- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
- Konu Sahibi gsLi fatma
Neden bn kötü bişey mi yazdım ?
Siz değil ama benim çok kötü şeyler yazma potansiyelim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden bn kötü bişey mi yazdım ?
Evt kardeşim le aram çok iyi herşeyini biliyorum annemin düşündüğü kişiyi istemiyo bnde ille olsun die diretmiyorum eğer evlilik düşünüyorsan konuş bi tanı seversen evlen dedim yani baskı yok tabi o karar vercek okumayı seçmedi çalışmadı derslerine çok dedik oku die ama okumadı kendi hayatı bn sadece uyarı yapıyorum konuşuyorum ama kendi bilirSen biriyle evlendirmek istiyorsun annen biriyle evlendirmek istiyor yarın bir gün babanız da başka biriyle evlendirmek ister hepiniz kenidinize göre birini bulmuşsunuz maşallah(!) Hepiniz bencilce davranıyorsunuz Söz konusu olan bir '' Birey''
Peki hiç sordunuz mu kardeşinize sen ne istiyorsun kardeşim neden okumak istemiyorsun aklında geleceğe dair bir plan var mı sevdiğin biri var mı
Küçük ama 18 de evlenmiyçek ki anlamıyorsunuz seni bn tanıştırmak istedim çünki ne çalışıyo ne okuyu evliliği düşünmeye başladı bnde iyi biri die önerdim18 küçük değil mi?
Size kalmış bişey ama bni yanlış anlamanızı istemem kardeşim şuan 18 evt ama 18 yaşında evlençek die bişey yok bn düşüncemi söyledim olçak die bişeye yok bnde çok düşünüyorum neler olur die ama o ne isterse tabo o olur kötü bişey yazmanızı gerektiren bişey yokSiz değil ama benim çok kötü şeyler yazma potansiyelim var.
bunun bir adı var ama ben söyleyip sizin yüzünüzden ban yemek istemiyorum.Küçük ama 18 de evlenmiyçek ki anlamıyorsunuz seni bn tanıştırmak istedim çünki ne çalışıyo ne okuyu evliliği düşünmeye başladı bnde iyi biri die önerdim
Evet bende 18 yaşında evlendim ve şimdi çok pişmanım18 yasindaki bir cocuk ozellikle erkek evlenmez dahada mutsuz olur
Ve dönülmez yollara gider kesinlikle bir erkek 18 yasinda evlenemez yurt disi hevesi icin boyle bisey yapmamali
Canım hiç öyle iyi biri falan deme insan aynı evde yaşamayana kadar bibirini tanıyamıyor. hem kardeşinde daha küçük ben 18 yaşında deliler gibi aşık olarak evlendim şimdi 19'umdayım ve boşanmak üzereyim. insan kendini bu yaşlarda daha doğru düZgün savunamıyor bile öZelliklede düşündüğün kişi ondan büyükse ve eğer ilerde kardeşinle o kişi arasında sorunlar yaşanırsa ki eminim kardeşin evlenirse pişman olacak sen vijdan azabı çekersinöncelikle bn yurt dışında yaşıyorum ve 1 senelik evliyim 18 yaşında bi kardeşim var üniversite kazanmadı ve evlilik düşünüyor bnm kocamın bitane arkadaşı var ve evlenmek çok istiyo çok da iyi biri eşim le bn kardeşimin onunla evlenmesini istiyoruz ama bi taraftan da korkuyorum acaba kötü mü olur Die sizce ne yapmalıyım kardeşime tavsiye etmelimıyım ille evlenecek die bişey yok tabi bi tanisip konussnlar istiyorum bide yanımda olur iyi olur aynı şehirde yaşarız diyorum ama kafam çok karışık
Aynen öyle canım benimBende 19 da evlendim
Pismanligim söyleki eger olgun olsaydim bu kadar kendimden odün vermezdim dogru zamanda dogru tepkiler verirdim
Benim esim olgun olmasina ragmen ki bana herkes yasindan cok cok olgunsun demesine ragmen görüp geçirmek tecrube kazanmak önemliymis