sen kendini hasta kabul etmişsin bi kere:bbo:
hata karşındakindede olsa görecek durumda değilsin bence
karsı taraf ilk hamleyi yapıyor sonrasında susuyor anladıgım kadarıyla sesin cok cıktıgından suclu psikolojisine giriyorsun tabi sendede hata vardır mutlaka ama dediğin konuda haklısın bencede biraz daha alttan alıp kavga etmeden durabilirsen hata kimde anlaşılır:teselli:
bu sefer kendime çeki düzen vermek konusunda kararlıyım sorunun kendimden olduğunu sanıyorum kavga etmeyeyim ne olacak ozaman her şey ortaya çıkar sorunu kimde olduğu ozaman anlarım bu ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini inannın beni sevmesem bukadar çabalamam onu kaybedince canım çok yanıyo onsuz daha aksi daha sinirli insanlara zarar veren birine dönüşüyorum azda olsa firenleyen o o olmassa hayatımda insanlara zarar vermekten en baştada kendime zarar vermekten korkuyorum zaten veriyorum hastalığa kadar götürdü bu sinir dahada fazlası dengemi sarsar dahada kötü olurum hayatımda değer verdiğim insanların çıkması zoruma gidiyor sevdiğim insanların dostum ailemden darbe yiyince insan sevdiklerine toz konduramaz onları hatasız olarak görürler onlardan zarar görmeyeceğini sanar sonra onların gerçek yüzünü görünce canı çok yanar ve artık sinirli sitresli biri olur ve etrafındaki yakın gördüğüne sevdiğine zarar verir ağlamadığım düşünmediğim bir günüm geçmiyor
bende tam onu diyorum eğer fevri davranıp bağırıp çağırmassam sakin takılırsam suç ondamı bendemi ozaman anlayacağım yoksa hep kendimi suçlu hissedeceğim
ya dediğim gibi psikoloğa para verecek durumum yok devlet psikolaklarıda ilaçla tedavi etme durumundalar zaten yeteri kadar ilaç kullanıyorum anti deprasanları istemiyorum hayatımda onun için öfkemi kontrol etmeyi kendim denedim ama başaramadım birilerinin öğütlerine ihtiyacım var en yakın arkadaşlarım bana öğüt verse böyle olmam şimdi diyeceksiniz kaç yaşındasın gğütlemi ilerleyeceksiniz bazen bir başkasının akıl vermesi sizi okadar güvende hissettiriyor ve rahatlatıyorki inanın bana şuan buraya bu konuyu açtığım için pişman değilim çünkü relaks oluyorum
normalde sinirli bir yapım var bunu herkes söyler ama arkadaşlarıma bana zarar veren arkadaşlarım ayrı ailemdede zarar gördüğüm için birkaç kişiye böyleyim ama ona daha fazla haddinden fazla yada ailemin yaptıklarını arkadaşımın yaptığının acısını bundan çıkarıyorum
Benim babamda aynen öyle.Her gün mutlaka kavga çıkartacak birşey bulur ve hiç çekilmiyor biz iyice sinir hastası olduk.Bence seni çeken biri var diye bu şekilde davranıyorsun babamda bu yüzden hep bize patlıyor başkası lafı söylüyor umursamıyor sesi çıkmıyor ama başkasının olayını bize yansıtıyor.Bende merak ediyorum acaba bu kadar şeyi insan düşünemiyor mu bunu yaparken mantığınız beyniniz bunun yanlış olduğunu size söylemiyor mu?Annem babam yüzünden kaç defa hastanede yattı doktor babamla konuştu tedavi olman gerekiyor diye ama babam doktora bile laf etti bir şeyden anlamıyor para derdinde diye
Şu netteki testlerden yapın ,başka şeylerle ilgilenin ,ilaçlarıda için ve kendi çarenize kendiniz netteki yazıları okuyarak kitaplar okuyarak çare bulun.Doktor tek ilaç verdi derseniz asla düzelmezsiniz.Sizin dediğiniz özel terapiler çok uzun ve çok daha kötü durumlar için geçerli ve bayağı uzun ve pahalı süreç.Bence bu kadar kötü durumda değilsiniz.
Önce kendinize çare bulun sonra karşınızdaki insanın sorunlarına bakın ve gerçekte sorun neymiş anlarsınız.
açıkça küçüklükten berli var bu öfke sinir sorunu benden ben sadece şuna yoruyorum abim beni döverdi döverdi ben sinirlenir krize girerdim sonra buzgibi suyun altına kafamı sokardı kendime gelmem için
arkadaşım belki senin baban düşünmüyor olabilir benim mantığımda beynimde yanlış olduğunu her gün her saat başı söylüyor sakin davran sinirlenme belki babanın da söylüyordur da bu o kadar kolay değil baş edemiyorsun o öfkeyi anlık bir şey oluyor ve bitiyor zararlarını sonra görüyorsun ama o an diyemiyorsun ki sonuçları şöyle olacak bak yapma diyemiyorsun bir anda geliyor ve gidiyor ben düşünmesem zaten buraya yazıp yardım istemem etrafıma karşı kırıcı olmak heran patlayacakmış bomba gibi hissetmek kendini karşındaki insanında öyle sanması bu bizi size olduğundan daha fazla rahatsız ediyor inan bana babanda çok uğraşıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?