sebebi anlaşamamanız değil mi ?
3 yıl her an kavgalı olmanın sebebi budur. 3 yıl anlaşamadığınız biriyle boşuna uzatmışsınız. 3yıl :1shok:
evlenince düzelmez. iki evet mi değiştirecek sizleri, anlaşamazken anlaşır olacaksınız
ama şurda bir sorun var biz yanyana gelince anlaşıyoruz yani en azından birbirimizde uzakta olduğumuzdan kavga etmiyoruz ya kaç sevgili birbirleriyle güreş tutarlar gülerler eğlenirler kavgada etsek unutup tekrar dönüyoruz mutlu ana ama yarıldıktan sonra başlıyoruz kavga etmeye telefonda mesajlarla oda yetmiyor msnede küsüyoruz 2 gün dayanamayıp tekrar barışıyoruz ama yine kavga barıştığımız günün akşamı yani 3 sene böyle geçti gitti ama en çok kavgayı çıkaran ben herşeye sinirlenen ben bazen diyorum ondan anlayış bekliyorum benmi anlamıyorum acaba onu diyorum
kalmadı zaten midemden rahatsızım günlük 4 ilaç alıyorum ince bağırsağımın kapakçığında sorun çıktı doktor bile kızım bukadar sitres yapma stres ilk mideyi etkiler dedi sıkma canın kafana takma fazla dedi onunda saçları döküldü kazıttık samırsak sürdük şimdi dökülmüyor senin yüzünden döktüm bu saçları tekrar döktürmede seni sevdiğimi gör ve kavga etme diyor üzülüyorum ama yine aynıyım inan bana kendeme çeki düzen verme konusunda senin söylediğin şeyleri ben hergün her saat başı söylüyorum insan kendinden bıkarmı kendi huylarından bıktım yoruldum oda değil her saat bugün kavga etmeyecem diye düşünürmü
ya ondada var sorun yok değil tabikide var ama ben biraz yapıcı olsam bukadar kavga etmesem sanki olaylar ortada bişey yokken kendiliğinden çözülü verecek bende şaşırıyorum 3 sene nasıl dayandığına ya çok seviyor ondan dayanıyor yada peygamber sabrı var dediğin gibi
oha bi an ben mi açtım bu topici dedim
hatta benim 1 sene önceki halimsin kesinlikle
üstelik sevgilin de benim sevgilimin 1 sene önceki hali
yolda yürürken benimki de etrafa çok gıcık olur bazen çekiştirmesem kolundan kavga çıkarcak diye korkuyorum
ben de gıcık oluyorum bu özelliğine
tamam böle gebeş gibi bi erkek de istemem yanımda kimin baktığını umursamayan ama bu kadar kavgaya gitcek kadar konuşcak iletişim kurcak kadar ilerletmesi benim hoşuma gitmiyor.
biz de 2 bçk senedir çıkıyoruz ve ben bunu söyleye söyleye baya bi körelttim o huyunu.
ayrıca ben de eskiden herşeye kavga ederdim ve bundan zevk alırdım resmen.
ailesel bişey benim annem de öyledir biraz. belki senin de öyledir
sonra sevgilim artık bu sudan sebeplerden onu azarlamama, bağırmama katlanamadı.
ve benim onu yeterince sevmediğime kanaat getirdi ona sürekli kötü davrandığım için
işte o zaman bana dank etti ve aslında etrafımdaki insanlara ailem dahil ne kadar kötü davrandığımı farkettim.
ve en ufak bişeye sinir olup kendimi paraladığımı günümü mahvettiğimi ve herkese hayatı zindan ettiğimi anladım. sonra bu böyle nereye kadar gider dedim kendi kendime.
başta çok zorlandım ama öncelikle sinir olma huyumu törpülemeye çalıştım.
ve sinir olmak yerine o durumdan-insandan vs kaçmayı öğrendim.
gerekli şeyi anında yapıp sonrasında kafamdan atmayı öğrendim.
bağırmak yerine tatlı dille konuşmayı öğrendim.
