- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Tektasimi ben begenmemistim kv almisti icimde kaldi valla iste seviyorum tasi napim icimde vare bunlar yetmiyo mu bacım?
yeterince taşlılar zaten
Normalde bu gercek taslidir heralde bn cakma tasli yaptircm kac tutar bilmiyorum
Nie ole diyosun bnce sizin dusunceniz bnm adima onemli fikir almak istedimOfff bu konu 3 kere açılmıştı. Üçtür aynı yüzük, aynı soru. Biz yaptırmayın desek vazgeçeceksiniz sanki.
Bana borcu var cnm yaptirck evlilik yildonumuzu unuttuda kendileri telafi etmeye calisiyoFustık gibi yüzük bu forumda herkes bu yüzüğü konusuyordu bir ara..Eşiniz yaptırıyorsa kaçırmayın derim
Kizlar bu yuzuk nasil sizce ben cok begenmistim esimde git sor yaptiralim dedi ama kararsiz kaldim fikrinizi soylermisiniz Eki Görüntüle 1710238
Buram buram "herkes görsün bakın bende ne var" yüzüğü. Ayrıca bu yüzük ancak şöyle bir kıyafetle olur.
Eki Görüntüle 1710330
Ewet biraz enine boyuna bi bayanimAbla senin ellerin de buyukmus. Bu yuzuk da baya iri bisey. Yakisir sana, al bence
Valla oyle galiba biraz bn burdayim diyo yuzuk biraz dusunmeye cekicm kendimi bu konusmalardan sonraBuram buram "herkes görsün bakın bende ne var" yüzüğü. Ayrıca bu yüzük ancak şöyle bir kıyafetle olur.
Eki Görüntüle 1710330
Gelinlerin tatlı telaşı sitesindeki gibi bi konu olmuşKizlar bu yuzuk nasil sizce ben cok begenmistim esimde git sor yaptiralim dedi ama kararsiz kaldim fikrinizi soylermisiniz Eki Görüntüle 1710238
İnstagtramda ne diye geciyo cnm bi bakmak istiyorum
Kizlar bu yuzuk nasil sizce ben cok begenmistim esimde git sor yaptiralim dedi ama kararsiz kaldim fikrinizi soylermisiniz Eki Görüntüle 1710238
Bnde pek eskimedim daha cnmmm uc yillik evliyimGelinlerin tatlı telaşı sitesindeki gibi bi konu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?