Kızlar son konudan sonra bicok sey degisti kv ile..

Ne günlere kaldım ya her şey meyhane da kaynana paparazzi olmuş

Onca dediklerinize rağmen o kadar ısrar edince söylemeyip başka ne yapacaktınız zaten. Ayrıca karı-kocasınız ben ayıplanacak bir şey göremedim gayet normal bir şey

Evet bilerek yapti okuyamam diyen birine neden israr edilir ki elinde kitsal kitap pesimde bende yikanmaliyim dokunamam dedim ona da pisman etti artik onu gormek bile istemiyorum

Haramlik bir şey yok ortada. Biomeden etmeden haram diyenler de Allah rolüne bürünmesin. Kuran'da öyle bir şey yok! Sadece ilişkiden sonra temizlenin der Allah.

Bunu geçelim ama siz neden gidip bi de orada kalıyorsunuz ki? Sağlıklı bi insan ne bunları yapar ne de bunlara katlanır.

hıııh çok güzel olmuşşş tam istediğin gibi.koyuver mesefayi arana missss... çok güzel bırak bagırsın bırak hata yapsın sen hiiiç sesini çıkarma eşinede bunları yapan kişiyi nasıl sevmemi beklersin nasıl çocugumu emanet etmemi istersin dee çık işin içinden sen sakın arama bırak o arasın annesi sonuçta.

yanlız sizede gıpta ile baktım arkadaşım hem hamilesin hem kayınvalidenin evinde yapmakkkkkk tebrik koyuyorum size. öldünüzmü iki günde

Aynen oyle kv 1 kesim cunku yazdiginin aynisini bana soyledi ..bende 2 kesim oluyorum cunku iyle biliyorum

kv denızde ne cok bılıyormus hem doktor hem hoca allam yaaa
hem yıkanmanın saatı olurmus , ne o oyle ıkı bayram arası evlenılmez muhabbetı gıbı , bence sız araya mesafeyı koyun, gorusmeyı de kesın , esınızde ısterse arar ısterse gıder ....
bana bıle fenalık geldı ...

Konu sahibi sen aklı başında bi bayan olsanda özelini başka evde yaramadı Madem yaşadın bu sözlere de katlan
Dugun günu bile biz o evde kaldik üst kat zaten bizim kv birlikte oldunuz mu die sormustu ilk gün bende benimle biyle konusmayin demistumim yani o evin ustkati bizim icin dosendi ama ben misafir gibi gidip geliyorum niyetleri bizim orda yasamamiz ama bu sartlarda mumkun degil sadece yemekler ortak ayni masada alt katta onun disinda kocaman ev ..birlikte olmak icin bi engel yok surekli kalalm die tasarlandi.

Kaynanana haddini bildir

normalde belki kahvaltı yapılabilir di ama hamileyken bu konularda biraz daha hassas davranmalısın bana göre.

O evin ust kati zaten bizim icin tasarlandi dosendi orda kalmamiz umut edildi ama misafir gibi gidip geliyorum..hastanede kv ile tartismistik kp gelin kaln 2 gun die israr etti hafta sonu kaldik bizde..kendi evimizde kv 40 dk uzak olan ilde..

Kaynana iyice azıtmış. Eşiniz yeterince etkili konuşmamış bence.

O değil de ben kendi evimde misafir varken rahat edemiyorum, kaynana evinde yani ilginçmiş.

Hem kadın çok karışıyor bundan şikayetçisiniz, hemde hastaneye yanınızda götürmüşsünüz, götürmekle kalmayıp kendi eviniz varken yatıya kalmışsınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Çizginizi net koymazsanız çok yüz göz olursunuz. Doktora muayeneye girerken eşim bile içeri gelmez kapıda bekler, siz ailecek tahlil göstermeye girmişsiniz. Çok tuhaf. Nasıl rahat edebiliyorsunuz?

O evin ust kati zaten bizim icin tasarlandi dosendi orda kalmamiz umut edildi ama misafir gibi gidip geliyorum..hastanede kv ile tartismistik kp gelin kaln 2 gun die israr etti hafta sonu kaldik bizde..kendi evimizde kv 40 dk uzak olan ilde..
Anladım, kiramadiniz. Hep bu yüzden biz kırılıyoruz işte. Hakikaten zor bi kadın. Allah size sabır versin. Bebeğinizi de sağ salim kucağınıza alın inşallah

Hic gıpta ile bakmayın derim vajinismus gecmisim var komik bi sekilde hamile kaldim esimle o gunden once bi birlikteligimiz bile olmamistir tam anlamiyla 8 aylik bi evlilikte 5 defalk bi birliktelik denemesi oda o gune denk geldi..kv gormek bile istemiyorm artik esimde yanimda saolsun annesinin aglamasida ise yaramadiysa tamamdir :)))

Cünüp halde bir şey yiyip içilmez mi???
Yok artık daha neler

Yanlış bilgilerinizle burayı kirletmeyin lütfen.

Cünüp halde namaz kılınmaz, kuran okunmaz, vs vs

Yemek ne alaka yahu?

Hayır okumuyorsunuz belli de mantık yürütün bari biraz.

Doktor bidahaki randevuyu verdi tamam doktor hanim saat 10 dimi hic hecikmeyiz dedi üstelik ya inanin anlamiyor gelme zahmet etme diyorum bebegi göreyim diyor bidahaki tarihe az kaldi yüzsuzluk yapip gelir mi bilmiyorum..

Bence ona haber vermeden bir gün önceye alın randevuyu.
Ona da haber vermeyi unutun.

Ben gelme anne zahmet etme dedim aa olur mu tabi ki gelcem torunumu gircem dedi evimiz var ama kv evinin ust kati da bizim icin disendi arada gidip gelin diyorlar mesela hafta sonu ..kv ile hastanede tartistiktn sonra kp gelin 2 gun kalin kusluk olmasn dedi gittik kaldik..ben ne yapsamda kadn pesimizden ayrilmiyor gelme ustemiyorum desem de olmaz rahat edemiyrm doktorla izel konuscm diyorum geliyo ne denilir ki daha fazla

Cünüp olduğunuzda hemen yıkanın
Sağlık açısından da zararlıymış

Iste beraberligin sonu ozel mozel kalmiyor.iyi yapmissin kv.merAk etmis pesin de kuran la donmus.tovbeler.soyleyop kurtulmus kiskandi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…