Kizlar tahlil sonuclarima bakarmisiniz

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
IMG-20161226-WA0002.webp IMG-20161226-WA0002.webp IMG-20161226-WA0001.webp pek bisey anlamadim dr ikili icin almisti kani ama ikili test sonucu hangisi bilmiyorum 17 randevum daha cok var anlayaniniz varsa yardimci olurmusunuz

Dr ikili icin kan vericeksin dedi bide idrar istedi sonuclar bunlar bende basta yanlis oldu dedim ama hormon ikili test yaziyo basinda
Doktora gitmiştir. ben de medikal gidiyorum ikili test sonucunu netten göremedim. Doktorum baktı bilgisayardan sonra ben laboratuvardan gidip çıktı aldım. Bunlar normal sonuçlar canım. dediğin gibi bir çizelge var. Free beta HCG falan yazıyor. risk oranları gibi değerler var.

Doktora gitmiştir. ben de medikal gidiyorum ikili test sonucunu netten göremedim. Doktorum baktı bilgisayardan sonra ben laboratuvardan gidip çıktı aldım. Bunlar normal sonuçlar canım. dediğin gibi bir çizelge var. Free beta HCG falan yazıyor. risk oranları gibi değerler var.
Anladim cnm 17 bekliycem o zmn mecbur desene hayirlisi olsun bakalim :)

Bunlar ikili test sonucu değil canım medicalde sekreterden sonuçları alabilirsin biraz gec çıkıyor bekletiyolar geç dusuyomus ekranlarina bunlar kan ve idrar testleri

Back
X