Neden kaçmak istiyorsun? Kaçan her zaman kovalanmaz...Kızlarr bana yardım edin fikir verin..
Konuştuğum biri var.
Gizemli ,etkileyici ve ve kaçan taraf nasıl olabılırım.Neler tavsıye edersınız konusurken.???
Çok fazla değil işte ama ne yapabilirim gizemli olmak içinnn...:))Çok fazla konuşursan bunların hiç biri olmaz
Aslında tamamen kaçmak değil merak uyandırmak gizemli olmak bir nevi.Neden kaçmak istiyorsun? Kaçan her zaman kovalanmaz...
Tabi ki hareketlerımız davranıslarımızda etkıler ama biz aynı şehirde değiliz.Zaaflarını öğrenim en iyisii ama çok zor .Yazın gelebilir görüşürsek daha farklı olur tabiki:)Adamın etkileneceği varsa hapşursan etkilenir
çok saçma ama eşim beni yemek yerken etkili bulduğunu söylemişti
yani bunun gibi saçma bişeyden de etkilenebilir
neye zaafı var onları öğren
bazı erkekler ilgi sever sen şimdi kaçarsan onda ters teper
Zamana zaten bırakıcağım ama nasıl konuşursam gizemli olurumZamana bırak.
İsmarlama gizem mi olurmuş?
SEVGİLER;)
Gizemli olayım derken onu şüpheye düşürmeTabi ki hareketlerımız davranıslarımızda etkıler ama biz aynı şehirde değiliz.Zaaflarını öğrenim en iyisii ama çok zor .Yazın gelebilir görüşürsek daha farklı olur tabiki:)
Kısık sesle gece gece iyi gizemli olunurZamana zaten bırakıcağım ama nasıl konuşursam gizemli olurum
Gizemli olmak için konuşma tarzı falan mı varmış yahuuu ??Zamana zaten bırakıcağım ama nasıl konuşursam gizemli olurum
Kızlarr bana yardım edin fikir verin..
Konuştuğum biri var.
Gizemli ,etkileyici ve ve kaçan taraf nasıl olabılırım.Neler tavsıye edersınız konusurken.???
Tamam bakalım :) .Bana arada ansızın sorular soruyor.Mesela ben bır yere gıtmıstım gezmeye.Çok laf atan oldumu vs benden hoşlandıgını bellı ettı...seyler soruyordu.Gizemli olayım derken onu şüpheye düşürme
ilgiden hoşlanıyor mu onu öğren
öyleyse hiç kaçma huyuna git
Tanısam vereceğin cevabı söylerim deTamam bakalım :) .Bana arada ansızın sorular soruyor.Mesela ben bır yere gıtmıstım gezmeye.Çok laf atan oldumu vs benden hoşlandıgını bellı ettı...seyler soruyordu.
Evet uygulucam hergun yazmam.Birde instagramda facede arada birşeyler paylaşmakda olabılır sanırımneden kaçmak istiyorsun ki anlamadım.çok msj atma konuşma arada yaz
Doğalım konuşurken zaten ama ama biraz daha farklı davransam diyordum.Doğal ama farklıDoğal davranman, nasılsan öyle olman daha iyi değil mi? Belki bu gizemli ve etkileyici gelecek ona.
Diğer türlüsü rol yapmak gibi olur ve iyi bir oyuncu değilsen güvensizlik yaratabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?