Kızlar sizce evli mi

Muhtemelen evi cinsellik yaşmak için tuttu. Canım kadının değil adamında eşyası yoktur o evde biraz karıştırsan anlardın.

Kendi eşyası dolu hatta kirli çamaşırlarını makinaya attı yanımdayken. Bi de çok sevdiği bi piyano köşesi var sürekli çalarken story atıyor

Öncelikle 13 yaş büyük adamla ne işiniz var ? Hiç mi korkmuyorsunuz beni öldürür bana tecavüz eder diye her neyse anladığım kadarıyla adam evli ya seni becermek için 1+1 ev tutmuş yada gizli faztazileri için ev kiralamış yada zaten kendi evleri yazlık vs ama karısının varlığı ortada hem takipleşiyorlsr hemde akrabaları takipleşiyor inanın bunu buraya yazmanız bile tuhaf sallayın gitsin daha ne bkelenti içindesiniz böyle birisinden numaranızı silmedi diye umut mu ettiniz belkide içinde kalmıştır bi gün bekaretliği giderse köşede dursun diyordur

Bu arada ilk mesaja yorum yapmıştım. Evli olduğunu sonra öğrendim. Ne kadar güvenilir evli olup bunu yapan biri sen düşün. Direk niyetini belli etmiş. Hadi bekar diyelim. İlk görüşmede bu şekilde davranan biriyle gelecek düşünmek ne kadar doğru olur bilmiyorum.

23 -36 kızım sende hiç mi akıl yok?Akran grubunun suyu mu çıktı?Arabası parası pulu mu cezbetti seni?Güzel bi osmanlı tokatı atılmalı sana ki aklın başına gelsin.

Bu sefer evli olduğunu öğrendim ama
Ee ne değişti şu an?
Adam zaten görüşmeyi kesmiş. Peşinizde olsa evli haliyle neler yapıyor derdiniz. O da yok. Evli olduğundan eminseniz aklınızda hiç acaba kalmaması lazım. Bir kere görüştüğünüz biri içinde bu kadar kafa yormayın bile manası yok.

Adamın hayatı zaten düzensiz pilot kendisi işten gelince hep bu evinde takılıyo zaten yeni taşınmış hiç aklıma gelmemişti:// zaten evliyse silerim hayatımdan

Sen kendinden 13 yaş büyük biriyle flört edince seni eskort sanmış. Olmadığını anlayınca da vicdan yapmış. Adam normal ilişki istemiyor, zaten evli.
Genç kızlarımız ne zaman akıllanacak? Tiksinmiyor musunuz kendinizden bu kadar büyük biriyle görüşürken? Özsaygınız da mı yok

İyi tecavüz etmedi etse o evde ne işiniz vardı diyecek bir sistemin içindeyiz abin yaşında adamları boşver kartlaşmış o
S selinxoxoli bu yoruma gülme emojisi koymanıza daha çok şaşırdım. Gülünecek bişey mi bu durum?

Ayrıca adam niyetinin ne olduğunu söyleyip ilişkiyi kesmiş, evli olup olmamasının ne önemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…