- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Amin canim benim hepimizin inşallah yani şöyle söyleyeyim eşim psikolojik baskı ile bazende fiziki baskı ile her söylediğini kabul ettirmeye çalışır bu ara pek iyi idi oğlu olacağını öğrendi baya değişmişti ama bu konu çıktı bugün de . .Daha önceki konunuzda eşinizin size şiddet uyguladığını, ayrılmak istediğinizi belirtmişsiniz. Sanırım eşiniz astsubay, silah Alan çekti demişsiniz. Zaten çok kötü giden bir evliliğiniz var, böyle bir adamdan çok mantıklı bir şey beklenmez Ayrılmayı düşünüyorsunuz herhalde. Aile aşırı düşün adamdan koca olmaz. Allah yardımcınız olsun.
Bunu eşime anlatamıyorum işte sorun burda doğumuma 6 ay varken doğum kavgalarına başladı .ben düşüncemi bilsin istiyorum çünkü söz vermiş gibi oluyor insanlara .bunları konuşmak için çok erken diyorum ailesini arıyor bunu böyle yapacağım diyor bende insanlara söz vermesini istemiyorum sadece .4 sene uzun bir süre ama nasip olup bittiğinde herkes farklı beklentiler içine girecek .Bu konunuz dört yıl sonrasına dair mi yani
Yapmayın insan bunu konuşup da dert eder mi
Yarının ne olacağı belli olmayan ülkede dört yıl sonra için mi canınızı sıkıyorsunuz
derdin ne vanim.niye bu dusuncelerini esinle paylasiyordun ki.bak bunlara istinaden adam arabayi onlara verme plani yapmis ve uygulamaya yer ariyorHayır canım kayınvalideme ev alalım gücümüz olduğunda yada bizimle otursun diyorum
güzel yorumdu şimdi şöyle açıklayayım arabayı abisi ile babasına verecek ve ben onların evde oturduğu yerde böyle bişeye izin veremiyorum . ama kayınvalidem iyi biri başta ciddi sıkıntılarımız oldu ama pişman oldu baya . Hani ev almak kendisine sadece bir söylemden ibaret olabilecek bişey degil aslında hiç bir zaman o lüksümüz olamayacak iyi niyetimi anlasın eşim diye o an söylediğim bişey ha imkan olsa yok der miyim asla alabilir yalnız yine söylüyorum Annesine sadece ..beraber otururum yarın öbür gün kp bisey olursa çünkü eşimin abisi çok sorumsuz ve Annesi gün görememiş bir kadın düzgün bir evi yaşantısı olsun isterim onda bir sıkıntı görmüyorumKendi kendinize kaşiniyorsunuz valla. Kv. Ye ev almak ne? Madm ev alacaksın Arabayi vermekte niye sakınca görüyorsun ? Arabayi vermeyip ev almak ne? Evde hanım dururken arabayi başkasının kullanması ne? Kv ile beraber oturmayı teklif etmek ne?
ben kendi anneniz sandımAnnemden kastım kayınvalidem neden kendi Anneme ev aldırayim eşime
Benim mesleğim var özel güvenliğim ama terör bölgesindeyiz çalışamıyorum belki de haklısın davulun sesi uzaktan hoş gelir derlerŞu anK.validenle ayrı evlerde olduğun için böyle düşünüyorsun. Ama hiç kimse aynı çatı altına girince aynı olmaz. Boşu boşuna kocanızın aklına böyle şeyleri sokmayın. Sonra yapamazsınız, eşinizde size sen istedin beraber oturmayı der. Daha zor duruma düşersin. Siz çalıyormusunuz?
Bende aynı şeyi düşünüyorum kendi aileme de vermem eşim şunu anlamıyorBu dogu gorevi uzun süruyor diye biliyorum.yani bi kac yıl.Bu aracın km si yükselicek? evde duran kaynın kullanin eskitir aracı.Ben olsam izin vermezdim kattiyetle.cocukla sana bisey olsa acil durumda?hadi onuda geçtim benim malım neden uzun sure baskasinda dursun? esimin ailesi diye degil kendi ailemde olsa istemem vermek?ihtiyaci olan gelir alir isi bitince getirir.
Rahatsız etmez de çok içli dışlı olmanın kime yararı olmuş . araba bi yerde kalır ihtiyacı olan kullanır diyorum ben zinhar vermem demiyorum ama seninde söylediğin gibi al canım sen iş beğenmiyorsun evde oturuyorsunuz ailecek al benim cefasını çektiğim herseyin sefasını sen sür diyemem .benim doğmamış oğlumun rızkını keserek ödeyeceğimiz arabayı mükafat olarak al sen evde otur diye vereceğiz nasıl derim .satarım bankaya atarım oğlumun geleceği için daha mantıklı ve vicdana sığar .Kayınço boş boş evde Yatacağına gitsin çalışsın çok lazımsa bir arabaya borçlansın !ben olsam bende senin gibi düşünürüm .sen borcunu öde o gezsin tozsun ne ala !sen isterken gizlin saklın!özelinde kalmayacak !bir avm gezeceğim verin desen herşeye söylenir bizimkiler senin kv bilmiyorumda yapar mı ?her gittiğin yerden haberleri olacak !bu seni rahatsız edermi mesela ?Ankarada araba şart vallahi !!
Evet maalesef doğru ve yine ailesinin yanında doğum yapmak istemediğim için .doğrusu son çırpınışlarımiz oğlum babasız büyümesin istiyorum ve eşimi çok seviyorum da sevgi de bi yere kadar . 6 ay sonrski doğumun kavgasını yapıyor 4 sene ki tayinin kavgasını zoraki bişeyleri kabul ettirmeye çalışıyor . .Ben su an onceki konunuzu okudum dehsete dustum. Daha on bes gun once bu adam sizin kafaniza silah dayamis dogru mu bu?
Hamileyken karniniza vurmus.
Lutfen yazik etmeyin hem kendinize hem cocugunuza. Madem uzaga goreve gidecek para biriktirin duzeninizi kurun ve kacin kurtarin bu adamdan kendinizi.
Yazdıklarınız o kadar doğru ki ama eşimi gerçekten çok seviyorum bunun yanı sıra ben babasız büyüyen bir kadınım . ben ve kardeslerim öyle çok dua ederdik ki babam gitmeseydi de keşke bize kötü davransaydi diye .babasız olmak bir sıfır hayata yenik başlamak demek bence ,çünkü bir yanınız hep boş ve acı dolu oluyor ki 28 yaşındayım hala o acının yerini doldurabilmiş değilim . eşim bana karşı kötü davranışlar sergiliyor ama oğluna olan sevgisini inanın tarif edemem . çıldırıyor resmen oğlumuz için iyi bir koca değil ama iyi bir Baba olacağına eminim . anlayamadığı şey bizim bir aile kurduğumuz . sürekli ailesini kendi ailemize dahil etme çabası .tabi ki imkanlar dahilinde bişeyler yapılabilir ama öncelik evladımız ve onun geleceği olmalı . ..nasil bir koca esine arabayi vermeyip ailesine verir,kredisinin cefasini da siz cekeceksiniz bir de?? ayrica size bunlari yapan birini hala sevmeniz stockholm sendromu olsa gerek(silah dayama,vurma)nereye kadar dayanir ki insan buna?hic bir sevginin derecesi insanin kendini degersizlestirmesinden buyuk olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?