- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Oğluna çıldırdığı için mi karnına vurduYazdıklarınız o kadar doğru ki ama eşimi gerçekten çok seviyorum bunun yanı sıra ben babasız büyüyen bir kadınım . ben ve kardeslerim öyle çok dua ederdik ki babam gitmeseydi de keşke bize kötü davransaydi diye .babasız olmak bir sıfır hayata yenik başlamak demek bence ,çünkü bir yanınız hep boş ve acı dolu oluyor ki 28 yaşındayım hala o acının yerini doldurabilmiş değilim . eşim bana karşı kötü davranışlar sergiliyor ama oğluna olan sevgisini inanın tarif edemem . çıldırıyor resmen oğlumuz için iyi bir koca değil ama iyi bir Baba olacağına eminim . anlayamadığı şey bizim bir aile kurduğumuz . sürekli ailesini kendi ailemize dahil etme çabası .tabi ki imkanlar dahilinde bişeyler yapılabilir ama öncelik evladımız ve onun geleceği olmalı . ..
Ben arabayı düşünür müyüm içimi yaktı o söz nasıl öyle düşünür bi Anne yapma ne olur benim oğlum benim mucizem 10 sene olmayacağı söylendi bana ve Rabbim nasip etti o olaydan sonra eşim özür diledi bırakmadı bizi oğlumu seni bırakamam dedi ve inandık biz kadınlar çok safız seviyoruz diyoruz ya adamın bir tatlı sözü herseyi unutturuyor . tabi ki de önce evladım bilmiyorum Anne misin ama rahminde olduğunu öğrendiğin an herseyin evladın oluyor inan ki ..Kendini bi kenara koy da çocuğunu döven adamda sevilecek hangi şey var ya aklım almıyor dediklerinizi. Çocuk babasız büyümesinmiş yahu yerin dibine batsın babalığı daha yavru dünyaya gelmeden şiddet görmüş. İçim acıdı o minik cana. Siz arabayı düşünün daha. Yazık.
eşin seni zaten umursamıyor ki.iyi geceler kızlar konuma gireyim direk .eşim ikinci doğu görevinde ev götürülemeyen garnizon seçecek ve ben oğlumla ankarada yaşayacağım . araba almak için kredi çektik ve düğünümüzü de eşim yaptığı için hayli yüklü borcumuz oldu .eşim ikinci doğu görevinde arabamizi ailesine bırakacağını onların kullanacağını bizimde ihtiyaçlarımızı gidereceklerini söyledi . ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşamış olmama nazaran kayınvalidemi seviyorum ve her zaman başımın üstünde yeri var diyorum . ama kayinbiraderim 26 yaşında ve senelerdir çalışmıyor iş imkanı sunuyoruz beğenmiyor . kayınpederimde seneye emekli oluyor evde olacak . ben oğlumla kocamla yokluğunu çektiğim , ödemek için zorlandığım bir arabanın onlar evde oturup onlara verilmesini istemiyorum . eşime arabayı ankarada bırakırsın ve benim ihtiyacım olduğunda ben onların ihtiyacı olduğunda onlar kullanır diyorum .eşim de sana araba vermem dedi o zaman satarsın kusura bakma bizim evladımız oluyor önce onun geleceği için yatırım yapmak zorundayız dedim . bu arada eşime sürekli ailesine maddi destek olması konusunda destek olur hatta ben isterim bunu .26 yaşında adam evde keyif yapacak baban emekli olup evde oturacak ben açlığını çekeceğim oğlumla kocamla onlar evde oturacak birde ödül diye araba vereceğiz gerekeni yapalım ama o kadar değil gücümüz olursa Anneme bir ev alalım dedim .lütfen beni yanlış mı düşünüyorum sizler böyle bir şeye izin verir misiniz ? öncelik bizim kurduğumuz aile olmalı evladımız olmalı değil mi ?
ben 3 çocuk annesiyim. eşim evladıma vuramaz. parçalarım onu.Ben arabayı düşünür müyüm içimi yaktı o söz nasıl öyle düşünür bi Anne yapma ne olur benim oğlum benim mucizem 10 sene olmayacağı söylendi bana ve Rabbim nasip etti o olaydan sonra eşim özür diledi bırakmadı bizi oğlumu seni bırakamam dedi ve inandık biz kadınlar çok safız seviyoruz diyoruz ya adamın bir tatlı sözü herseyi unutturuyor . tabi ki de önce evladım bilmiyorum Anne misin ama rahminde olduğunu öğrendiğin an herseyin evladın oluyor inan ki ..
Mesleğim var söz verdi yapmayacağım dedi ve o günden sonra da yapmadı ama haklısın söylediklerin deeşin seni zaten umursamıyor ki.
seni sürekli döven, karnındaki bebeğe zarar vermeye çalışan adamdan neden ayrılmıyorsun?
ankara da olacaksın madem. gelecek için plan yap. iş bulmaya meslek edinmeye çalış. o psikopata tekmeyi bas.
