Evet haram degil gunah degil mekruh sadece..bende fetvalara baktim her is yapilabilir gusul namaz icin vardir bu yuzden ezan okunmadan gusul alinmalidir deniliyor ama kv bana günahkar dedi yer gök lanet ediyormus ben şok oldum kadin pesimden ayrilmadi ki banyo yapaym daha oglen olmamisti namaz vaktine vardi bende okuyamam israr etmeyin musait degilim dedim demez olaydim midem bulaniyo dedim uykum var dedim anlamadi elinde kurani kerim pesimde okusam asil o zaman gunah olurdu bana kizanlar olmus neden soyledin die ama bu kadini tanimadiklari icin dedigim olmak zorunda diye gezen bi kadin bu.
Evet bilerek yapti okuyamam diyen birine neden israr edilir ki elinde kitsal kitap pesimde bende yikanmaliyim dokunamam dedim ona da pisman etti artik onu gormek bile istemiyorumne kadar uzak o kadar rahat
hiç üzülmeyin olan olmuş kv anlamış durumu da sırf söyleyin diye üstünüze gelmiş gibi geldi bana
boşverin
üzmeyin kendinizi siz onlarla iyi olmak zorunda değilsiniz ama eşinize ailesi konusunda baskı da yapamamazsınız
mesafe iyidir aramayın gitmeyin onlar nasıl olsa gelir gözüyle bakıyorlardır
ne doktora bile karışacak kadar olan kişiyi şu dönemde yanınızdan uzaklaştırın zaten
Kizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
hıııh çok güzel olmuşşş tam istediğin gibi.koyuver mesefayi arana missss... çok güzel bırak bagırsın bırak hata yapsın sen hiiiç sesini çıkarma eşinede bunları yapan kişiyi nasıl sevmemi beklersin nasıl çocugumu emanet etmemi istersin dee çık işin içinden sen sakın arama bırak o arasın annesi sonuçta.Kizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
Aynen oyle kv 1 kesim cunku yazdiginin aynisini bana soyledi ..bende 2 kesim oluyorum cunku iyle biliyorumhiç bir şey yenilip içilemeyeği, hatta zorunlu durumlar dışında aldığı havanın bile (işte yataktan banyoya gidesiye kadar) haram olduğunu söyleyen kesim var.
bunun dışında namaz kılmak dışındaki aktiviteleri yapabileceğini söyleyen kesim var.
ki konu sahibi de iki namaz vakti arası banyo yapılabilir diye düşündüğünü yazdı kendi mesajında. kendisini bu 2. kesime alabiliriz sanırım.
kv denızde ne cok bılıyormus hem doktor hem hoca allam yaaaKizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
Dugun günu bile biz o evde kaldik üst kat zaten bizim kv birlikte oldunuz mu die sormustu ilk gün bende benimle biyle konusmayin demistumim yani o evin ustkati bizim icin dosendi ama ben misafir gibi gidip geliyorum niyetleri bizim orda yasamamiz ama bu sartlarda mumkun degil sadece yemekler ortak ayni masada alt katta onun disinda kocaman ev ..birlikte olmak icin bi engel yok surekli kalalm die tasarlandi.Konu sahibi sen aklı başında bi bayan olsanda özelini başka evde yaramadı Madem yaşadın bu sözlere de katlan
O evin ust kati zaten bizim icin tasarlandi dosendi orda kalmamiz umut edildi ama misafir gibi gidip geliyorum..hastanede kv ile tartismistik kp gelin kaln 2 gun die israr etti hafta sonu kaldik bizde..kendi evimizde kv 40 dk uzak olan ilde..Haramlik bir şey yok ortada. Biomeden etmeden haram diyenler de Allah rolüne bürünmesin. Kuran'da öyle bir şey yok! Sadece ilişkiden sonra temizlenin der Allah.
Bunu geçelim ama siz neden gidip bi de orada kalıyorsunuz ki? Sağlıklı bi insan ne bunları yapar ne de bunlara katlanır.
