kızlar star tv de zita west var doğal gebe kalmayı anlatıyor

aaa bilmiyodum yaa. peki kitap sadece doğal yolla hamile kalmadan mı bahsediyo bilgin varmı ysmun?

canım ben arayıp konuştum kitabın neyle ilgili olduğunu sordum. kitap dogal yollarla gebe kalmadan bahsedyomuş eğer bu şekildede gebe olmuyosan tüp bebekte neler yapılması gerektiğini işte o dönemde neye dikkat etmeliyiz, neler yapmalıyz falan gibi şeyler varmış içinde.

Kızlar, Zita west'in kitabında çok farklı ve işe yarayan bilgiler var mesela;

Çin tıbbında düşüklerin böbrek yetmezliği ile ilgisi olduğu düşünülüyormuş çok ilginç değilmi ??????

Kızlar, Zita west'in kitabında çok farklı ve işe yarayan bilgiler var mesela;

Çin tıbbında düşüklerin böbrek yetmezliği ile ilgisi olduğu düşünülüyormuş çok ilginç değilmi ??????

aaaa aynen ilginç canım bende aldım kitabı okuyorum ama daha bitmedi sanırım o kısma daha gelmedim :)

kızlar kitabı bende aldım. daha doğrusu bahçeciye mail attım gaziantep e kargoyla gönderdiler :) kitabı çok çok beğendim çok faydalı bilgiler var içinde :)

kızlar kitabı alanlar olmuş ne güzel :) ben baya şey öğrendim mesela ben çok az su içerim ama kitapta ivf sürecinde bol bol su için yazıyor bu sürede etkili olduğnu duymamıştım o yüzden son bikaç gündür su içmeye başladım :))

kızlar kitabı alanlar olmuş ne güzel :) ben baya şey öğrendim mesela ben çok az su içerim ama kitapta ivf sürecinde bol bol su için yazıyor bu sürede etkili olduğnu duymamıştım o yüzden son bikaç gündür su içmeye başladım :))

ne güzel canım işte hem fazla kilon varsa zayıflarsında :) banada iyi geldi kitap mesela yürüyorum bende spor bu dönemde çok önemliymiş :))

kızlar kitabı bende aldım mail attım bahçeciye kargoyla yolladılar. faydalı epey bilgi var.. mesela PCOS hastaları diyabete yatkın oluyomuş ona göre dikkatedilmesi gerekmiş. şekeri azaltmak gerekmiş hatta mümkünse bırakmalı. ben şekerin hep genetik olduğunu düşünürdm ama her zaman annede babada olması gerekmiyormuş demekki

kızlar kitabı bende aldım mail attım bahçeciye kargoyla yolladılar. faydalı epey bilgi var.. mesela PCOS hastaları diyabete yatkın oluyomuş ona göre dikkatedilmesi gerekmiş. şekeri azaltmak gerekmiş hatta mümkünse bırakmalı. ben şekerin hep genetik olduğunu düşünürdm ama her zaman annede babada olması gerekmiyormuş demekki

hehe ne güzel canım değişik şeyler öğrendm bende baya :) ama bu doğru Pkosu olanlar dikkat etmeli bu yapısal bi sorun çünkü

Back
X