Aşılama kızlar sizin aşılamanız nasıl yapıldı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tostocaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
25
0
36
İzmir
arkadaşlar ben 3 kez aşılama oldum 3 de farklı drlar la farklı oldu.El değişince hakikaten insan anlıyor hangisi daha tecrubeli 3.nün sonucunu bekliyorum özellikle 1 den fazla aşılama yaptıran arkadaşlar sizde arada bi fark gördünüz mü yada hissettiniz mi ?

ben ikinciye yaptiracam ama farkli dr.degil...ben bir seyi anlamadim farkli dr.yapilinca sans daha cok artiyor yoksa sen oyle olduguna mi ianandin insallah tutat tatlim ucuncusu...

ben de 3 aşılama yaptırdım. 1. ve 3. aşılamaları aynı doktora yaptırdım, 2. farklı bir şehirdeydi. tecrübe anlamında fark görmedim ben gittiğim doktorlar arasında ama ufak tefek farklar vardı. 2. yaptırdığım merkez yumurta takibi içi her gittiğimde kan alıp değerlerime bakıyordu bir de aşılamadan sonra 2 saat hiç kaldırmadılar orda beni. diğerinde yarım saat yattım masada. ilk 2 aşılamam tutmadı, 3. tuttu çok şükür...

lütfen birileri bana yardımcı olsun ne yapacağımızı şaşırdık 3 yıldır bebeğim olmuyor pko hastasıyım ama bugün dr um öyle bir sorun olmadığını söyledi hamile kalırsın diyor ama 3 yıl çok yordu bizi 1 kez aşılama yaptırdık olmadı bu ay 2. aşılama yapılacak adetm gecikmişti dr um farlutal verdi klomende kullanıcam birde çatlatma iğnesi artık çok yoruldumm çok yıprandımm ne olur birileri neler yapmam gerektiğini ne ilaçlardan fayda gördüğünü bana anlatsınn bu ay aşılamayla hamile kalamazsam tüp bebeğe geçielim diyor dr oda maddi açıdan çok zor yaptırmamız çok üzülüyorum

kızlar bende aşılama düşünüyorum.
karar verdikten sonra doktor hangi ilaçları veriyor.
her gün iğne mi yapmamız gerekiyor kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…