tabi ki tamamen bu huyumdan kurtulabilmiş değilim
ama artık kendimi ve etrafımı rahatsız edici boyutta değil
yoksa ileride aileme çocuklarıma da bu kadar sinirli bi anne olucaktım.
oysa ben mutlu sevgi dolu sımsıkı bi aile istiyorum.
sana da tavsiyem etrafındakileri kaçırmadan bazı huylarına çeki düzen vermen
sevgiline de tatlı dille konuşmasını öğrenmen.
hatta sevgiline de biraz eleştiri yapabilirsin. seni dinlemediği için acaba bağırıyor olabilir misin?
hayat kavga etmek için çok kısa![/QUOTE
ya herzaman dinlemiyor diyemem haksızlık etmiş olurum ona dinliyor yeri geldiğinde ben herşeyim dinlensin sanki şey zannediyorum ya bu ilişkiyi o yönetiyor ben yönetmiyorum benim dediklerim olmuyor onun dedikleri oluyor gibime geliyor mesela örnek veriyim
bayramın birinci günün benle geçireceğini 3 sene olcak hiç bir bayramını yani bayramın birinci gününü benle geçirmedi bende busefer geçir felan dedim tamam ailem köye gidecek ben gitmeyecem senle geçirecem dedi ertesi gün oldu aramasını bekliyorum mesaj çektim ailem köye gitmemde ısrar ediyor her bayram böyle yapıyorsun bizden utanıyorsun bizle bir yere gitmek istemiyorsun misafirliğe bile senle zor gidiyoruz felan demişler bende bana söz vermiştin diye bağırmaya başladım ne yapıyım sen söyle ben istemediğini söyleyeceksin gitmeyeceksin dedim baya bir kavga ettik gidersen bu ilişkiyi bitir öyle git ozaman en baştan senle geçircem diye söyleme en baştan birinci günün ailemle geçiriyim diğer günlerini senle geçirrim de köyede giderse 3 4 günün orda geçirir görüşemeyecez bile ben sinirlendim tepem attı sen nasıl özlemessin ramazan döneminde görüşmedik sen sorumsuzsun ben senin için değerli değilim tamam sus gitmeyecem diyor en son oda kavgaya karıştı karşılıklı kavga edip zorla burnundan girdim azından çıktım yeter artık diyip gitmiyorum dedi bende gtimiyormusun ozaman görüşelim dedim yuh gerçekten yuh dedi bende sabahtan berli niye kalmanı istiyorum senden benle görüşmen için görüşmeyecem dedi bende hayır görüşeceksin dedim görüşmedik onun dediği oldu bana inat görüşmedik akşam msneye gir ded igirdim utanmadan yüzüme gülüyo kamerada yarın görüşüyoruz bendensin diyo bende hayır senle görüşmek istemiyorum dedim msnede çıktım sinirimden akşam 9da yattım uyudum insanlara çatmayım diye sabah yalvardı yakardı ben zaten görümek istiyorum çok özledim tamam dedim görüştük yani onun istediği oluyor benim istediğim olmuyor diye en çok kavgalarımız bu yönden
bu sefer kendime çeki düzen vermek konusunda kararlıyım sorunun kendimden olduğunu sanıyorum kavga etmeyeyim ne olacak ozaman her şey ortaya çıkar sorunu kimde olduğu ozaman anlarım bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini inannın beni sevmesem bukadar çabalamam onu kaybedince canım çok yanıyo onsuz daha aksi daha sinirli insanlara zarar veren birine dönüşüyorum azda olsa firenleyen o o olmassa hayatımda insanlara zarar vermekten en baştada kendime zarar vermekten korkuyorum zaten veriyorum hastalığa kadar götürdü bu sinir dahada fazlası dengemi sarsar dahada kötü olurum hayatımda değer verdiğim insanların çıkması zoruma gidiyor sevdiğim insanların dostum ailemden darbe yiyince insan sevdiklerine toz konduramaz onları hatasız olarak görürler onlardan zarar görmeyeceğini sanar sonra onların gerçek yüzünü görünce canı çok yanar ve artık sinirli sitresli biri olur ve etrafındaki yakın gördüğüne sevdiğine zarar verir ağlamadığım düşünmediğim bir günüm geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?