Kizlar konu acmistim kv nin süt hakki dolsun bebegi bana ver seklinde konusmasini anlatmistm..eşimle bu durumu konustum ve sadece anne papatyami korkutma demekle yetindi uzatmadm bende konudan bigun sonra seker yukleme testi icin hastaneye gittik kv bu testi asla istemiyordu bende doktorumu dinledim ve yaptirdm sonucu alip doktorn yanina ciktik esim ben kv..seker çıkmadi fakat kansızlik cikti kv doktorn yaninda bana cekisti resmen bosuna yaptn yuklemeyi sende seker yoktur demistm ac ac geziyon kan kalmamis tam kizcam esim anne yeter dedi doktor da siz nerden biliyorsunuz biz doktorlar yukleme yapmdn karar veremezken dedi kv sustu receteyi uzatti doktor ,kv kendi almak istedi ben aldm ciktm eczaneye esim arkamdn geldi özür diliyor bende bana karisamaz annen yeter bu ne cehalet ustelik kabul da etmiyor bunu doktora da ayip oldu dedim kv geldi eczanede de susmadi cocuga bakamamisim ya daha dogmadan neler soyluyor bana bende arabaya gectim kv geldi sizi ilgilendirmez ben elimden geleni yapiyorum bebegimi benim kadar düşünemezsiniz heralde ben anneyum sizde annesiniz bence kendi cocuklarinizla ilgilenin dedim esim de anne lütfen karisma artik cok abartiyosun bilmeden kinusuyorsun dedi basladi aglamaya kp aradi gel beni al diye indi arabadan bizde bu sekilde ayrildik ne aradi ne sordu taki gecen gun onlara gittik kp cok israr etti 2 gece kaldik esim eve donecegimz sabah yikandi cikti isi vardi benide 3 saate alicakti kv yasini serif okuyalm dedi bende okuyamicagimi söyledm sebebini sordu midem bulaniyo dedim isim var dedim cok israr ettu sanki bilmiyo e musait degilim yikanmalym dedim bana bi bagirdi bastigin yer bile kirlendi haramsn sen kahvalti yaptn o yemek bile haram sana dedi halbuki iki namaz arasi yikanilabilir sabah ezanindn sonra ise oglene kadar vaktin var ayy ben bi utandm basladm aglamaya esimi aradm geldi beni aldi o gün bu gundur ses yok ..esim simdi annemi arayalm diyor bende senin annen sen ara arama diyemem ama ben asla aramam dedim..eksik yazmis olabilirm ozet bu
Anladım, kiramadiniz. Hep bu yüzden biz kırılıyoruz işte. Hakikaten zor bi kadın. Allah size sabır versin. Bebeğinizi de sağ salim kucağınıza alın inşallahO evin ust kati zaten bizim icin tasarlandi dosendi orda kalmamiz umut edildi ama misafir gibi gidip geliyorum..hastanede kv ile tartismistik kp gelin kaln 2 gun die israr etti hafta sonu kaldik bizde..kendi evimizde kv 40 dk uzak olan ilde..
Hic gıpta ile bakmayın derim vajinismus gecmisim var komik bi sekilde hamile kaldim esimle o gunden once bi birlikteligimiz bile olmamistir tam anlamiyla 8 aylik bi evlilikte 5 defalk bi birliktelik denemesi oda o gune denk geldi..kv gormek bile istemiyorm artik esimde yanimda saolsun annesinin aglamasida ise yaramadiysa tamamdir :)))hıııh çok güzel olmuşşş tam istediğin gibi.koyuver mesefayi arana missss... çok güzel bırak bagırsın bırak hata yapsın sen hiiiç sesini çıkarma eşinede bunları yapan kişiyi nasıl sevmemi beklersin nasıl çocugumu emanet etmemi istersin dee çık işin içinden sen sakın arama bırak o arasın annesi sonuçta.
yanlız sizede gıpta ile baktım arkadaşım hem hamilesin hem kayınvalidenin evinde yapmakkkkkktebrik koyuyorum size. öldünüzmü iki günde
Sende gerçek nedenını neden söyledın ve madem orda yıkanamayacaktın neden yaptınız ki .s
2 gun sabretseydınız keşke. sonuçta kendı evınız değil ve yıkanmanız gerek ne olursa olsun o halde bir şey yiyip içilmez.
Doktor bidahaki randevuyu verdi tamam doktor hanim saat 10 dimi hic hecikmeyiz dedi üstelik ya inanin anlamiyor gelme zahmet etme diyorum bebegi göreyim diyor bidahaki tarihe az kaldi yüzsuzluk yapip gelir mi bilmiyorum..
Ben gelme anne zahmet etme dedim aa olur mu tabi ki gelcem torunumu gircem dedi evimiz var ama kv evinin ust kati da bizim icin disendi arada gidip gelin diyorlar mesela hafta sonu ..kv ile hastanede tartistiktn sonra kp gelin 2 gun kalin kusluk olmasn dedi gittik kaldik..ben ne yapsamda kadn pesimizden ayrilmiyor gelme ustemiyorum desem de olmaz rahat edemiyrm doktorla izel konuscm diyorum geliyo ne denilir ki daha fazlaHem kadın çok karışıyor bundan şikayetçisiniz, hemde hastaneye yanınızda götürmüşsünüz, götürmekle kalmayıp kendi eviniz varken yatıya kalmışsınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Çizginizi net koymazsanız çok yüz göz olursunuz. Doktora muayeneye girerken eşim bile içeri gelmez kapıda bekler, siz ailecek tahlil göstermeye girmişsiniz. Çok tuhaf. Nasıl rahat edebiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?