Öyle şey olur mu hiç bebekken ben de çok hastalıkla mücadele etmişim hatta yaşamam bile mucize çok aşırı zayıf dogmusum tabi rahatsizliklar vs ama şimdi iyiyim.tiroit ve kansızlık dışında birseyim yok.Merhaba kızlar 8,5 aylık bebeğim var adı meryem
Doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz
Biraz saçma ama bu konuda isminin etkeni olmuş olabilir mi acaba
Bazı insanlar ismi ağır gelmiştir diye söyledi
Ve bende doğduğundan beri ismine ısınamamıştım
İsmini değiştirmeyi düşünüyorum
Sizce değiştireyim mi
Ay ben kizim olursa insallah adini Meryem koyacagim. Ne alakasi var ismiyle? Bi doktora gidin nesi var ogrenin detayli bir sekilde..
O zaman sedef ismi olanlar yanmis desene??
Hey yarabbim ben doktora gitmiyoruz demedim ki tabiki kontrol altındayız benim yerinde siz olsanız emin olun ki acaba mı diye düşünürdünüzYa böyle saçma şeylere lütfen itimat etmeyin ismi değiştireceksenizde bunun için değil sevmediğiniz için değiştirin ve bir doktorun kontrolüne girin lütfen geçmiş olsun.
Hey yarabbim ben doktora gitmiyoruz demedim ki tabiki kontrol altındayız benim yerinde siz olsanız emin olun ki acaba mı diye düşünürdünüz
İsimle alakası olabiliyor.
Benim kardeşiminde ağır bir ismi var.
Etraftaki herkes isminin çok ağır geldiğini ve kaldıramadığını söyledi,kardeşimde davranış bozukluğu ve hiperaktivite var ve gittiğimiz rehabilitasyondaki çocukların %80i kardeşimle adaş.
Aslında benimki sadece ümit bi ihtimal veriyorum sadeceBu ismin ağır gelmesi olayına inanıyorum ben, efendimiz (sav) bazı isimleri değiştirmiş çocuklarda. Anlamları yüzünden. Bir de isimlerin karaktere etkisine de inanırım.
Meryem isminin ağır gelip gelmeyeceğini bilemem ama öyle olduğuna inanıyorsanız değiştirin derim.
Biz 8,5 aydır üniversite hastanesinde bakılıyoruz neyi var neyi yok biliyoruz lütfen bebeğimi hastaneye götürmek yerine ismini değiştircem diye okumayınBunlar hurafeler. İnanmayın şöyle şeylere. Hastalık tıbbi bir olaydır. Öyle ismi ağır geldiği için kimse hastalanmaz. El kadar sabi zaten ne anlayacak Meryem'i Funda'yı. Siz biliyorsunuz o ismin anlamını.
Eğer götürmediyseniz çocuğu tam teşekküllü bir hastaneye götürün, saçından tırnağına her yerine baksınlar. Enfeksiyon mu var, alerjik mi neyi varsa çıksın ortaya.
O zaman başka bir hastaneye götürün. Ben sizin endişenizi anlıyorum. Ancak sebep o değil. Doktor var doktor var. Belki de iyi doktorlara denk gelmemişsinizdir, bulamamıştır.Biz 8,5 aydır üniversite hastanesinde bakılıyoruz neyi var neyi yok biliyoruz lütfen bebeğimi hastaneye götürmek yerine ismini değiştircem diye okumayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?