Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Bende karisigim su an yarin ne yapsam bilrmriyorum

Evet bana geldiler bir anyaptim işte ne yapiyim dimi ama red ederse de eder ya

Teşekkür ederim bunca olumsuz yorumdan sonra rahatlattiniz beni
Yani çok büyük bir hata falan görmedim açıkçası. Tacize kadar gitmiş olay. Aramanı istemeyen birine ısrarla yazıyor olsan tamam da adamın hoşuna gitmiş belli ki.
Bu işin kuralı mi var içinden gelmiş yazmışsın.
Yapmayin kizlar konu sahibini gazlamayin bosuna. Adam cidden hoslaniyor olsa, konu sahibi yazinca baliklama atlardi. Adam musait degilim yazmis demek ki cok da hoslanmiyor
Yok yazmak için müsait değilim konuşalım arayayım demiş. Daha nasıl ifade etsin.
Tanışsınlar ya ben tanışmalarını istiyorum.
Bana neyse :)

Ayrıca adamın kaba olduğunu da düşünmedim açıkçası.. Çünkü sizin kim olduğunuzu bilmeden vermiş bu tepkiyi ve gayet de haklı bir tepki.. Bana da biri o şekilde yazsa kibarca zorlayıp da kim olduğunu sormam açıkçası.. Ayrıca yapılan hareketle bu riski göze almış olmak lazım Tabi kaba mı değil mi tanıyıp anlamak lazım sadece bu tavrından ben öyle bir sonuca varmadım

Evet aramak istedi 2 kez sordu musaitsen konuşalim diye belkide emin olamadi hala bir bayan oldugumsan sesimi duymak istesi kimbilir iyi duşuneyim iyi olsun

Evet bana geldiler bir anyaptim işte ne yapiyim dimi ama red ederse de eder ya
Ya ne derse desin inan ki bi önemi yok.. Mesela reddetse Hayatında olan birini mi kaybetmiş olacaksın?? Oh canına da değsin ne de güzel yapmışsın Bakalım ne olacak şimdi bizi de haberdar et merakla bekliyorum

Bende karisigim su an yarin ne yapsam bilrmriyorum
Şimdi karşınızdaki size siz olduğunuzu bilmeden kabalık yaptı, centilmen bir erkek ise kıza çok kaba davrandım deyip gönlümüzü almak isteyecektir. Mesajlasirken özür diledi mi biraz önceki davranışı için? Önce bunu bir düzeltmesi lazım. Siz değerlisiniz ve bu değeri size göstermesi gerekir.
Emek harcamadan elde edilen her şeyin elden çıkarması da kolay olur mantığında biriyim. Biraz emek biraz özen göstersin bir zahmet.
İlk adımı atmanıza karşı değilim bence cesur bir davranış. Ancak ikinci üçüncü adımlar da sizden olursa kadın erkek yapısı gereği bu erkekte bir tatmin yaratmayacaktır.

Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorum

Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorum
Bence erkek arkadaşlarının yaptığını sanıp kendini madara etmek istemediği için öyle yazmıştır. Sen yada başka bir kadından geldiğine emin olsa farklı tepki verirdi.

Ben adamda bir problem göremedim. Tanımadık bir numara soru işareti atmış saçma sapan. Eskiden özelden arayanlara bende söver kapatırdım. Siz olduğunu anlayınca da konuşmak istemiş. Bence buluşun. Evlidir falan diyenler de yani bu kadar korkarak hayat yaşanmaz. Kimseyle tanışmayalım o zaman evli olabilir herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…