Kızlar size bişe danışcam

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Yumurtalık ve fıtık ameliyatı geçirdik
Çölyak ,laktoz intolerans, çoklu gıda alerjisi ,iki böbrekte büyüme var ve şuan galaktozemi den şüphe var ben dert anlatmak istemedikce habire hastaneye bakılın diyip durdu arkadaşlar elbet bakılıyoruz tek doktorla kalmıyoruz başka hastaneler özeller vs heryere gittik

Ah kıyamam ya. Çok minnoş daha. Çok geçmiş olsun.

Kadir,kerim,gaffur,fattah,samed,rahim ve (nebi ) isimleri var mesela ki bunlar meryem ismi yanında çok daha ağır. Allahın99 isminden ve normalde bu isimler bir insana verilirken başa abdul koyulması gerek ama nüfusa bakarsak koyan yok diyecek kadar az.

Anne olarak sizi anlıyorum surekli olan hastalıklar dan çaresiz hissediyor olmalısınız. İsmi beğenmiyor yada içinizi rahatlatacak ise değiştirin. Ama hastalığı bununla alakalı degildir. Allah sifa versin. Umarım tez zaman da iyileşir.

Ne bileyim kızlar o kadar çok şey yaşadım ki benimkide denize düşen yılana sarılır hesabı
Artık ne duysam inanasım geliyo
Kesin sana gelip birileri bunu söyledi bunca derdinin içinde karıştırdı kafanı. Ah bu insan oğlunun çenesi yokmu. Yahu öyle bir sey olsa ayan beyan kuranı kerimde yazmaz mı bu isimleri vermeyin diye.

Sen teşhis lere odaklan sadece. Gerisi senin daha çok kafanın karışmasına neden olur. Boşa zaman kaybı. Kıyamam sana da bebeğinede. Rabbin acil şifa versin

Teşekkür ederim allah razı olsun
Evet biri söyledi artık bana şurdan atlasan kızın iyileşcek deseler gözümü kırpmam yani artık o durumdayım

Bak cnm ismi ağır gelir lafı hastalık açısındn deil ahlak açısındn kullanılır yani bazı ağır isimler allahın isimleri başta olmak üzere peygamberlerimizin isimleri sure isimleri vs bunları her insan kaldıramaz ve aşırı asabi olur veyahut aşırı ahlaksız veyahut ruhsal sorunlar, pskolojik sorunlar , bunalımlar, şizofren hastalıkları vs. Anlayacağn hastalıkla ilgisi yok canm ismi çok güzelmş rabbim bağışlasın adıyla yaşasın islami isimlerde insanların üzernde çok güzel etkiler bırakabiliyor bunu unutma. ismini kaldıramayanda nadirdir cnm. kafana takma inşallh rabbim kızına acil şifalar verir hz. Meryem' in güzel ahlakını nasip eder cnm.

mrb ben boyle seylere pek inanmazdim ama cevremde ve kendimde yasadigim bazi seylerden dolayi artik inaniyorum.evet ismi agir gelmis olabilir.

Kardesinizin adini cok merak ettim.bi sakincasi yoksa yazar misiniz?

İyide cnm herşey kuranda yazmıyor ki ona baksan farz olan 5 vakit namaz bile kurnda geçmiyor eğer kuran yeterli olsaydı allah pwygamberleri göndermezdi ki kuranda peygamberimiz as. Bize rehber olarak gönderildi ona bakın örnek alın onun gibi yaşayın diyor biz islamın zaten bi kısmını kurandan bir kısmınıda peygamberlerimizn hayatından alıyoruz öğreniyorz cnm peygamber efendimiz bile çoğu insanın ismini deişmiştir araştırırsanız bulursunz ama deiştirdiği ismler kuranda yazmıyo şu isimleri deiştirn diye ben sadece bildiklerimi yazıyorm cnm lütfen kırılmayın bana bilginiz olsn istedim yoksa haddin deil kimsedn iyi bildiğimi doğru bildiğimi yansıtmak insan oğlu işte hergün birşeyler öğreniyoruz buda esprisi olsun

Sanmam.Benim ismim Gözde, bende çocukluğumu resmen Çapa Tıp Fakültesinde geçirdim. Koridorları odaları doktorları hemşireleri kantini tostu hepsi aklımda.Çapada büyüdüm desem yeridir.Benim neyim bana ağır geldi de çapayı ikinci evim yaptım.

Benim ismimin de hiçbir dilde bir anlamı yok. Bana da caiz bir isim al dediler ama saçma bence.

ismin gozde olunca fazla gozde olmus olup nazar degmis olabilir mesela canim..buda gecenin espirisi olsun...kizma sakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…