Evet anneyim. Annenin ne zaman annelik hissettiği değil sorum. Öyle bi canavarın babalığı. Ama neyse önemli değil siz çok seviyormuşsunuz, özür de dilemiş nasılsa. Bi tekme bi tokatın lafı mı olur...Ben arabayı düşünür müyüm içimi yaktı o söz nasıl öyle düşünür bi Anne yapma ne olur benim oğlum benim mucizem 10 sene olmayacağı söylendi bana ve Rabbim nasip etti o olaydan sonra eşim özür diledi bırakmadı bizi oğlumu seni bırakamam dedi ve inandık biz kadınlar çok safız seviyoruz diyoruz ya adamın bir tatlı sözü herseyi unutturuyor . tabi ki de önce evladım bilmiyorum Anne misin ama rahminde olduğunu öğrendiğin an herseyin evladın oluyor inan ki ..
Eşim ailesini kambur yapacak ömür boyu sırtımızda ve hiç değişmeyecek galiba .eşin bu kadar şiddet yanlısıysa söylediklerini yapmaktan başka şansın yok madem ayrılığı hiç düşünmüyorsun
malesef eşin asla huyundan vazgeçmeyecek asalak kardeşini beslemeye devam edecek
bence arabayı satıp parayı bi şekilde bi yere bağla, çocuğunun geleceğini garantiye al
Araba sizde kalmalıiyi geceler kızlar konuma gireyim direk .eşim ikinci doğu görevinde ev götürülemeyen garnizon seçecek ve ben oğlumla ankarada yaşayacağım . araba almak için kredi çektik ve düğünümüzü de eşim yaptığı için hayli yüklü borcumuz oldu .eşim ikinci doğu görevinde arabamizi ailesine bırakacağını onların kullanacağını bizimde ihtiyaçlarımızı gidereceklerini söyledi . ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşamış olmama nazaran kayınvalidemi seviyorum ve her zaman başımın üstünde yeri var diyorum . ama kayinbiraderim 26 yaşında ve senelerdir çalışmıyor iş imkanı sunuyoruz beğenmiyor . kayınpederimde seneye emekli oluyor evde olacak . ben oğlumla kocamla yokluğunu çektiğim , ödemek için zorlandığım bir arabanın onlar evde oturup onlara verilmesini istemiyorum . eşime arabayı ankarada bırakırsın ve benim ihtiyacım olduğunda ben onların ihtiyacı olduğunda onlar kullanır diyorum .eşim de sana araba vermem dedi o zaman satarsın kusura bakma bizim evladımız oluyor önce onun geleceği için yatırım yapmak zorundayız dedim . bu arada eşime sürekli ailesine maddi destek olması konusunda destek olur hatta ben isterim bunu .26 yaşında adam evde keyif yapacak baban emekli olup evde oturacak ben açlığını çekeceğim oğlumla kocamla onlar evde oturacak birde ödül diye araba vereceğiz gerekeni yapalım ama o kadar değil gücümüz olursa Anneme bir ev alalım dedim .lütfen beni yanlış mı düşünüyorum sizler böyle bir şeye izin verir misiniz ? öncelik bizim kurduğumuz aile olmalı evladımız olmalı değil mi ?
Evladıniz herseyiniz ama nasıl oluyorsa hamile eşini karnını vurarak döven adamı sevebiliyorsunuz. siz o çocuğu haketmiyosunuz ya.[/QUOTE
Bence haddin ve bilgin olmayan konulara çok burnunu sokma sen de hamile bir kadının duygusal olabileceğini , hassas olabileceğini anlamadığına göre kaale alınmayı haketmiyorsun .
Doğru düşünüyorsun. Her şeyden öte siz bir ailesiniz ve ne demek sana araba vermem. Sana güvenmiyor yani açıkçası bu. Annene falan da ev almayın. Kendinizi düşünün.iyi geceler kızlar konuma gireyim direk .eşim ikinci doğu görevinde ev götürülemeyen garnizon seçecek ve ben oğlumla ankarada yaşayacağım . araba almak için kredi çektik ve düğünümüzü de eşim yaptığı için hayli yüklü borcumuz oldu .eşim ikinci doğu görevinde arabamizi ailesine bırakacağını onların kullanacağını bizimde ihtiyaçlarımızı gidereceklerini söyledi . ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşamış olmama nazaran kayınvalidemi seviyorum ve her zaman başımın üstünde yeri var diyorum . ama kayinbiraderim 26 yaşında ve senelerdir çalışmıyor iş imkanı sunuyoruz beğenmiyor . kayınpederimde seneye emekli oluyor evde olacak . ben oğlumla kocamla yokluğunu çektiğim , ödemek için zorlandığım bir arabanın onlar evde oturup onlara verilmesini istemiyorum . eşime arabayı ankarada bırakırsın ve benim ihtiyacım olduğunda ben onların ihtiyacı olduğunda onlar kullanır diyorum .eşim de sana araba vermem dedi o zaman satarsın kusura bakma bizim evladımız oluyor önce onun geleceği için yatırım yapmak zorundayız dedim . bu arada eşime sürekli ailesine maddi destek olması konusunda destek olur hatta ben isterim bunu .26 yaşında adam evde keyif yapacak baban emekli olup evde oturacak ben açlığını çekeceğim oğlumla kocamla onlar evde oturacak birde ödül diye araba vereceğiz gerekeni yapalım ama o kadar değil gücümüz olursa Anneme bir ev alalım dedim .lütfen beni yanlış mı düşünüyorum sizler böyle bir şeye izin verir misiniz ? öncelik bizim kurduğumuz aile olmalı evladımız olmalı değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?