Kızlar, sürekli kavga eden birini gördünüz mü?

vefasiz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
106
0
0
Ankara
işte o benim 3 sene olacak sevgilimle 3 senenin her anı kavgalıyız sebebini çözemiyorum ama birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli didişiyoruz bir hafta ya bir hafta kafga etmesek kurban kesecem o derece yani her şeye kavga ediyorum
o niye böyle bu neden böyle detaya çok takıyorum
birde bağıyorum biraz anlamıyor bende sanki bağırınca anlayacak gibi bağırıyorum sokağın ortasında barışıyoruz ama bir bakıyorum yarın bir şey buluyorum yine kavgalıyım kendimden bile bıktım benim gibi olan varmı yoksa bendemi bişey var yoksa ben bu çocukla anlaşamadığım içinmi böyleyim ben çözemedim kendimi boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyorum bu sefer olmayacak etmeyecem diyorum tutamıyorum
sanki alışkanlık oluştu sanki beni anlamıyor sanıyorum sanki bu erkekler kalın kafalı bağırarak beyinlerine sokarım sanıyorum of of sevgliimle başım dertte evlenince düzelirmi ya dahadamı kötü olur

Her hafta kavga edecek konu nereden buluyorsunuz bu yaşta Allah aşkına!akannehir
Yazık sinirlerinize,ileride acısını çok çekersiniz..
Anlaşamıyorsanız ayrılın..
Sevmek tek başına yeterli değil...

psikoloğa gittiniz mi
bu kadar sinirli olmanızdan rahatsızsanız
gitmenizde fayda var.
belki de sevgiliniz sizinle başının
dertte olduğunu düşünüyodur
sürekli kendine bağıran bi insana
nereye kadar dayanılır

fulya1234
iyi ki varsın:))

Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Öğretmen
Yaşadığınız Yer: İstanbul

Giriş tarihi: Jun 2010

Mesaj Linki
ilşkilerde kavga olur olmaz değilde sürekli kavga etmek hem ilişkiyi yıpratır hemde ilşkiyi yaşayan insanları...
3 sene uzun bir zaman hiç oturup konuştun mu neden biz böyleyiz bir orta yolu bulalım diye.
evlenince düzelir misiniz diye sormuşsunuz ben evli değilim ama sanmıyordum düzeliceğini
insanlar zaten neden evlenmenden önce flört ediyor birbilerini tanımak için anlaştıkları zaman evleniyor,anlaşamadıkları zamanda ayrılıyor...
ayrıca evlilik çok ciddi bir şey bu kadar çok tartıştığızı söylüyorsunuz
size göre evlenseniz gerçekten anlaşabilcek misiniz yoksa bir ömür hayat size zehir mi oluck

kızlar çözüm bulamıyorum ama anladım sorun bende sebebini gerçekten bilmiyorum üzülüyorum oda bıktı artık ne yapacağınıda bilmiyor ama ben iyice kafayı yiyeecem

hakikaten bu kadar sebep nerden buluyorsunuz merak ettim ben bilmiyorumkismilebenneyaptımkinasıl sevmekki bu böyle sürekli kavga ediyorsunuz yada sevmiyorsunuz siz o zaman :sm_confused:

canim sakin düsünmeki..evlenirsen düzelicek daha beter olur ve bi hafta olmaz bosanirsiniz....benimde iliskim öledi 3 sene sürdü ama sürekli kavga ve sonunda bitti inan bana en iyisiii....

Çözüm belli...
Anlaşamıyorsanız ayrılırsınız...
Kavga ettiğiniz biriyle ne kadar huzur bulabilirsiniz?
He siz ayrılmazsanız zaten sizden bıkan adam bitirir bu işi sizden önce...

herkesle mi böylesin yoksa sadece ona karşı olan bir durum mu? herkesle böyle isen kendini düzeltmelisin, sadece ona karşı böyle isen anlaşamıyorsunuz demektir ki o zaman ayrılık gözüküyor gibi..

ya kızlar benim kişiliğimde sorun var onda bir sorun yok tabi erkek arada pürüzler oluyor ama sürekli kavga eden benim ya size ne diyorum 1 hafta kavga etmesek kurban kesecem siz düşünün 3 seneyi ya bitti diyoruz daha doğrusu her kavganın sonunda bitiren benim ama oda bende birbirimize dayanamıyoruz alışmışız desek birbirimize alışkanlıktan öte bişey var yanyanayken okadar değil ama telefonda msnede her yerde kavga ediyoruz yanyanayken okadar çok kavga etmiyoruz kendimden sıkılıyorum bazen psikoloğda gitmek için param yok açıkçası kendimide tutamıyorum çeki düzen verimiyorum yapmayacam diyorum bu sefer söz veriyorum ama bir bakmışım yine kavganın ortasındayım o derece sinirleniyorum azıma gelen herşeyide sayıyorum inanın bana hemen geçmişi ortaya döküyorum sen böyle yaptında ben böyleyim sen şöyle yaptında böyle oldu o diyor senin yüzünden diyor mesela ben sen yapmasaydın suçu bende arama suçlu arayacaksan o sensin diyorum

inanın bana gerçekten psokoloğa verecek param yok devlet psikoloklarıda okadar ilgilenmiyor ilaçla iyileştireceklerini sanıyorlar ilacı dayıyorlar onun için gitmek istemiyorum kendi kendimide düzeltemiyorum onun için buraya yazıyorum ne olur birazcık yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok zor durumdayım durumum çok vahim yoksa sonu çok kötü olacak onu sevmesem bukadar uğraşa girmem bitsin dayanamıyorum derim kestirir atarım ama kendime engel olamıyorum sinir hastasımı oldum ben acaba

