- Konu Sahibi cocuksuzbozkurt
-
Ben 10 aylik evliyim ve ilk günden korunmadik çocuğumuz olmuyor ve her yolu deniyoruz kesimde bende çok istiyoruz ama benim ailem istemiyor cunku Esim issiz o kadar çaresiz kaldim ki hem çocuğm olmuyor hem olduktan sonra nasil bakariz DİEddüşünmekten kafayi yiyecem sizce her yolu deneyeyim mi yoksa işe girene kadar bekleyeyim mi
Her yolu dene cnm cekinme bekleme allah bi can verirken nasibi ile verir ve nasibiyle doğar emin.ol.hem sen hamile kalirsan eşin nasl bakarz naparz dye düşünmeye baslaynca hemen bi çözüm bulur ve işe girer zaten.cocuk.nasibi ile gelir kmseyi dinleme sen
Ben 10 aylik evliyim ve ilk günden korunmadik çocuğumuz olmuyor ve her yolu deniyoruz kesimde bende çok istiyoruz ama benim ailem istemiyor cunku Esim issiz o kadar çaresiz kaldim ki hem çocuğm olmuyor hem olduktan sonra nasil bakariz DİEddüşünmekten kafayi yiyecem sizce her yolu deneyeyim mi yoksa işe girene kadar bekleyeyim mi
canım bence dene heryolu rabbim nasibiyle verir bebişini bende yapacak durumda değildim evleneni daha 1 yıl oldu borçların içinde boğuşurken trafik kazası geçirdik ummadığımız bi anda ev aldık ev alır almaz korunmayı bıraktık bunca kredi borçlarının arasında gözümü kapattım herşeye ailelerimiz bizimde karşı çıktı bi kaç yıl daha bekleyin dediler ama tek hayalim mercimeğimi kucağıma almak bebişlerimiz nasibiyle gelir inş
Zaten denememin tek nedeni rizkiyla gelir düşüncesi bide diyorum ya daha kotu olursak zaten birlik yasiyorum kayinvslidem le anlasamiyorum ya çocuğumu istediğim gibi buyutemezsem çok dusuncem var kafamda ne inş da dediğimiz gibi olur tek umut o biyandan da
Dedigim gbi nasibiyle gelir korkma işimiz allah a kaldysa olmus bil cnm sen
İnş bide kayinvalidem korkutuyor herşeye çok karisiyor ya istediğim gibi buyutemezsem
Baskın dur braz kendne laf syletme cnm snde
O çok farklı bi tanisaniz baskin dursanda onla kimse bas geliyor yalan iftira hersey var çokfena oöyle boyle değil kusura bakmayin dizinde kafanizi sisirdim
Yemin ederim belki inanmiyorsunuz ama aynen öyle oğlu bile bazen katlanamiyorHadi ya allah kolaylik versin sana cnm olrmu oyle sey estafrllah
Yemin ederim belki inanmiyorsunuz ama aynen öyle oğlu bile bazen katlanamiyor
rızkıyla gelir denir inşallah ama eğer maddi ve manevi yönden rahat olmayacaksanız inanın çok sıkıntılı olur..
kv ler çocuk olduktan sonra daha iyi olmuyorlar.. aynı evde maddi sorunlarla hamilelik annelik zor..
bence durumunuzu düzelttikten sonra ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi oturtunca olsa sanki daha huzurlu olursunuz gibi..
tabi istenilen anda olmuyor hamilelik maalesef.. çocuğumuz olmuyor demişsiniz.. doktor sorun yok dedi mi? gittiniz mi?
Ozamn allah seni biran önce kurtarsn o kayinvalidenn elinden
İnş amin Rabbim duyar ins
İnşallah canim keske aynı sehrde olsaydk esinin is konusunda esim yardmci olrdu
Amin inş herşey allahtan . inşallah Rabbim sizede hayirli kapilar acar sagsalim bebeğini kucagina alirsin rabbim herşeyin hayirlisini verir inş herkes içincanım ya aynı şeyleri bende yaşadım ve yaşamaktayım. şu anda hamileyim çok şükür 5 seneden beri bebeğimiz olsun diye çabaladık ilk başlarda işsizlikten dolayı düşünmedim sonrada doktorlar bize olmaz dedi. Çok şükür hamileyim ama aylık ödediğimiz para 2.000 eşimin aldığı 1.500. Şimdide kara kara düşünmekten başka elimden birşey gelmiyor. Zor gebe kaldığım için çalışamadım da. Yani seni çok iyi anlıyorum ama tabi sonra olmazsa keşke baştan çabalasaydım diye üzülürsün.
ama bebeğimiz olmuyor diye düşünme senin için daha çok çok erken. benimde eşimde sperm eksikliği vardı doktorların imkansız dediği noktada gebe kaldım. o yüzden bence akışına bırak olursa da Allahtan olmazsa da. Sizin için hayırlı olan neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?