- Konu Sahibi cocuksuzbozkurt
-
bebek rızkıyla gelir.istiyorsam yap bebek.hem belki eşin de daha çok iş bulmam lazım diye düşünür.hayırlısı olsun
Hangi şehir keske
Antalya canm gerci burda işsiz kalma.gbi bi ihtimal yok ama en kötü eşim işe alirdi eşini
Keşke ama bayagi uzak bizde elazig burada %75 issiz esimde sağolsun her iste calisamiyor is bulmuş is beğenmiyor
Hdi ya allah yardimciniz olsn cnm yaa
Amin sizin Eşiniz nerde calisiyor
Amin inş siz hamile misiniz yoksa benim gibi cocuk mu istiyorsunuz inş dediğimiz gibi olur bebeğim rizkiyla gelir
hamileyim canım yarın 8.haftamıza gireceğiz inş bgn ilk defa kalp atışlarını duyduk inş sende yaşarsın bu duyguları bambaşka bişey insan bütün herşeyi unutabiliyor o anda Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu:
İste Esim çok is seçiyor istiyorki masa basit olsun ama onda artik günümüzde kimin eline gecmiski obada geçsin çok sağol yine derdime ortak oldunuz hepinizden allah razi olsun Rabbim muratlarinizi en yakin zamanda gerçekleştirir insBenim esim abisiyle ortak mobilya atölyeleri var bu küçük koltuk mutfak dolap gbi mobilyalar degilde büyük otel dekarasyonu moblyalari yapiolar
Burda olsaydinz esime derdm esinize yardmci olrdu eleman alimi cok oluyo cnku
İste Esim çok is seçiyor istiyorki masa basit olsun ama onda artik günümüzde kimin eline gecmiski obada geçsin çok sağol yine derdime ortak oldunuz hepinizden allah razi olsun Rabbim muratlarinizi en yakin zamanda gerçekleştirir ins
Ne demek cnm.allah hayirlisini versin ins Rabbim hayırlısıni nasip eder hepimize
Ya doğru diyorsunuz bende ikilemdeyim ne yapacagimi bilmiyorum çocuk çok istiyorum ama bi yandan durumumu görüyorum vazgeciyorum aynen sansa birakiyorum ya daha ii olur yada kotu olur bilmiyorum ne yapacagimi kendi nefsim için bebeğimin hayatini yanmakta istemiyorum biliyorum ki bu çok büyük bi bencillik olacak ama iste yürek bu istiyor bazi şeyleri görmek istemiyorsun şuanda çok çaresiz kaldimBence olmuyorsa suan için vardır bi hayrı diye düşünüyorum.
Tabiki Rabbim nasibini verir ama bile bile lades demektir bu..
daha kendiniz bile birşeylerden emin değilken yazık değilmi o çocuğu düzensiz bu ortama getirmek.
çocuğu dünyaya getirmek hertürlü sorumluluğu üstlenmek demektir.
bence bu kararınızı tekrar gözden gecirin , cocuğunuz için en uygun ortamı hazırlamanız gerekir.
tatlım endişelenmk içinçok erken çocuk için. artı senen dolmadan ÇOCUĞUM OLMUOR adı altına almak çok yanlış .. ama şöle bişi var ki ilk önce eşin çalşma sistemini oturtmalı. çalşma sistemi otrtmak evin geliri gideri yaşamı ,standartdüzeye gelmesi lazım ama maaşın ne kadrı miktarıönmli değil .. bende 1 binle geçiniorum ve inşallahbebeğim kısmeti nasibiyle gelcek . fakat çok ciddi sölüorum sakın yanlş anlama ailen bu konuda haklı bebeğinin karnını doyuramayınca sen anne olarak çok üzülüceksin .belki ğün gelecek yaşıcaksın bunları bilemezsinki.. ..e hepte ailen sizeyardım edemez . ama bence ilk önce bi düzen oturttun öle düşününcanm tabi sen bilirsinnn en iyisini :) sevgiler:)Ben 10 aylik evliyim ve ilk günden korunmadik çocuğumuz olmuyor ve her yolu deniyoruz kesimde bende çok istiyoruz ama benim ailem istemiyor cunku Esim issiz o kadar çaresiz kaldim ki hem çocuğm olmuyor hem olduktan sonra nasil bakariz DİEddüşünmekten kafayi yiyecem sizce her yolu deneyeyim mi yoksa işe girene kadar bekleyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?