- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Hayır canım kayınvalideme ev alalım gücümüz olduğunda yada bizimle otursun diyorumsenin annene mi ev almak istiyorsun?pek anlayamadim.eger oyleysede onunkine araba, seninkine ev derken acinacak duruma gelmeniz mumkun
4 sene daha aynı yerde görevliyiz ve araba almak zorundayız çünkü şehir merkezinden çok uzak köy gibi bir ilçede görevliyiz gittiğimiz yerlerde 5 sene görev süremizya nasıl kocalarınız var sizin anlamıyorum, bizimm arabamızı o yok diye ailesine verecek ha, kattiyen yapamaz ya bunu bana soramaz bile, tabii ki evlilikte tolere etmek zorundasın ama bu onlardan biri değil, bir de borcunuz varken, bebek olmuşken niye bir de araba aldınız ki eşinin görev yeri bile sabit değil, anlayamadım ben sizi kusura bakmayın
Annemden kastım kayınvalidem neden kendi Anneme ev aldırayim eşimeAraba konusunda haklısın.
Annene ev aldırma konusunu bilemedim ama.
Teşekkür ederim anlayışın için aslında onlarda haklı kayınvalideme yazmam gerekirdi ama ben Anne diyorum genelde seviyorum kayınvalidemi aramızda sorunlar oldu ama çokta üstünde durmuyorumYa belliki anne dediği kayınvalide neyini anlamak istemiyorsunuz ? Adam arabayı karısına hak görmüyor kaynanasına ev mi alır biraz gerçekçi yaklaşın lütfen !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?