- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Merhaba arkadaşlar, 37 yaşındayım. 13 sene önce başımdan 6 aylık bir evlilik geçti çocuğum yok boşandım. Sonrasında çok kötü hissettiğim zamanlar oldu ama mücadele ettim işimde ilerledim. Kendi psikolojimi düzelttim. Hatta geçen sene kariyerimle ilgili güzel bi adım atıp Almanya da 1 yıl kaldım, oradaki üniversitede araştırmalar yürüttüm. Bunları beni daha iyi anlarsınız diye anlatıyorum. Almanya da iken de orada doğmuş biriyle tanıştım. Benden 9 yaş büyük orada üniversite okumuş, daha önce evlilik yapmamış bir insan. Kendisi çok medeni be kadına değer veren ve kibar biri. Yanlış anlamayın ama kendisiyle ilgili bir kusur bulamıyorum. Bu yaşa kadar iyi kötü birçok insanla karşılaştım yanılma payım olsa da insanları tanıyabileceğimi düşünüyorum. Peki sorun ne derseniz, hemen açıklayayım. Evlenince benim Almanya ya yerleşmemi istiyor. Almanya da çok mutluydum fakat burada inşa ettiğim kariyeri bırakıp gitmem gerekecek. Türkiye de nispeten ortanın üstü bir maaş alıyorum. İngilizcem var ama Almanca bilmiyorum. Orda iş bulabilir miyim emin değilim. Kendisi benim kariyerime saygı duyduğunu her fırsatta dile getiriyor gerekirse evlendikten sonra birkaç sene Türkiye de işime devam etmemi söylüyor. Ama ben zor olacağını düşünüyorum. Ama onu kaybetmek de istemiyorum. Kardeşimle tanıştırdım o da efendi iyi bir insana benziyor dedi ama haklı olarak bu kadar emeğini çöpe mi atacaksın diyor. Hayatım hep mücadele ile geçti, tekrar bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Ama inanın bugüne kadar da düzgün biri karşıma çıkmadı
üstelik yanlızlıktan da o kadar yoruldum ki. Lütfen bana yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.