- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bende karisigim su an yarin ne yapsam bilrmriyorumReddedince peşimden koşmayan adam da ne bileyim...
Şuan aklına bir şey düştü adamın, biraz da hanım kızımızı beğendiyse gelip konuşmak isteyecektir ya da bi daha iletişime geçmek isteyecektir zaten. Ondan beklesin.
Böyle kendini ağırdan satması hiç hoşuma gitmedi sırf bu cümle yüzünden bile mesafeli davranışlar ona müstahak
Evet bana geldiler bir anKız nasıl cesaretlisin sen yaaBen ilk adımı atman taraftarıydım ama bu kadar hızlı çıkacağını tahmin edemedim hani dün konuştuk ya önce bi bahane ile birşeyler sor dedim sana biraz muhabbete gir dedim falan ama direk ortadan dalmışsın bravo yaa çok hoşuma gitti Ayrıca hata falan yaptığını da düşünmüyorum çok da iyi yaptın aklında kalacağına belli mi olur belki yanında kalır . En fazla da reddedilirsin ne olmuş yani??? Bir kadın hiç reddedilemez mi?? Bu saçma düşünceyi de sevmiyorum..cesur kadınlar bence her zaman daha çekici bunu hep söylüyorum böyle konularda.. Ayrıca cevapları da sanki olumsuz gibi gelmedi bana ama bi dene bakalım bence şimdi sıra onda sen yazmamalısın ama yazarsa cevap ver tabi ki.. Ayyy çok heyecanlı
Yani çok büyük bir hata falan görmedim açıkçası. Tacize kadar gitmiş olay. Aramanı istemeyen birine ısrarla yazıyor olsan tamam da adamın hoşuna gitmiş belli ki.Teşekkür ederim bunca olumsuz yorumdan sonra rahatlattiniz beni
Yok yazmak için müsait değilim konuşalım arayayım demiş. Daha nasıl ifade etsin.Yapmayin kizlar konu sahibini gazlamayin bosuna. Adam cidden hoslaniyor olsa, konu sahibi yazinca baliklama atlardi. Adam musait degilim yazmis demek ki cok da hoslanmiyor
Evet aramak istedi 2 kez sordu musaitsen konuşalim diye belkide emin olamadi hala bir bayan oldugumsan sesimi duymak istesi kimbilir iyi duşuneyim iyi olsunYani çok büyük bir hata falan görmedim açıkçası. Tacize kadar gitmiş olay. Aramanı istemeyen birine ısrarla yazıyor olsan tamam da adamın hoşuna gitmiş belli ki.
Bu işin kuralı mi var içinden gelmiş yazmışsın.
Yok yazmak için müsait değilim konuşalım arayayım demiş. Daha nasıl ifade etsin.
Tanışsınlar ya ben tanışmalarını istiyorum.
Bana neyse :)
Ayrıca adamın kaba olduğunu da düşünmedim açıkçası.. Çünkü sizin kim olduğunuzu bilmeden vermiş bu tepkiyi ve gayet de haklı bir tepki.. Bana da biri o şekilde yazsa kibarca zorlayıp da kim olduğunu sormam açıkçası.. Ayrıca yapılan hareketle bu riski göze almış olmak lazımTabi kaba mı değil mi tanıyıp anlamak lazım sadece bu tavrından ben öyle bir sonuca varmadı
Ya ne derse desin inan ki bi önemi yok.. Mesela reddetse Hayatında olan birini mi kaybetmiş olacaksın?? Oh canına da değsin ne de güzel yapmışsınEvet bana geldiler bir anyaptim işte ne yapiyim dimi ama red ederse de eder ya
Öglen neden müsaitte simdi degil
Belki evli belki sevgilisi var
Tamam ederimYa ne derse desin inan ki bi önemi yok.. Mesela reddetse Hayatında olan birini mi kaybetmiş olacaksın?? Oh canına da değsin ne de güzel yapmışsınBakalım ne olacak şimdi bizi de haberdar et merakla bekliyorum
E daha ne diyecekti?? Seni tanımış olsaydı da böyle davransaydı kaba diyebilirdik.. Ama tabi kibar da diyemem tanımıyoruz sonuçta..Özür dilerim gercekten kusura bakma yazdi
Şimdi karşınızdaki size siz olduğunuzu bilmeden kabalık yaptı, centilmen bir erkek ise kıza çok kaba davrandım deyip gönlümüzü almak isteyecektir. Mesajlasirken özür diledi mi biraz önceki davranışı için? Önce bunu bir düzeltmesi lazım. Siz değerlisiniz ve bu değeri size göstermesi gerekir.Bende karisigim su an yarin ne yapsam bilrmriyorum
Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorumŞimdi karşınızdaki size siz olduğunuzu bilmeden kabalık yaptı, centilmen bir erkek ise kıza çok kaba davrandım deyip gönlümüzü almak isteyecektir. Mesajlasirken özür diledi mi biraz önceki davranışı için? Önce bunu bir düzeltmesi lazım. Siz değerlisiniz ve bu değeri size göstermesi gerekir.
Emek harcamadan elde edilen her şeyin elden çıkarması da kolay olur mantığında biriyim. Biraz emek biraz özen göstersin bir zahmet.
İlk adımı atmanıza karşı değilim bence cesur bir davranış. Ancak ikinci üçüncü adımlar da sizden olursa kadın erkek yapısı gereği bu erkekte bir tatmin yaratmayacaktır.
Sevgilisi varsa kötü tabiEvli olmadığını saglam bir yerden ogrendim ama sevgilisi olabilir ondan emin degilim
Bence erkek arkadaşlarının yaptığını sanıp kendini madara etmek istemediği için öyle yazmıştır. Sen yada başka bir kadından geldiğine emin olsa farklı tepki verirdi.Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorum
Tanitmadim evet sordu kimsiniz diye tanismiyoruz falan diye ama imalarlada bulunarak belli etmeye çalıştımKendinizi tanıtmadan mı mesaj yazdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?