- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Eşiniz anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor mu. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla düğünde takılan takılar geline ait. Kv de olduğunu ispatlarsanız alırsınız. Benim de arkadaşım boşandı ve altınlarını aldı Kayınvalideden
Ayrılmak istemiyor.Kabul edeceğini hiç sanmıyorum çünk benim iyi iyisini rüyasinda bile göremez.
O zaman çekişmeli olacak peki ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuzKabul edeceğini hiç sanmıyorum çünk benim iyi iyisini rüyasinda bile göremez.
Ben sadece düğündeki takıları istiyorum. Başka maddi talebim yok
tabi altınları vermezse çekişmeli olur boşanma. o da 2.5 3 yıl vs sürer en azMesela o altınları vermek istemez ve boşanmak istemezse çekişmeliye mi dönüşür?
Ne?? Tatil parasının yarısını sizden mi istiyor? Beyefendi sevmek, sevilmek, yuva kurmak, aile olmak için mi evlilik mi yapmış, masraflarına ortak olsun diye mi?Bana yaptıklarını unutup ,tatile gidecekmisiz beyefendiyle . Tatil parasının yarısını da benden istiyor.Göndermezsen tatil iptal diyor. Kanserlik .Her evlilikte böyle olur tartışmalar diyor.Bedel ödetmeye devam edecek galiba
Evet benim gönlümü alacağına böyle yapıyor .sonra zaten tamamen engelledim.Ne?? Tatil parasının yarısını sizden mi istiyor? Beyefendi sevmek, sevilmek, yuva kurmak, aile olmak için mi evlilik mi yapmış, masraflarına ortak olsun diye mi?
Boşan kardeşim arkana bile bakma, tereddüt etme. Ailen şuan elalem ne der diye düşünüyor malesef senin mutluluğunu ve huzurunu düşünselerdi boşanmaman için çabalamazlardı.
Annemin yanına getirmen yol parası istiyor .Mesleğim olmasa napardı bilmiyorum .Ne?? Tatil parasının yarısını sizden mi istiyor? Beyefendi sevmek, sevilmek, yuva kurmak, aile olmak için mi evlilik mi yapmış, masraflarına ortak olsun diye mi?
Boşan kardeşim arkana bile bakma, tereddüt etme. Ailen şuan elalem ne der diye düşünüyor malesef senin mutluluğunu ve huzurunu düşünselerdi boşanmaman için çabalamazlardı.
Evet öyle yapsam daha iyi olacak galiba.Ben size ne istiyosunuz demiyorum. Ne istiyorsanız once gidip avukatla konusun, delillendirin sonra anlasmali bosanma protokolunu hazırlayıp adamin onune koyun diyorum
Agustos ya da eylül açmayı düşünüyorumO zaman çekişmeli olacak peki ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuz
Ben zaten yalnız hissediyorum varsın olmasın .Ne?? Tatil parasının yarısını sizden mi istiyor? Beyefendi sevmek, sevilmek, yuva kurmak, aile olmak için mi evlilik mi yapmış, masraflarına ortak olsun diye mi?
Neden şimdi değil peki?Agustos ya da eylül açmayı düşünüyorum
Cesaret edemiyorum galibaNeden şimdi değil peki?
senin ziynetlerin neden kaynananda sende değil ? keşke bırakmasaydınSizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
Depremden dolayısenin ziynetlerin neden kaynananda sende değil ? keşke bırakmasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?