Kızlar, sürekli kavga eden birini gördünüz mü?

iyi insan huzur bulamadığı biriyle beraber olmak istemez ki... çocuğu hayatından bezdirme canım...

1. bağırarak konuşma.
2. ayrılma sözünü çok kullanma. çünkü bi gün o bitti der o günün dönüşü olmaz artık.
3. biraz rahat bırakmayı bil.. birbirinizin kölesi değilsiniz. bak köye gitmiş 24 saat aramamış, tamam aradığında nerdesin ne aramıyosun diye bağırıp çağıracağına.. canım seni çok merak ettim, nasılsın? de. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. o da sana anlatır neden aramadığını.
4. sen onun sığınacağı bir liman gibi olmalısın ki koşa koşa sana gelsin. her aradığında off yine kavga edecek, laf söyleyecek, kızacak diye seninle konuşmak bile istemez sen böyle yaparsan..

haddim olmayarak tavsiyeler verdim ama.. deneyimlerim bu yönde cnm...

artık sorunu kimde olduğunu ben anladım ve bu ilişkiyi bitirdi bitti sorun tamamiyle bende olduğu sanılıyor ama aslında bende değil sorunun topu onda olduğu için ben böyleyim o benden 1 ya küçük ve ben çok olgunum ve fedakarım o ise bu ilişki için tek fedakarlığı benim kavgalarıma susmak bazende tartışarak karşılık vermek aslında benim kavga etme nedenim onun benim için yapmadığı fedakarlıklar

ben çok olgunum ve sevgilimin yeri geldiği zaman romantik yeri geldiği zaman duygusal yeri geldiği zaman mizah duygusu olsun eğlendirsin gezelim eğlenelim istiyorum çünkü şuan bu yılda en çok ihtiyacım olan o ve alışveriş yapmak istiyorum onla bana beğendiği şeyleri söylesin bende onları giyiyim istiyorum o ise benle alışveriş yapmıyor cafede görümüyor böylesi şeyler onu rahatsız edermiş sorun tamamiyle benim ona gösterdiğim gazla özveri onunda hiç göstremediği koca bir hiç

ortada bir hata varsa, kesinlikle bu tek taraflı değildir canım. suçu tamamen kendine yükleme yani. msj falan da atma sakın. bu erkek arklarımızı hep şımartıyoruz biz hep. olan bize oluyor. sinir hastası olup çıkıyoruz sonra.

konunun başında 1ama biz birbirimizi çok seviyoruz1 yazmışsın..şimdi bakıyorum benim zorumla devam ediyor diyorsun.bazen gözdeki perdeleri indirmek lazım,şöyle bir durup uzaktan bakmak lazım..3 yılın hergünün kavgayla geçiyorsa ,huzur bunun neresinde? huzurszu devam eden bişeyden zevk almanın anlamı nedir?

haklısınız düşünüyoru düünüyoum nerde hata yapıyorm diye benim verdiğim ço gazla gedakarlık onun ise vediği koca bir hiç benim isteklerimi maddi değil manevi anlamda karılamıyorsa bu iliki neden varki

Ya sana alışverişte yardımcı olmadığı kendi fikrini söylemediği için mi senin için fedakarlık yapmadını düünüyosun? Bu arada mesaj attı mı

Birbirinizi sevdiğinize emin misiniz?
Bana daha çok alışkanlıkla karışık işkence gibi geldi de... :sm_confused:

bugün aradı konuştuk ben 3 senedirki bu ilişkiye ben fedakarlık yapıyorum dedim sen ise benle hiç bişi yapmak istemiyorsun dedim fedakarlık yapmıyorsun dedim beni seviyorsan kendinden ödün vermen gerek dedim yoksa bitsin dedim oda tamam bitsin dedi sonra aradı dayanamıyorum sensizliğe arkadaş olarak devam edelim ama birbirimize ihanet etmeyelim arkadaşça gezelim vakit geçirelim gezelim eğlenelim ilerde olursa nasipse devam edelim dedi sizce nasıl olmuş

Fedakarlık derken ne gibi fedakarlıklar yaptın kısaca bize bahsedebilir misin ?

Arkadaş olarak devam etmeniz pek doğru olmaz .Bir gün önce sevgili bir gün sonra kanka olunmaz :umursamaz:

İki sevgilinin sonradan arkadaş kalacağına inanmayanlardanım canım. Arkadaş olunmaz. Ya tamamen birleşilir ya tamamen vazgeçilir. Her şartta!!!

Hiç olmamış lmaz:

Fedakarlık derken ne gibi fedakarlıklar yaptın kısaca bize bahsedebilir misin ?

Arkadaş olarak devam etmeniz pek doğru olmaz .Bir gün önce sevgili bir gün sonra kanka olunmaz :umursamaz:

kanka gibi arkadaşlık değil tabiki bir birimizi ihanet etmeyecez ama aşkım canım cicim demişcez sonra en önemlisi birbirimize hesap sorar gibi sorgu sual sormayacaz birbirimizi rahat bırakacaz bir süre kavga etmeyecez anlayacanız böyle şeyler sevgiliyiz ama araya azcıkta olsa kafa dinleme gibi mesafe koycaz birbirimizi nekadar çok sevdiğimizi anlayacaz benim yaptığım fedakarlıkta siz 3 sene sevdiğiniz erkekle aynı yerde buluşurmusunuz ben 3 sene aynı yerde buluştum beni biryere götürmedi bu benim için çok büyük bir fedakarlık bu konu hakkında siz ne düşünürsünüz bilemem

ahhh ahh aynı sorunu bnde yaşıyorum buluşma konusunda pek farklı yerlere gidemiyoruz
ama bizimki bambaşka ahh aşkım ya bak susuyorum yine yksa yakıcam senikaydirigubbakcemile3
birbirinize hesap vermek olmazsa daha çok merak edersiniz daha ii olur bnce ama arkadaş gbi kalamazsınız die düşünüyorum

ya biraz böyle kavgaları hafifletmek için bu çözümü buldu ne tam anlamıyla bitirebiliyoruz nede kavga etmeden durabiliyoruz arkadaş gibi kendimize güvenene kadar böyle olacaz nezaman birbirimize güvencez iki tarafında birbirini sevdiğine inanacaz iki tarafta fedakarlık yapmaya başlarsa tamam ozaman sevgili olduğumuz yerden devam edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…