KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Eski eşten istemesinin bir nedeni de adamla bağı olsun olabilir. Belki de o çocuk bahanesiyle diğerine nispet yapacak adamı da süründürecek her anlamda :) 20 yılım boşa gitmesin bari demenin ilginç bir yolu.
Konu sahibi çok sağlıksız bir düşüncedesin.

Ben de evlat edinin derim ama yaş sınırı var sanırım ona göre karar verin derim

siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz peki dünyaya gelecek çocugu düşündünüz mü hiç varla yok arası bir babayla oluşabilecek psikolojisini bence çocuguda düşünerek hareket edin boşanmış bi anne olarak bunu size net söyleyebilirim kolay bişey değil

Sadece kendinizi düşünmeyin
Dogacak cocuguda düşünmek lazım
Olmayacak şey

42 yaşında koca kadınsınız lütfen söyle tuhaf tuhaf fikirlere kapılmayın. O adamdan bir bebegin olunca sonsuza kadar bir bağın olacak. O bebek hep bebek olarak kalmayacak sonuçta büyüyünce benim babam kim diye soracak sana.

Ayrıca ben onu cok severim sevgi yumağı bilmem ne çok bencilce hareketler bunlar. Bile bile bir çocuğu aile düzeni olmayan bir ortamda dünyaya getirmek hiç doğru değil.

sakın sakın sakın

bir velayet davasına bakar, sizin hayal ettiğiniz gibi gitmeyebilir bazı şeyler..
ayrıca bu biraz da bencilce değil mi?siz yalnız kalmamak için bir çocuk dünyaya getirmek istiyorsunuz, sizin aileniz yokmuş, babası da yok gibi birşey, onu da yalnızlığa mahkum etmek değil mi bu?

Diyelim yaptınız o çocuğa yazık değil mi? Çocuğu babasız büyüteceksiniz. Size demeyecek mi benim babam nerede diye? Boşanmış halinizle beni niye doğurdun demez mi? Kim ister parçalanmış bir ailede olmayı? Çok saçma ve bencilce düşünüyorsunuz. Kendiniz doğurmak istiyorsanız hayatınızı biriyle birleştirip öyle deneyin. Olmadı evlat edinin. En azından bir çocuğun hayatı kurtulur.

Yalnız Kaymakamlıktan rica ile iş bulup Gece boncuk yaparak ev kurmuştunuz, doktor musunuz

Başka erkek yok mu?
Şu şerefsiz adamın çocuğunu taşıyacağınıza tek gecelik ilişki falan yaşayın daha evla
Maddi manevi sizi bu kadar zarara uğratan adamın çocuğunu mu büyüteceksiniz, ruh sağlığınız iyi değil bence

inşallah sağolun

psikolojik destek alıyorum evet haklısınız evlat edinmek en akıllıcası galiba

Eski esinizden cocugunuz yok mu? Eski esiniz baska kadinla beraber olmus hamile kalmis dediniz, kadinin sizden haberi var miydi? Suan evliler mi?

Bence karamsar dusunmeyin, cocuk dusunuyorsaniz da baska adamdan dusunun. sen, yeni esin ve bebeginin fotosunu koy tatillerde gez eski kv ye gonder fotolarini , eski esin yeni seni gorunce neleri kaybettigini anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…