Kızlar sizin düşünceniz ne bu konuda merak ediyorum yanlış mı düşünüyorum.

Ne kayınvalidene, neden kendi aile ev aldır. Kendinize ev alın, sizinde bir çocuğunuz var. Bu nasıl bir evlilik, düşünce tarzı.

Amin canim benim hepimizin inşallah yani şöyle söyleyeyim eşim psikolojik baskı ile bazende fiziki baskı ile her söylediğini kabul ettirmeye çalışır bu ara pek iyi idi oğlu olacağını öğrendi baya değişmişti ama bu konu çıktı bugün de . .

Kendi kendinize kaşiniyorsunuz valla. Kv. Ye ev almak ne? Madm ev alacaksın Arabayi vermekte niye sakınca görüyorsun ? Arabayi vermeyip ev almak ne? Evde hanım dururken arabayi başkasının kullanması ne? Kv ile beraber oturmayı teklif etmek ne?

Bu konunuz dört yıl sonrasına dair mi yani

Yapmayın insan bunu konuşup da dert eder mi

Yarının ne olacağı belli olmayan ülkede dört yıl sonra için mi canınızı sıkıyorsunuz
Bunu eşime anlatamıyorum işte sorun burda doğumuma 6 ay varken doğum kavgalarına başladı .ben düşüncemi bilsin istiyorum çünkü söz vermiş gibi oluyor insanlara .bunları konuşmak için çok erken diyorum ailesini arıyor bunu böyle yapacağım diyor bende insanlara söz vermesini istemiyorum sadece .4 sene uzun bir süre ama nasip olup bittiğinde herkes farklı beklentiler içine girecek .

Konuyu bi ben mi anlamadım?
Yani 4-5 yıl sonranın planı mı bu?
Şimdiki zaman mı?

Kv ne ev almayı neden aklına sokuyorsun madem arabaya bile katlanamıyorsan?

Ki ben olsam ikisini de teklif etmezdim.

Ayrıca oğlu olacağını öğrenince iyi olan adamlardan nefret ediyorum.

Reactions: anu
evet öncelik kendi ailesi. Eşi ve çocuğu her zaman önceliklidir. Planlar ve programlar bunlar göz önüne alınarak yapılmalıdır. Eşinin ailesi de ,çocuğunun kurmuş ailesine reislik yapabilmesi için destek olmalıdır. Sürekli maddi beklenti içine girerek köstek değil... Eğer eşin bunun bilincinde değilse büyük sıkıntı. Bi yeri memnun etmek için kendi eşini sıkıntıya sokuyorsa ondaki öncelik ve aile zihniyeti farklıdır.
Belki yanlış düşündüğümü düşünenler olabilir ama ben bu konuda netim. Ve geri adım atmam.

güzel yorumdu şimdi şöyle açıklayayım arabayı abisi ile babasına verecek ve ben onların evde oturduğu yerde böyle bişeye izin veremiyorum . ama kayınvalidem iyi biri başta ciddi sıkıntılarımız oldu ama pişman oldu baya . Hani ev almak kendisine sadece bir söylemden ibaret olabilecek bişey degil aslında hiç bir zaman o lüksümüz olamayacak iyi niyetimi anlasın eşim diye o an söylediğim bişey ha imkan olsa yok der miyim asla alabilir yalnız yine söylüyorum Annesine sadece ..beraber otururum yarın öbür gün kp bisey olursa çünkü eşimin abisi çok sorumsuz ve Annesi gün görememiş bir kadın düzgün bir evi yaşantısı olsun isterim onda bir sıkıntı görmüyorum

Şu anK.validenle ayrı evlerde olduğun için böyle düşünüyorsun. Ama hiç kimse aynı çatı altına girince aynı olmaz. Boşu boşuna kocanızın aklına böyle şeyleri sokmayın. Sonra yapamazsınız, eşinizde size sen istedin beraber oturmayı der. Daha zor duruma düşersin. Siz çalıyormusunuz?

