini kendi görüp öğrenmiş olsun

Market için de aynı şeyi yapın , tüm ürünleri büyük paketlerden alın , bol bol alın , markete kaç tl gittiğini öğrenmiş olsun

Hmm daha zormuş benm annem aayrılmayın diye yapıo nabıosa sabrımın tasmasnı bekliyorm careszce artk

ayda bi yemeğe bile ne gitsen ne 150 lirası bütçenize göre bi yere gidersiniz yani maksat hava değişsin ortam değişsin.illa şık bi restorana gitmeye gerek yk.
umarım düzelir herşey.
sakın hamile kalma şu süreçte.

Yok cnm bebek dusunmyorum zaten sınava kadr istyodum da smdlik istemyorm diyim :) inş duzelir tskler

Eşinizin düzelmeyeceğini ve ayrılmayı düşünüyorsanız, sınava kadar ailenizin yanında kalmanızı öneririm. Hem siz daha verimli çalışırsınız hem aileniz için daha rahat olur.

Evdeki koşullardan ötürü ders çalışamadığınızı ve aynı zamanda evliliğinizi degerlendirmek istediginizi belirtebilirsiniz eşinize gerekce olarak.

Belki yokluğunuzda o da kendini değerlendirir.

smdlik istemyorm diyim

Ben kafanızın bu konuda biraz karışık olduğunu düşünüyorum. Sınavdan sonra yoluma bakacağım deseniz. Diyeceğim ki sınava kadar bu durumu idare edin kazanınca da ayrılın. Ama siz sanki kazandıktan sonra bir süre de duruma bakacaksınız sanırım. Bu durumda sırf işe girdiniz diye size tavrı değişen adamla olur mu? Sizi en zor zamanlarınızda yalnız bırakan ama yüzü 3 kuruş görünce rengi değişen adamla olur mu? Olmaz diyorsanız değil bebek olayını şimdilik düşünmemek, evililiğin devamını bile düşünmeyin derim. İçinizi bilmiyorum tabi ama size 50 lira bırakan vicdansız bir adamla bebek için gerekli aktivitelerde nasıl istenilir bilemedim.

Sonucta belli bi yastayım tabiki ilk baslarda cok istiyodum ama git gide sogudum bu istekten... sınavdan sonra ayrılmak var kafamda değişmezse tabi. Bu seklde bende devam ettiremem bi yandan kendme de kızıyorum eşim agır bi işte calışıyo hava zaten sıcak calştgı ortam daha da sıcak kıyaamıyorum bazen yani anlıcagınz karısıj duygular içindeym kafamı toplayamadm bi türlü

Bakın deseniz ki ben en az haftada bir dışarda yemek istiyorum, bana hiç kıyafetler almıyor, kuaför masrafımı karşılamıyor falan ben de derim ki 2 bin maaşla yetiremiyor olabilir. Sizin de biraz fedakarlık yapmanız lazım. Ama adam eve 50 lira bırakıyor. Bununla evin hangi eksiğini alacaksınız ki? Hani evin market alışverişini, pazar alışverişini yapar da üzerine 50 lira bırakır tamam. Ama bu durum başka.
Siz işe girdikten sonra değişirse de Allah korusun işten çıkma gibi bir durumunuz olsa tekrar bu hale gelmeyeceğinin garantisi mi var? O zaman bir de bebek olursa işler iyice sarpa sarar.

Çek git o evden babanın evine
Sınavdan sonra bosarsin
böyle saçma bir şey duymadım 50 tl nedir ya 1 aylık harcama için.
Utanmiyor mu ailen ihtiyaçlarını karşılarken.
Neyse yorum yapmak istemiyorum daha fazla zaten aklın yolu bir eminim herkes aynı şeyi söylemiştir 50 tl bi pazara gidiyorsun da yetmiyor bazen

Kocana çok sinir oldum verme sakin altın falan

Ohoo ben ole desem eve alışverş yapsa ustune harclık istesem evde bi eksk yok ne parası istyon sen der en sonunda patldm kuaforum var agdam var dedm bu ne ya dedm 3 aydır saçlarımı boyatmıyorum su halime bak genceck yasmda ne hale geldm dedm !

Önemli olan senin çalışıp çalışmaman değil, ne olursa olsun sana bakmak zorunda. Kadının çalışması kadının keyfine kalmış birşeydir. Ama erkeğin çalışıp eve bakması zorunlu.

Ailenden hiçbirşey kabul etme yoksa daha da alışır bu yüzsüz adam. Ama en kesin çözüm ayrılmak. Başka bir yolu yok bence...

İki kişi evlendiğinde şu aileler biraz ellerini çeksin bence
Ailen neden alıyor o kısım saçma
4 aylık evlisin
Valla ne zamandan beri annen pazar alış verisinizi yapıyor bilmiyorum ama erkek olsam gururum incinirdi
Umarim senin ailen herşeyin en iyisini biz biliriz havasında olan insanlardan değildır
Çünkü bu evliliğin bitmesinin sebebi onlar olur

Ama o benmde calşmam gerektgni soyluyo bnde sınava kadr zaman istedm bu arada bebegn hayrlı omurlu olsun cnm ah ah ne guzel hayallerim vrdı bnmde kısmet değilmş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…