Ben de gördüm böyle birini canım. Bir de BEN böyleyim. Yani böyleydim. Kendini çok kasıyosun galiba sen de. Herşey kontrol altında olsun mu istiyosun? Ben böyle istiyordum. Ufacık bir denge bozulsa ( denge bozukluğundan kastım değişik bişey yapmak istese yani ) hemen hır gür kavga. Niye 2 dakikaa önce orada değildin, sen böyle konuşurdun niye artık böyle konuşmuyosun.. Ohoo alıp başını gidiyodu bu. Biraz gevşet sinirlerini. Azcık rahat ol. Aman ya banane naparsa yapsın ben kavga etmicem diye kendini şartlandırma bile. Gerçekten rahat ol. İlişkinizi yıpratmayın canım
ya kızlar benim kişiliğimde sorun var onda bir sorun yok tabi erkek arada pürüzler oluyor ama sürekli kavga eden benim ya size ne diyorum 1 hafta kavga etmesek kurban kesecem siz düşünün 3 seneyi ya bitti diyoruz daha doğrusu her kavganın sonunda bitiren benim ama oda bende birbirimize dayanamıyoruz alışmışız desek birbirimize alışkanlıktan öte bişey var yanyanayken okadar değil ama telefonda msnede her yerde kavga ediyoruz yanyanayken okadar çok kavga etmiyoruz kendimden sıkılıyorum bazen psikoloğda gitmek için param yok açıkçası kendimide tutamıyorum çeki düzen verimiyorum yapmayacam diyorum bu sefer söz veriyorum ama bir bakmışım yine kavganın ortasındayım o derece sinirleniyorum azıma gelen herşeyide sayıyorum inanın bana hemen geçmişi ortaya döküyorum sen böyle yaptında ben böyleyim sen şöyle yaptında böyle oldu o diyor senin yüzünden diyor mesela ben sen yapmasaydın suçu bende arama suçlu arayacaksan o sensin diyorum
Bütün kabahat sizde mi yani...
İlişkiler kadar kavgalar ve ayrılıklar da iki kişinin sorumluluğundadır...
Belki de erkek arkadaşınız sizi sorunun sizde olduğuna, tartışmaların kaynağı olduğunuza o kadar inandırdı ki siz de otomatik olarak çıkan her tatsızlığın mesulu ilan ediyorsunuz kendinizi... Kendinizi "kavganın ortasında" buluverdiğinize göre olayların gelişmesinde kontrolü kaybediyor olabilirsiniz ama bu sizi tek başınıza "suçlu" yapmaz...
Neden mi bu kadar kesin konuşuyorum? Hiçbir erkek, sizin yaşınızda, henüz evlenmediği bir kadının kahrını yok yere kavga çıkardığı halde 3 yıl çekmez... Peygamber mi bu adam... Siz olayları daha iyi analiz edip sorunun nerden kaynaklandığını kendiniz anlamaya çalışın da psikolojiniz bozulmasın yok yere, kendinize "hasta" yaftası yapıştırmayın... şakkıdı
işte o benim 3 sene olacak sevgilimle 3 senenin her anı kavgalıyız sebebini çözemiyorum ama birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli didişiyoruz bir hafta ya bir hafta kafga etmesek kurban kesecem o derece yani her şeye kavga ediyorum
o niye böyle bu neden böyle detaya çok takıyorum
birde bağıyorum biraz anlamıyor bende sanki bağırınca anlayacak gibi bağırıyorum sokağın ortasında barışıyoruz ama bir bakıyorum yarın bir şey buluyorum yine kavgalıyım kendimden bile bıktım benim gibi olan varmı yoksa bendemi bişey var yoksa ben bu çocukla anlaşamadığım içinmi böyleyim ben çözemedim kendimi boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyorum bu sefer olmayacak etmeyecem diyorum tutamıyorum
sanki alışkanlık oluştu sanki beni anlamıyor sanıyorum sanki bu erkekler kalın kafalı bağırarak beyinlerine sokarım sanıyorum of of sevgliimle başım dertte evlenince düzelirmi ya dahadamı kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?