Kesinlikle katiliyorum..kv yenilmez icilmez nefes bile alinmaz diyo kendi birlikte olduktn sonra tuvaleti gelmis tuvalete gitmemis gunah die tisini tutmus banyodan sonra tuvalete girmis hey Allahim yaCünüp halde bir şey yiyip içilmez mi???
Yok artık daha neler
Yanlış bilgilerinizle burayı kirletmeyin lütfen.
Cünüp halde namaz kılınmaz, kuran okunmaz, vs vs
Yemek ne alaka yahu?
Hayır okumuyorsunuz belli de mantık yürütün bari biraz.
Ben gelme anne zahmet etme dedim aa olur mu tabi ki gelcem torunumu gircem dedi evimiz var ama kv evinin ust kati da bizim icin disendi arada gidip gelin diyorlar mesela hafta sonu ..kv ile hastanede tartistiktn sonra kp gelin 2 gun kalin kusluk olmasn dedi gittik kaldik..ben ne yapsamda kadn pesimizden ayrilmiyor gelme ustemiyorum desem de olmaz rahat edemiyrm doktorla izel konuscm diyorum geliyo ne denilir ki daha fazla
Bebegimin adi konusunda yapmadiklari kalmadi eşim de pandora ne isterse o onun evladi ben cok israr ettim anne ama istemedi daha fazla karisamam doguran buyuten o olucak dedi yadadigi sıkintilari ben gordum dedi onun hakki karisamsm dedi..ama ilk basta esim isim yuzunden beni cok kirmisti baya tartismistik niyetim bu küslugu surdurup onu uzaklastirmak..Sizin doğumdan sonra işiniz çok zor...
Kvniz doğumunuza gelir, evinizde gelir 40 gün kalır hatta sizi götürür, bebek ağlar doyur der, doyurdum deseniz altını temizle der, eşinizle aranız da açılır.
Siz kv nizle şimdiden arayı epey açın, eşinizle herşeyi açık açık konuşun, bebeğin adını, doğumda kimin gelip kalacağını herşeyi konuşun. Allah yardımcınız olsun...
Kaynana evi ama degilde ayni zamanda soyle söylim üst kat bizim icin ayrildi biz gidince orda kaliyoruz temelli kalmamiz bile umut edildi ama asla kabul etmedim yani o yuzden kv evi diyorum ben o evde ancak misafir olabilirim yatak odasi cocuk odasi banyo hersey var yemek saatleri ortak..Kaynana iyice azıtmış. Eşiniz yeterince etkili konuşmamış bence.
O değil de ben kendi evimde misafir varken rahat edemiyorum, kaynana evinde yani ilginçmiş.
Kayınvalideniz dengesiz geldi bana.. ama sorun sizin duşa girmemeniz veya bişeyler yaşamanız gibi gösterilmiş. Ben bundan hiç bişey anlamadm! Ne var yani,ennn olağan şey. Nikahlı kocanız, istediğiniz yerde istediğiniz sıklıkta yapacaksınız elbette,kimseyi rahatsız etmeden. Ben olsaydım sizin yerinizde, bi de üstüne aaa napayım,oğlun çok düşkün bana derdimUyuya kaldm ki herkes ayni saatte kahvaltida olmalidir bende oturdm kahvaltiya snra yukari ciktm yikanmk icin ama kv pesime takildi okuyalm da okuyalm die olmaz dedim anlatamadm bende yikanaym okuyalm dedim musait degilim dedm oda herseyi dedi
arkadaşım belli ki oğlunu gördü biliyor zatendeUyuya kaldm ki herkes ayni saatte kahvaltida olmalidir bende oturdm kahvaltiya snra yukari ciktm yikanmk icin ama kv pesime takildi okuyalm da okuyalm die olmaz dedim anlatamadm bende yikanaym okuyalm dedim musait degilim dedm oda herseyi dedi
Evet düzenleme dügun gunu yapilmisti aslinda dügun gecesi ust katta kalin die israr ettiler sizin eviniz dediler kaldik diger gün de yola ciktik benim patavatsiz kv birlikte olup olmadigimizi bile sormustu bende bu nasıl bi konusma lutfen yapmayın dedim ciktim o evden
ayy bugün birlikte olun yarın olmazKaynana evi ama degilde ayni zamanda soyle söylim üst kat bizim icin ayrildi biz gidince orda kaliyoruz temelli kalmamiz bile umut edildi ama asla kabul etmedim yani o yuzden kv evi diyorum ben o evde ancak misafir olabilirim yatak odasi cocuk odasi banyo hersey var yemek saatleri ortak..
