Sanmamaya devam edinsene 2016 bu ülkeden bir şey olabileceğini sanmıyom
Öyle bişe olsa buradaki hiç kimseden izin alcak halim yok galiba bu kadar da insanın üstüne gidilmez kiİsmi değiştirmek için bahane gibime geldi.
Ay tamm canm sen inanmıyorsun ben inanıyorum burda birsürü inannda var inanmayanda var sen neyi tartışıyorsn benmle çözemiyorm kronik rahatsızlkda cabası sanki ben ismindn hasta oluyor diyorm sanki ismi normal olanlar hasta olmuyor diyorm birde kesinlkle sizi iyi anladm diyorsnz güldürmeyin beni allah aşkınaaHayır yanlış anlamadım kesinlikle. Ama ismin insana ağır gelmesi sadece halk arasında bir inanış. Yoksa 5 mehmetten birinin kronik rahatsızlığı olması gayet normal. Mesela yeni nesil isimler var. Genelde bu isimler deki çocuklar şımarık olur derler. Zaten 90 lardan sonra gelen çocukların hepsi bizden farklı bu konuda. Hepsi ayrı zeka küpü aile ilgili ise çocuk deha oluyor ilgilenmeyi bilmezse zayi oluyor. Ben şahsen çocuğun ismini koyarken tarihte varolan veya aileden birine ait olan ilk akla o kişi gelen isimleri sevmiyorum.
Ay tamm canm sen inanmıyorsun ben inanıyorum burda birsürü inannda var inanmayanda var sen neyi tartışıyorsn benmle çözemiyorm kronik rahatsızlkda cabası sanki ben ismindn hasta oluyor diyorm sanki ismi normal olanlar hasta olmuyor diyorm birde kesinlkle sizi iyi anladm diyorsnz güldürmeyin beni allah aşkınaa
Evet canm çook kötü niyetliyim benden uzak durYorumuma ilk verdiğiniz cevapta kırılmayın dediğiniz için yanlış anlamadım dedim. Ama çokta iyi niyetli değilmiş siniz.
Baska isimle seslensen olur mu acaba bilemedim ki. Ben o islere inanmiyorum ama cocugu hasta bi annenin duygularini anlayabiliyorum. Herseyden care arar. Bence baska isimle seslen hem icin rahatlar hem bebegin iyilesince isimdenmis dersin ferahlarsin. Yine de bilemedim..Hey yarabbim ben doktora gitmiyoruz demedim ki tabiki kontrol altındayız benim yerinde siz olsanız emin olun ki acaba mı diye düşünürdünüz
Bizim komsunun adi bunlardan biri ve asiri ahlaksiz. Gitti baska kadindan cocuk yapti.Bak cnm ismi ağır gelir lafı hastalık açısındn deil ahlak açısındn kullanılır yani bazı ağır isimler allahın isimleri başta olmak üzere peygamberlerimizin isimleri sure isimleri vs bunları her insan kaldıramaz ve aşırı asabi olur veyahut aşırı ahlaksız veyahut ruhsal sorunlar, pskolojik sorunlar , bunalımlar, şizofren hastalıkları vs. Anlayacağn hastalıkla ilgisi yok canm ismi çok güzelmş rabbim bağışlasın adıyla yaşasın islami isimlerde insanların üzernde çok güzel etkiler bırakabiliyor bunu unutma. ismini kaldıramayanda nadirdir cnm. kafana takma inşallh rabbim kızına acil şifalar verir hz. Meryem' in güzel ahlakını nasip eder cnm.
Valla cnm bnm eşimn adıda sure ismi gel bak ne çektiğimiBizim komsunun adi bunlardan biri ve asiri ahlaksiz. Gitti baska kadindan cocuk yapti.
Değiştirin bence sorun yokMerhaba kızlar 8,5 aylık bebeğim var adı meryem
Doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz
Biraz saçma ama bu konuda isminin etkeni olmuş olabilir mi acaba
Bazı insanlar ismi ağır gelmiştir diye söyledi
Ve bende doğduğundan beri ismine ısınamamıştım
İsmini değiştirmeyi düşünüyorum
Sizce değiştireyim mi
Konuyla alakasız olacak ama aynı ablamla beni anlatmışsınız. Bizde bacak ağrısı çekiyoruz, aynı şeyler bize de söylendi. Yaptırdığım bi tahlilde benimde aso değerim yüksek çıkmıştı. Sizin ağrılarınızın tam olarak sebebi neymiş?İsimle alakası olduğunu hiç sanmam. Benim çocukluğumda hastanelerde geçti ve ismim ağır bir isim de değil. Çok küçüktüm bacaklarım ağrırdı büyüme ağrısı der geçerlerdi. Özel hastaneler üniversite hastaneleri hepsini gezdim her doktor büyüme ağrısı dedi. Sonuçta ta lisede asolarımın yüksek olduğu ortaya çıktı. Çocukluğum ağrıyla geçti anlamadılar resmen. İki sene penadur yedim iyileştim çok şükür ama miniciktim geceleri ağrıdan uyuyamaz ağlardım hep nazar diye kurşun dahi döktürdüler bana meğer hastaymışım doktorlar anlamamış.
Mesela kuzenimin bebeği sürekli hastaydı doğduğundan beri üç yaşına geldiğinde Ankara'ya bizim yanımıza geldiğinde uğradığı doktor fark etti süt ve süt ürünlerine alerjisi varmış yavrucağın. Bu tip bir durum da olabilir.
Allah kolaylik versin. Keske ismine yakisir davransalar.Valla cnm bnm eşimn adıda sure ismi gel bak ne çektiğimi
Konuyla alakasız olacak ama aynı ablamla beni anlatmışsınız. Bizde bacak ağrısı çekiyoruz, aynı şeyler bize de söylendi. Yaptırdığım bi tahlilde benimde aso değerim yüksek çıkmıştı. Sizin ağrılarınızın tam olarak sebebi neymiş?
Yarın tekrar gidip tahlil yaptırcam, bakalım ne çıkacak. Teşekkürler bu arada...İşte asoların yükseldiği için ağrıyor dedi. Her penadur vurdular iki sene yedim. Toplam 24 iğneden sonra geçti gerçekten. Ama bir diyet de uygulamıştım, işlemden geçmiş et, çiğ köfte ne bileyim salam falan yasaktı. Yine de bir doktora gitmek lazım tabii lisedeydim o dönem hatırladıklarım bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?