Ben de gördüm böyle birini canım. Bir de BEN böyleyim. Yani böyleydim. Kendini çok kasıyosun galiba sen de. Herşey kontrol altında olsun mu istiyosun? Ben böyle istiyordum. Ufacık bir denge bozulsa ( denge bozukluğundan kastım değişik bişey yapmak istese yani ) hemen hır gür kavga. Niye 2 dakikaa önce orada değildin, sen böyle konuşurdun niye artık böyle konuşmuyosun.. Ohoo alıp başını gidiyodu bu. Biraz gevşet sinirlerini. Azcık rahat ol. Aman ya banane naparsa yapsın ben kavga etmicem diye kendini şartlandırma bile. Gerçekten rahat ol. İlişkinizi yıpratmayın canım

gerçekten böyeyim peki sen nasıl çözdün sorunu böyle yaparakmı işe yaradımı

bugünkü kavgamı anlatsam gülersiniz sonunda güldümde yolda yürüyoruz iki tane genç geçtiler önümüzde bir baktım bu kavga ediyor çocuklarla ben gel gel diyorum kavga edecek diye korkuyorum sonra oda tehdit ediyo çocukları çocuklarda korkuyo belli tamam işte korktular üsteleme gel neyse çocuklar tamam abi ben sevgiline bakmadım dedi baktıysamda özürdilerim dedi elini omzuna dostane bir şekilde vurdu bu çek elini baktığını gördüm dedi neyse o tartışma bitti onlar yoluna gitti ben diyorum niye kızıyon çocuklara diyorum sana baktıkları için diyorum susuyo neden kızıyon sen manyakmısın insanlar sana bakmayacakmı diyorum bağırıyorum çağırıyorum o tabi beni kıskandığını söylemiyor okadarda nasıl desem söylersem havalanır gibi düşünüyor ben bağırıyorum çağırıyorum korktular sende üstlerine niye gidiyorsun diyorum millet senden korkmak zorundamı ben senden korkmuyorum gel yürü üstüme neler sayıyorum ama en son dank etti baktılar diyo banamı baktılar dedim evet sana birkere bakmakta ne var baksınlar dedim ben bakmıyorum dedim ama baktılar durdular tekrar baktılar dedi bende gülmeye başladım aşkım güzel bir sevgilin var bakmak doğal güzele bakmak sevaptır diye oda güldü anlaşmıyo değiliz ama kavga sürekli hayatımızda oda deminki kavga eden sen değilmiydin dedi

sanki bir suç işlese de kavga etsem diye tetikte bekliyorum hastayım ben galiba sonumu iyi görmüyorum manyak gibiyim ya gıcık etme beni doy gıcık etme birgünde muhalefet olma diyo

Vallhi canım bi kere kontrol etme huyunu yenemezsin. Yenebilecek olsam ben yenerdim. Ama en azından bastırmaya çalışıyorum.

Bütün kabahat sizde mi yani...

İlişkiler kadar kavgalar ve ayrılıklar da iki kişinin sorumluluğundadır...

Belki de erkek arkadaşınız sizi sorunun sizde olduğuna, tartışmaların kaynağı olduğunuza o kadar inandırdı ki siz de otomatik olarak çıkan her tatsızlığın mesulu ilan ediyorsunuz kendinizi... Kendinizi "kavganın ortasında" buluverdiğinize göre olayların gelişmesinde kontrolü kaybediyor olabilirsiniz ama bu sizi tek başınıza "suçlu" yapmaz...

Neden mi bu kadar kesin konuşuyorum? Hiçbir erkek, sizin yaşınızda, henüz evlenmediği bir kadının kahrını yok yere kavga çıkardığı halde 3 yıl çekmez... Peygamber mi bu adam... Siz olayları daha iyi analiz edip sorunun nerden kaynaklandığını kendiniz anlamaya çalışın da psikolojiniz bozulmasın yok yere, kendinize "hasta" yaftası yapıştırmayın... şakkıdı

ya bende denedim bastırmayı busefer yapmayacam ama bir bakıyorum patlak veriyorum ve daha ağır sonuçlara yol açıyor duruyorum duruyorum 3 gün oluyor diyorum bugünde etmedim ya kavga etmeyerek 1 ay dayansam eskisi kadar etmem diye düşünüyorum oda benim için zor bişey

ya ondada var sorun yok değil tabikide var ama ben biraz yapıcı olsam bukadar kavga etmesem sanki olaylar ortada bişey yokken kendiliğinden çözülü verecek bende şaşırıyorum 3 sene nasıl dayandığına ya çok seviyor ondan dayanıyor yada peygamber sabrı var dediğin gibi

sebebi anlaşamamanız değil mi ?

3 yıl her an kavgalı olmanın sebebi budur. 3 yıl anlaşamadığınız biriyle boşuna uzatmışsınız. 3yıl :1shok:

evlenince düzelmez. iki evet mi değiştirecek sizleri, anlaşamazken anlaşır olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…