Kızlar sizin düşünceniz ne bu konuda merak ediyorum yanlış mı düşünüyorum.

Kendini bi kenara koy da çocuğunu döven adamda sevilecek hangi şey var ya aklım almıyor dediklerinizi. Çocuk babasız büyümesinmiş yahu yerin dibine batsın babalığı daha yavru dünyaya gelmeden şiddet görmüş. İçim acıdı o minik cana. Siz arabayı düşünün daha. Yazık.

Oğluna çıldırdığı için mi karnına vurdu

Ben arabayı düşünür müyüm içimi yaktı o söz nasıl öyle düşünür bi Anne yapma ne olur benim oğlum benim mucizem 10 sene olmayacağı söylendi bana ve Rabbim nasip etti o olaydan sonra eşim özür diledi bırakmadı bizi oğlumu seni bırakamam dedi ve inandık biz kadınlar çok safız seviyoruz diyoruz ya adamın bir tatlı sözü herseyi unutturuyor . tabi ki de önce evladım bilmiyorum Anne misin ama rahminde olduğunu öğrendiğin an herseyin evladın oluyor inan ki ..

eşin seni zaten umursamıyor ki.
seni sürekli döven, karnındaki bebeğe zarar vermeye çalışan adamdan neden ayrılmıyorsun?
ankara da olacaksın madem. gelecek için plan yap. iş bulmaya meslek edinmeye çalış. o psikopata tekmeyi bas.

ben 3 çocuk annesiyim. eşim evladıma vuramaz. parçalarım onu.
babasız büyümüş olman şiddete razı olmayı gerektirmez.

eşin bu kadar şiddet yanlısıysa söylediklerini yapmaktan başka şansın yok madem ayrılığı hiç düşünmüyorsun
malesef eşin asla huyundan vazgeçmeyecek asalak kardeşini beslemeye devam edecek
bence arabayı satıp parayı bi şekilde bi yere bağla, çocuğunun geleceğini garantiye al

Mesleğim var söz verdi yapmayacağım dedi ve o günden sonra da yapmadı ama haklısın söylediklerin de

Evet anneyim. Annenin ne zaman annelik hissettiği değil sorum. Öyle bi canavarın babalığı. Ama neyse önemli değil siz çok seviyormuşsunuz, özür de dilemiş nasılsa. Bi tekme bi tokatın lafı mı olur...

Eşim ailesini kambur yapacak ömür boyu sırtımızda ve hiç değişmeyecek galiba .

Araba sizde kalmalı
Ailesi ne alaka
Kullanmayı bilmiyorsanız da satın bankaya koyun parayı
Siz haklısınjz

Evladıniz herseyiniz ama nasıl oluyorsa hamile eşini karnını vurarak döven adamı sevebiliyorsunuz. siz o çocuğu haketmiyosunuz ya.

Doğru düşünüyorsun. Her şeyden öte siz bir ailesiniz ve ne demek sana araba vermem. Sana güvenmiyor yani açıkçası bu. Annene falan da ev almayın. Kendinizi düşünün.

Ya sen neden gitmiyorsun esinin pesine anlamadim?? Lojmanda kalirsin ?

Sana araba vermem ne demek.

Ben sizin yerinizde olsam ehliyetim olmazsa bile hemen ehliyet alir kimseye vermem arabayi.

O araba sizin ailenizin.

Esinizin artik ailesi sizsiniz.

26 yasindaki bekar calismayan adam emin olun o arabayi rahat birakmaz.

Hatta kaza bile yapar borcunu hala siz odersiniz.

Ne yapin edin esin verdirmeyin arabayi.

Bence önceki konunuzdan anladıgım kadarıyla arabadan daha önemli problemler var gibi görünüyor. Eşin şiddet uygulayan ve aldatma eğilimi olan birisi. Pek ilerisi için umut vaat etmiyor. Şu anda düzelmiş olması pek yanıltıcı olmasın huylu huyundan kolay vazgeçmiyor maalesef.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim yalnız bir çok arkadaşımız hemcinsleri olduğumuzu unutuyor çok kırıcı olabiliyor.hepimiz diğerinin yaşadığını hayat şartlarını anlattığı kadar biliriz .lütfen birbirimize daha hassas davranalım zaten sorunlar yaşamış , üzülmüş ve bir nebze çaresiz kalmış ki bir kadın burada dertleşmek istiyor.derdini acıyor . hiçbir kadın için şiddet görüyorum demek kolay değil emin olun ve bunu yaşayan milyonlarca kadın var .bir sebepten gidemiyor . ahkam kesip bir kadinin kadınlığına Anneliğine dil uzatmak çok zalimce . ve emin olun densizce kendi hayati toz pembeymis gibi kirici yorum yapan her kişinin şiddet uygulayan eşten , anne , babadan farkı yoktur . lütfen biraz dikkatli olalım kimse kimsenin sıkıntısı üzerinden egosunu tatmin etmesin . Kadın kadına psikolojik baskı yaparsa erkek yaptığında nasıl karşısında durulur biraz düşünelim.

Tabii ki sizde kalmalı. Dünyanın bin türlü hali var.geceyarısı mesela onları mı çağıracalsınız. Hem Ankara da araba çok önemli bence

Burda insanlara akıl vermişsiniz ama haklılar kusura bakmayın. Hadi diyelim yaşadığınızı bilmiyoruz gidecek yeriniz yok falan. Eee çocuk niye o zaman. Insanlar da der tabii çocuğunu düşünmüyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…