- 29 Nisan 2023
- 1.402
- 2.725
- 53
- 37
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
düğün vs olsa takıları alsanız gerisi de istediğiniz zaman boşanin gitsin ama ziynetler onlarda kalırsa alması sikintiSizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
Bana yaptıklarını da wpte söyletsem olur mu?Acikcasi sizin bosanacaginiza inanmıyorum.
Adama mesaj atip annenin kasasindaki altinlarimo getir dersiniz, adamda yok olmaz der. Alin size mis gibi yazılı delil.
Mesela ispatladım anlaşmalı da alıp boşanabilir miyimAnneniz kız kardeşiniz vs ne diyorsa boş verin. Kararınızın arkasında durun hayat sizin karar sizin anneniz bile kimse kararınıza karışamaz. Takılar konusunda KV olduğunu ispatlamanız gerekir
Yok , sürekli ısrar ediyordu. Bu yaz tatile gittiğimizde yapalım diyordu.kesinlikle boşan, 6 aya yeniden doğmuş gibi olacaksın. çocuk var mı?
Sizce boşanmakta haksız mıyım?kesinlikle boşan, 6 aya yeniden doğmuş gibi olacaksın. çocuk var mı?
aksine kesinlikle haklısın çok manüpületif bir adam gibi geldi çocuk yokken bu kararı al arkadaşım yoksa çok pişman olursunSizce boşanmakta haksız mıyım?
Eşiniz anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor mu. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla düğünde takılan takılar geline ait. Kv de olduğunu ispatlarsanız alırsınız. Benim de arkadaşım boşandı ve altınlarını aldı KayınvalidedenMesela ispatladım anlaşmalı da alıp boşanabilir miyim
"Dugunde takilan altinlari" ozellikle belirtmeli. Annenin kasasiymis ya annemin altinlari onlar falan demesin bi deArkadaşların dediği çok mantıklı Whatsappta 'altınlarımı annenin kasasından al getir' yazacaksınız altı üstü. Ama bunu yaparken uyanık davranın, karşı taraf yemi tutmayabilir.
Bana yaptıklarını da wpte söyletsem olur mu?
Hah iyice sizi bağlamaya çalışıyor çocukla.Yok , sürekli ısrar ediyordu. Bu yaz tatile gittiğimizde yapalım diyordu.
Ben sadece düğündeki takıları istiyorum. Başka maddi talebim yokSiz bi avukata gidin bence. Delil toplayacaksaniz hukuki zemine oturtmak gerekiyor.
Altınlar kaynanada .Yani toplam 10 dan fazla bilezik ve kolye var .Düğünu vs beklersem hic ayarılamam.azcık akıllı hamleler yapın. evet bosanin tamam ama bu işi yavaşça yapın. mesela altınları vermez bu adam belli ki. ama muhtemelen dugun vs olsa takiyorsunuzdur bilezikse falan. atın kafadan bir nisan bir düğün mevzusu takın kolunuza alın gidin. neticede takılar sizin bisey diyemeyecekler. yok mu böyle akıllı planlarınız? mesela evden almak istediğiniz esyalarinizida yavaş yavaş çıkarın.
Maahkeme kararıyla almayı düşünüyorum. Böyle bunları yapmak için sürekli kaynana evine gitmek istemiyorum. Hem düğün vs yok .azcık akıllı hamleler yapın. evet bosanin tamam ama bu işi yavaşça yapın. mesela altınları vermez bu adam belli ki. ama muhtemelen dugun vs olsa takiyorsunuzdur bilezikse falan. atın kafadan bir nisan bir düğün mevzusu takın kolunuza alın gidin. neticede takılar sizin bisey diyemeyecekler. yok mu böyle akıllı planlarınız? mesela evden almak istediğiniz esyalarinizida yavaş yavaş çıkarın.
Altınlar fazla yani iki üç bilezik değil .Altınlar kaynanada .Yani toplam 10 dan fazla bilezik ve kolye var .Düğünu vs beklersem hic ayarılamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?