Kızlar sizin düşünceniz ne bu konuda merak ediyorum yanlış mı düşünüyorum.

Çocuk olacak arabaya sizin daha çok ihtiyacınız olur bir direksiyon hocasından ders almaya başlayıp kullanın vermeyin arabayı da ne gerek var

insanlara akıl vermiyorum olması gerekeni söylüyorum hiçkimse mutsuz olmak için evlenmez ve benim tek sorunum eşimin ailesi eşimde onların aklına uyup huzursuzluklar çıkarıyor . planlı bir gebelik değildi hamileliğim düşük yaptıktan 1 hafta sonra ve eşimin yanında sadece 1 gece kaldığımda hamile kaldım ki bu doktorların bile şaşırdığı imkansız gördüğü bir durum .aldırın diyenler oldu ki bazılarınız da öyle düşünüyor herkesin kendine göre haklı sebepleri var ama ben kıyamazdim oğluma çünkü asla evlat sahibi olamayacağım olduğum da da kaybedeceğim söylendi yıllarca zor ama bunu anlayabilirseniz mesele kalmayacak ve yine dikkatli okusaydı o yorum yapan arkadaş ve siz oğlum için gidecekken eşimin göndermedigini eşimin özür dilediğini düzeldiğini yazdığımı görürdünüz .eşim Asker benim ve yaşadığımız yerde yeni patlama oldu en yakın arkadaşı Şehit olacaktı nerdeyse psikolojik olarak yıprandı .ben özür dilerim diyen ve kendini düzelten eşimin yanında olmayı seçtim. Birde benim şuan ki konum ve sorum bu değilken neden provake edildi ben onu anlayamıyorum . Yine de teşekkür ederim yorum yaptığınız için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…