kızlar şoklardayım!!

benimkinden bi farkı yokmuş
inşallah teşekkür ederim aynen devam ediyorum.

Müsait bir zamanda sigorta primin hakkında bilgi almak için SGK'ya git derim çünkü asgari ücretin altında çalışıyorsun bu nedenle sigortanı da 800den gösteriyorsa prim günün eksik olabilir, bir de asgari ücretin altında çalıştığını da belirt bundan sonra hesabıma yatmasını istiyorum yoksa hukuki yoldan haklarımı arayacağım, de. İhtiyacın var anlıyorum ama bazısı kibarlıktan anlamaz, biraz "çirkef" olmak lazım

çok safsın ben asla gitmezdim sende zamanla öğreneceksin sende git 10 günlük paranı iste

Mimarsın ve 800 TL ye mi çalışıyorsun? Bedava resmen hemen doğru düzgün bir iş bulmalısın. Madem o paraya çalışacaktın hiç okumayıp vasıfsız eleman olarakta iş bulabilirdin. 5 seneni boşa harcamazdın en azından. Ben de mühendislik okuyorum ve Türkiye de çalışmak istemiyorum kızlar şartlar çok kötü ya..

sigortani 1 ay sonra kullanmaya basliyorsun bu dogru. 10 kisinin altinda calistiriyorsa bankaya yatirmasi da sart degil, biz de bu sekilde calisiyoruz. ama hem sigorta yapip hem asgari ucretin altinda nasil maas veriyor bunu anlamis degilim.. sigortaniz tam zamanli yatiyor degil mi, yari zamanli degil yani.. muhtemelen sizin maasinizi asgari ucret gosterip size daha az veriyor.. cunku tam zamanli sigorta yapiyorsa verebilecegi en az maas zaten asgari ucret

bende öyle diyodum hayellerim vardı ben mimar değilim ressamım aslında öğretmenim makina ressamlığı öğretmeni ama anca böyle bi yerde iş buldum ne atanabiliyorum ne de iyi para veriyolar.
piyasa bu özel sektöre kanını emiyo adamın bide böyle denyolar çıkınca iyice sinir oluyosun

bu konuda hiç bi fikrim yok nasıl öğrenebilirim bunu? nerden bir de yarım gün gösteriyosa kavga çıkartırım valla

Sanirim daha çok genç ve toysun. Sen ilk basta orda hayir isi yapmiyorsun. Para alman normal. Üstelik bu adam sana bayramda bile para vermedi, parasini geç verdi. Ne diye adama tesekkür ediyorsun? Aslinda iyi olmus, bir daha böyle ders oldu sana canim. Hayat iste böyle tecrübeler ile dolu :)

Canım teknik öğretmen olsan bile hakkın 800 tl değildir yinede.. Bu ülkede çalışan kesim gözetilmiyor hiç.
Sen de mi yurtdışında çalışmak istiyordun? Hayalin neydi?

Canım teknik öğretmen olsan bile hakkın 800 tl değildir yinede.. Bu ülkede çalışan kesim gözetilmiyor hiç. Sen de mi yurtdışında çalışmak istiyordun? Hayalin neydi?
yok canım yurdışında çalışmak gibi bi hayalim yoktu insan gibi yaşayabilmek için yeterli maaşı alsam yeterdi :)
benim hayalim böyle bi ofis ortamında hakettiğim parayı kazanmaktı lakin bi 4-5 sene sonra anca alırım gibime geliyo

50 nin 100 un hesabini yapmasa nasil bu hale gelirdiki

bir cok patron taniyorum hepside ufak seylerin pesine dusen insanlar...

Sigortan varsa adam sana elden ve asgarinin altında maaş veremez iyice bi araştır bence.

iyide adam yanlışlıkla vermiş.. eger çaktırmadan güle güle kullan dese her ay vermek zorunda kalcak fazladan 50 lira..
sadece aa yanlışlıkla vermişim bu ay kısmetin o kadarmış ama gelecek aylar anlaştıgımız ücretten devam edersin dese hoş olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…