kızlar şoklardayım!!

evet çok sinir bozucu bir hareket. yani 800 e anlaştıysanız tabi ki 850 vermek zorunda değil ama madem yapmış bir dalgınlık bu kadar da geciktirmenin üstüne bu ay 50 tl yi gözetmeyebilirdi.
arkadaşların dediği gibi mutlaka sgk priminizin en az asgariden yattığını takip edin yoksa sıkıntı çekersiniz.
sinir bozucu ama üzülmeyin ben mühendislik okudum 5 yıl dirsek çürüttüm. malum mühendislik te boru değil ve 3 yıl boyu cumartesi bile çalıştığım yerde 550-600 liraya çalıştırdılar beni. sömürüp durdular. gözümü açtım ama çok geçmişti.
yıpratmayın kendinizi. daha güzel bir iş bakın.
ve ressamlığın ilk yılları böyle geçiyor azıcık sürünüyorsunuz ama sonrasında çok çok iyi maaşlara çalışıyorsunuz. iyi ressamlar mühendisler kadar hatta bazen daha fazla para alıyor. mesleğinizde geliştirin kendinizi ve daha iyi işler bulun, size yazık.

Canim senin yeni oldugun cok belli. Tesekkure gidilirmi hic bu zamanda.baktin para fazla sus at cebine.bak gordunmu tesekkur edersen alirlar parani elinden uzgunum

Keşke caktirmasaydin ama dürüstlük yapmışsın ters tepmis ,demekki insanlar böyle zengin oluyor...

Elden maaş diye birşey hala varmi ya? Mimar olsa nolur ki kartvizite bakmamayi öğreneceksin ablam ne okumuş Öküzler var gün geçtikçe normallesecek bu tipleri idare etmeyi öğreneceksin

ok saçma olmuş çok gıcık bir durum bari bu seferlik hediyemiz olsun falan deseydı çok ayıp

bu arada maaşınızı elden aldığına göre sgk güvencen de yok
sana tavsiyem asla güvencesiz çalışma
maaşın zaten çok az asgari ücret bile değil

geçen ay bana da 50 tl fazla verilmişti bende yanında sayamadım sonra sayınca 50 tl fazla vermişsiniz bana yanlışkla dedim yok zam yaptım dedi.adam bana yapa yapa 50 tl zam yapmış.Allah razı olsun bozdur bozdur bitmedi o para!!! iş arıyorum şimdi kendime çok sinirlendim.

Patronunuz tamamen kaç para vereceğini unutmuş (üstelik demek ki 800 tl'den daha çok da verebiliyormuş)patronunuzun yerinde olsam madem unuttum çalışanıma jest olsun diye hiç çaktırmazdım.Maalesef bazıları beş kuruşunu bile geri alıyor (Şahit oldum buna) :)

Güven testi yapmış olabilir ise yeni girdi iseniz.. ama ne kadar anlaştı iseniz o. göz ucuyla başka işe bakın yine de siz

bu konuda hiç bi fikrim yok nasıl öğrenebilirim bunu? nerden bir de yarım gün gösteriyosa kavga çıkartırım valla
sgk nin sitesinden ya da e devletten sanirim bakabiliyorsumuz.. zaten onu surekli konttrol etmekte fayda var.. ne kadar guvenseniz de muhasebeci hata yapar gene yatmayabilir sigortaniz.. akliniza geldikce bakin bence ona..

bende aynı sektördeyim ve sana şöyle söyleyeyim 1- ya kendini çok iyi pazarlayacaksın ve iyi bir maaş alacaksın 2 - ya da sana işverenin kendini iyi pazarlayacak az maaş alacaksın.

sektörü çok iyi biliyorum 2007 den beri aynı sektörde çalışıyorum yaşımda 25 ressamlık bitirdim daha sonra iç mimarlık eğitimi aldım ama 2007 de 800 maaş alıyordum şu an imkansız o paraya çalışmam en düşük 1900 - 2500 arası değişir ama bu tamamen kendini iyi anlatmanla alakalı kendini harcıyorsun şu an ve emin ol ordan ayrılınca o adam sana referans bile olmaz öyle çalıştım ben toydum 800 maaş alıyordum zam istiyordum işler kötü diyordu bütün paralar kar oranları elimden geçtiği halde :) en son ayrıldım yapmadığı çirkeflik kalmadı tabi bulmuş ucuz çalışanı bırakır mı... iş bak kendine harcama kendini ve iş görüşmelerinde kendinden emin net konuş istediğin maaşı alırsın emin ol.

liseden mezun ressamlık mezunu arkadaşlarım şu an 3000 tl maaş alıyorlar

şuan başka çarem yok ve evet 10 kişiden az çalışanı var.
sigorta yapıyo ama 1 ay sonra kullanmaya başlıyomuşusuz artık ne kadar doğru bilmem
Canım e-devlet şifreni al sigorta giriş tarihini orda görebilirsin. Dediğim gibi biraz sabırlı olmak lazım. Ben inan okuldan sonraki 5 sene boyunca doğru düzgün maaş almadan çalıştım ama azimle. Şimdi meyvesini topluyorum :)

Konudan uzak olacak ama tam olarak ne iş yapıyorsunuz mimarın yanında ve hangi bölümden mezunsunuz? Üniversite mezunun 800 lira maaş alması tuhaf geldi bana sizin emeklerinize okuduğunuz senelere saygısızlık bu

canım sen de mimar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…