Yanlış anlaşıldım arkadaşlar özür dilerim kendimi izah edememisim biz memuruz hiç bir zaman o kadar lüksümüz olamayacak sadece imkanımız olsa alabilirsin buna ses çıkarmam dedim çünkü Annesi gerçekten zor bir hayat yaşamış ve şuan gecekonduda yaşıyorlar sırf abisi çalışmadığı için kadıncagiz zor günler geçiriyor ve ben üzülüyorum gittiğimizde elinin ayağının hep buz gibi olması hala sıkıntılar yaşaması beni çok etkiliyor yani imkanımız olsa alalım demek istedim

Benim mesleğim var özel güvenliğim ama terör bölgesindeyiz çalışamıyorum belki de haklısın davulun sesi uzaktan hoş gelir derler

dogru dusunuyosun. kesinlikle verme.hele hele ehliyetn warsa ne munasebet o araba sana lazim ailesi ne alaka. ayyyy Allahımmmm

Bende aynı şeyi düşünüyorum kendi aileme de vermem eşim şunu anlamıyor
Ailerimiz yine bizim parçamız ama öncelik o ,oğlumuz ve benim oluşturduğum çekirdek ailemiz olmalı . ben oğlumun geleceğine yatırım yapmak zorundayım ailelerimizin değil ihtiyacı olana gücünün yettiği kadar koşarsın ama al sen evde otur benim Karım , oğlum ,ben senelerce kredi ödeyelim diye aç gezelim üstümüze başımıza bişey alamayalım ama olsun sen evde oturdun diye bunu sana verelim denmez .

Rahatsız etmez de çok içli dışlı olmanın kime yararı olmuş . araba bi yerde kalır ihtiyacı olan kullanır diyorum ben zinhar vermem demiyorum ama seninde söylediğin gibi al canım sen iş beğenmiyorsun evde oturuyorsunuz ailecek al benim cefasını çektiğim herseyin sefasını sen sür diyemem .benim doğmamış oğlumun rızkını keserek ödeyeceğimiz arabayı mükafat olarak al sen evde otur diye vereceğiz nasıl derim .satarım bankaya atarım oğlumun geleceği için daha mantıklı ve vicdana sığar .

Ben su an onceki konunuzu okudum dehsete dustum. Daha on bes gun once bu adam sizin kafaniza silah dayamis dogru mu bu?
Hamileyken karniniza vurmus.
Lutfen yazik etmeyin hem kendinize hem cocugunuza. Madem uzaga goreve gidecek para biriktirin duzeninizi kurun ve kacin kurtarin bu adamdan kendinizi.

Evet maalesef doğru ve yine ailesinin yanında doğum yapmak istemediğim için .doğrusu son çırpınışlarımiz oğlum babasız büyümesin istiyorum ve eşimi çok seviyorum da sevgi de bi yere kadar . 6 ay sonrski doğumun kavgasını yapıyor 4 sene ki tayinin kavgasını zoraki bişeyleri kabul ettirmeye çalışıyor . .

nasil bir koca esine arabayi vermeyip ailesine verir,kredisinin cefasini da siz cekeceksiniz bir de?? ayrica size bunlari yapan birini hala sevmeniz stockholm sendromu olsa gerek(silah dayama,vurma)nereye kadar dayanir ki insan buna?hic bir sevginin derecesi insanin kendini degersizlestirmesinden buyuk olmamali.

Yazdıklarınız o kadar doğru ki ama eşimi gerçekten çok seviyorum bunun yanı sıra ben babasız büyüyen bir kadınım . ben ve kardeslerim öyle çok dua ederdik ki babam gitmeseydi de keşke bize kötü davransaydi diye .babasız olmak bir sıfır hayata yenik başlamak demek bence ,çünkü bir yanınız hep boş ve acı dolu oluyor ki 28 yaşındayım hala o acının yerini doldurabilmiş değilim . eşim bana karşı kötü davranışlar sergiliyor ama oğluna olan sevgisini inanın tarif edemem . çıldırıyor resmen oğlumuz için iyi bir koca değil ama iyi bir Baba olacağına eminim . anlayamadığı şey bizim bir aile kurduğumuz . sürekli ailesini kendi ailemize dahil etme çabası .tabi ki imkanlar dahilinde bişeyler yapılabilir ama öncelik evladımız ve onun geleceği olmalı . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…