Kızlar söyleyeceklerinize çok ihtiyacım var

Kızlar gördüğüm kabuslardan dolayı öyle oluyorum hep bebeğimi görüyorum rüyalarımda hep ona zarar verdiğimi görüyorum. o kadını düşündükçe böyle oluyorum. Çünkü ben kadına öyle söyledikten sonra kadın şimdi çok kötü olmuştur onun yüzünden olduğunu düşünüyordur bebeğine zarar verdiğini düşünüyordur diye diye kafayı yedim.

Bence sizinki daha önceden de olan bi durum. Bu kadar basit bi olayla bu noktaya gelinmez. Acilen bi uzmana gidin.

Ayrica herkes az da olsa icinden sizin gibi düsünmüstür.

kadına söylediklerin gayet normal bence...herkesin söylediği sözler bunlar..ama sen artık takıntı haline getirmişsin..bebeğine zarar vermeyi düşünmelere var hemen psikoloğa gitmelisin...

Ben başka bir problem var diye düşünüyorum. Bu habere verdiğiniz tepki sadece tetiklemiş. Benim çocuğum yok ama böyle ihmalkar davranan annelere çok kızarım. Bu bebeğim olunca onu balkondan atacağım anlamına gelmez. Ben kedi köpek alıp iyi bakamayanlara da çok kızarım ama hiç kabus görüp evdeki kedilere kötülük etmek aklıma düşmedi. Saçma bir örnek belki ama ben bunun sadece o kadına kızmanız olduğuna inanmıyorum.

Ben başka bir problem var diye düşünüyorum. Bu habere verdiğiniz tepki sadece tetiklemiş. Benim çocuğum yok ama böyle ihmalkar davranan annelere çok kızarım. Bu bebeğim olunca onu balkondan atacağım anlamına gelmez. Ben kedi köpek alıp iyi bakamayanlara da çok kızarım ama hiç kabus görüp evdeki kedilere kötülük etmek aklıma düşmedi. Saçma bir örnek belki ama ben bunun sadece o kadına kızmanız olduğuna inanmıyorum.
Can'ım olayı arkadaşlarımda bahsetti bende evet ya çok kızdım ama çokta üzüldüm bi arakadaşım da dedi ki "bir insan kimin Hakkı'nda bilip bilmeden konuşursa bu dünyadan onu yaşamadan gitmez" ben daha çok kötü oldum bebeğimle daha çok ilgilenmeye başladım daha çok üstüne düştüm ve kabuslar görmeye başladım yaa benimde başıma gelirse diye.

hamilelik ve lahusalık dönemin nasıl geçti

Çok kötü geçti doğum yaptıktan bir hafta sonra baba evine gittim konularımda var zaten. Bir ay eşimle konuşmadık bide sürekli eşimle kavga ediyoruz.
bunların etkisi o zaman biçeşit lahusalık sendromunun devamında gelen psikoljik çöküntü o zaman sen bevbeğine zarar vermek istiyorum diyosun ya olanları acısını ondan çıkarmak istiyosun aslında

psikoloğa gitmekte tereddüt etme suçlanmaktan korkma zira ilk vaka sen değilsin

Can'ım olayı arkadaşlarımda bahsetti bende evet ya çok kızdım ama çokta üzüldüm bi arakadaşım da dedi ki "bir insan kimin Hakkı'nda bilip bilmeden konuşursa bu dünyadan onu yaşamadan gitmez" ben daha çok kötü oldum bebeğimle daha çok ilgilenmeye başladım daha çok üstüne düştüm ve kabuslar görmeye başladım yaa benimde başıma gelirse diye.
bu lafta üstüne tuz biber olmuş işte

Tatlım cok uzgunum anlattıkların panık atak gıbı bışı sen kınadım basıma gelır dıye korkmuşsun ama uzulme sen bu yanlıştan donmussun cunku pişmanlık tovbedır içinin rahatlaması için abdest al uyumadan once 2 rekat namaz kıl nıyet ederken tvbe namazına dıye nıyet et netten bul tvbe duasını yap snra da gıt uyu uyandıgında butun hepsı bıtmıs olck ınsallah :) Yuce Rabbimiz cok affedıcıdır ve sen ınanclı bırısın bu da gecer ama kendıne dıkkat et panık atak bulguları tasıyrsun

Back
X