Ah ah zaten kutsal kitabimizi okumakda zorlaniyorum bilmiyorum cok yavasim okuyamam diyorum anlamiyo midem bulaniyo dedim anlamadi pesimde elinde kitaplaaa..ya okuyamam lutfen musait degilim dedim bende bu basladi bilmis bilmis günahkar demeler dinden ciktin demeler aldigin nefes haram demeler bende fetva bile var namaza kadar süren var hatta netten bakaym dedim bi yanlisin var dedim bem net kitap anlamam ben bıyle gördüm demez mi k bakma anne ama ben kitaba bilgiye inanırim senin gördugune degil dedim ama cok utandm agladm duygusalm zaten o gun bugundur ses yok iki defa aradi acmadmarkadaşım belli ki oğlunu gördü biliyor zatende
sizene benim abdestimden diyemediniz mi
ahirette o mu vercekmiş hesabına hayır ona ne yani
kimseyi de ilgilendirmez
ne çok müslüman var ya
bide bişeyi bu kadar detaylı anlatmayın
taşlancanız şimdi diri diri
sen başka tarafından ben başka tarafımdan anlıyorum desen terbiyesiz gelin olursunAh ah zaten kutsal kitabimizi okumakda zorlaniyorum bilmiyorum cok yavasim okuyamam diyorum anlamiyo midem bulaniyo dedim anlamadi pesimde elinde kitaplaaa..ya okuyamam lutfen musait degilim dedim bende bu basladi bilmis bilmis günahkar demeler dinden ciktin demeler aldigin nefes haram demeler bende fetva bile var namaza kadar süren var hatta netten bakaym dedim bi yanlisin var dedim bem net kitap anlamam ben bıyle gördüm demez mi k bakma anne ama ben kitaba bilgiye inanırim senin gördugune degil dedim ama cok utandm agladm duygusalm zaten o gun bugundur ses yok iki defa aradi acmadm
Moral oldu yazdıgıniz :))) bizim o evde temelli kalmamiz bile istendi o halde nasıl yapilcakti bunlar iyi ki kalmak istemedim dogru karar vermis oldugumu gördum..tepki gòsterilms ama kv ve kp ile ayni evde 4 göz odada yasayanlar var onlar hic birlikte olmasın mi yani.Kayınvalideniz dengesiz geldi bana.. ama sorun sizin duşa girmemeniz veya bişeyler yaşamanız gibi gösterilmiş. Ben bundan hiç bişey anlamadm! Ne var yani,ennn olağan şey. Nikahlı kocanız, istediğiniz yerde istediğiniz sıklıkta yapacaksınız elbette,kimseyi rahatsız etmeden. Ben olsaydım sizin yerinizde, bi de üstüne aaa napayım,oğlun çok düşkün bana derdim
Hamile hamile aglatti hemde ben asla kimsenin dini yasayis sekline karismiyorum ustume vazife mi sanki ben ilk once kendi bakarim cok mu eksiksizim ama o kadin benim dengemi bizdu sòzleriyle iki dakka da dinden cikarildim..doguluyum die sizin din tuaf dedi bana biz guslu yanlis anliyormusuz dinimiz ortak dedim siz gorduklerinize ben use ilme inaniyorum bilgiye isin ehillerinin yazdiklarina dedim ciktim yukari esimi bekledim hic gecmicek sandm gecti..sen başka tarafından ben başka tarafımdan anlıyorum desen terbiyesiz gelin olursun
oğluda tutsun uçkurunu
bir daha böyle bişeye müsade etme eşinde dahil kimse seni itham edemez
dini sonuna kadar yaşayanları görüyoruz
al seni ağlattı kıldığı namaz kabul olmuşsmudur sence
herkesin ki kendine boşver ve bir daha üstüne vazife olmayan şeylere karışmamasını söyle
konun kapanır ama eşin yanında sadece artık kalma bence ordaHamile hamile aglatti hemde ben asla kimsenin dini yasayis sekline karismiyorum ustume vazife mi sanki ben ilk once kendi bakarim cok mu eksiksizim ama o kadin benim dengemi bizdu sòzleriyle iki dakka da dinden cikarildim..doguluyum die sizin din tuaf dedi bana biz guslu yanlis anliyormusuz dinimiz ortak dedim siz gorduklerinize ben use ilme inaniyorum bilgiye isin ehillerinin yazdiklarina dedim ciktim yukari esimi bekledim hic gecmicek sandm gecti..
Asagiya yazdm bi okurmusun etiketledm ama olmadi sanirmhahahaa ayyy cok guldummm! yikanmam lazim demis bide hahaha ay kusura bakmayinda ne diyosunuz siz yaa! soylenirmi oyleee!
iki namaz arasini hesaplayacagina gidip dusunu alsana esinden sonra, kime ne canim aciklama yapmak zorunda degilsinizya? hem yer mekan kimseyi ilgilendirmez, nerde isterseniz orda yaparsiniz elbette.
Kendi evimdeyim kalmam artik bigun bile calismiyorum ..konun kapanır ama eşin yanında sadece artık kalma bence orda
otur evinde büyüt çocugunu
çalışıyorsanda eşine çalışmayacağını söyle
Tamam olması gereken bişey buKendi evimdeyim kalmam artik bigun bile calismiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?