- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ole zannediyodum ama grafik yok hormon ikili test yaziyo basinda ama anlamadim oglumda grafik vardiCanım bunlar tahlil dokumleri. Grafik olmasi gerekir. Yok sende.
Dr ikili icin kan vericeksin dedi bide idrar istedi sonuclar bunlar bende basta yanlis oldu dedim ama hormon ikili test yaziyo basindaBunlar kan ve idrar tahlili. normal tahlil yani, ikili test sonucunu değil canım.
Yaaa benmde gmaile geldi bugun kagitlari daha almadim dr rami gidiyo direkBende netten senin gibi bi dokum.aldim. grafik dr un elindeydi.
Doktora gitmiştir. ben de medikal gidiyorum ikili test sonucunu netten göremedim. Doktorum baktı bilgisayardan sonra ben laboratuvardan gidip çıktı aldım. Bunlar normal sonuçlar canım. dediğin gibi bir çizelge var. Free beta HCG falan yazıyor. risk oranları gibi değerler var.Dr ikili icin kan vericeksin dedi bide idrar istedi sonuclar bunlar bende basta yanlis oldu dedim ama hormon ikili test yaziyo basinda
Anladim cnm 17 bekliycem o zmn mecbur desene hayirlisi olsun bakalim :)Doktora gitmiştir. ben de medikal gidiyorum ikili test sonucunu netten göremedim. Doktorum baktı bilgisayardan sonra ben laboratuvardan gidip çıktı aldım. Bunlar normal sonuçlar canım. dediğin gibi bir çizelge var. Free beta HCG falan yazıyor. risk oranları gibi değerler var.
Dr kendi bakti 1.8 dedi burnu icin bisey demediBurun ve ense ölçümu icin ne dedi doktor
Hmmmm 17 de gidicem cnm oglum oldugu icin gidemiyorum almaya artik bekliycek gittigim gun alirim sonuclaridaBunlar ikili test sonucu değil canım medicalde sekreterden sonuçları alabilirsin biraz gec çıkıyor bekletiyolar geç dusuyomus ekranlarina bunlar kan ve idrar testleri
1 haftaya cikiyo cnmKızlar sonuçlar kaç günde çıkıyor?
Yaaa deme su icmeye yeni basladim bu hafta ociyorum cnm mide bulantisindan 2 bardak zor iciyodum cok sukur simdi iciyorum ilac verir heralde hangi deger oluyo enfeksiyonKokunhuzur_2014 canim bu testler kan ve idrar sonuclarin. Ama idrarde enfeksiyon var gibi anladigim kadariyla bol su tuket
Lokosit ve etrosit degerinden belli oluyor canimYaaa deme su icmeye yeni basladim bu hafta ociyorum cnm mide bulantisindan 2 bardak zor iciyodum cok sukur simdi iciyorum ilac verir heralde hangi deger oluyo enfeksiyon