Kızlar tavsiyenize ihtiyacım var :)

minaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
181
30
38
Kızlarr bana yardım edin fikir verin..
Konuştuğum biri var.
Gizemli ,etkileyici ve ve kaçan taraf nasıl olabılırım.Neler tavsıye edersınız konusurken.???

Adamın etkileneceği varsa hapşursan etkilenir
çok saçma ama eşim beni yemek yerken etkili bulduğunu söylemişti
yani bunun gibi saçma bişeyden de etkilenebilir
neye zaafı var onları öğren
bazı erkekler ilgi sever sen şimdi kaçarsan onda ters teper

Tabi ki hareketlerımız davranıslarımızda etkıler ama biz aynı şehirde değiliz.Zaaflarını öğrenim en iyisii ama çok zor .Yazın gelebilir görüşürsek daha farklı olur tabiki:)

Tabi ki hareketlerımız davranıslarımızda etkıler ama biz aynı şehirde değiliz.Zaaflarını öğrenim en iyisii ama çok zor .Yazın gelebilir görüşürsek daha farklı olur tabiki:)
Gizemli olayım derken onu şüpheye düşürme
ilgiden hoşlanıyor mu onu öğren
öyleyse hiç kaçma huyuna git

Doğal davranman, nasılsan öyle olman daha iyi değil mi? Belki bu gizemli ve etkileyici gelecek ona.
Diğer türlüsü rol yapmak gibi olur ve iyi bir oyuncu değilsen güvensizlik yaratabilirsin.

Gizemli olayım derken onu şüpheye düşürme
ilgiden hoşlanıyor mu onu öğren
öyleyse hiç kaçma huyuna git
Tamam bakalım :) .Bana arada ansızın sorular soruyor.Mesela ben bır yere gıtmıstım gezmeye.Çok laf atan oldumu vs benden hoşlandıgını bellı ettı...seyler soruyordu.

Tamam bakalım :) .Bana arada ansızın sorular soruyor.Mesela ben bır yere gıtmıstım gezmeye.Çok laf atan oldumu vs benden hoşlandıgını bellı ettı...seyler soruyordu.
Tanısam vereceğin cevabı söylerim de
şimdi nasıl biri bilmiyorum kıskandırman mı iyi olur yoksa tam tersi
hanım hanımcık olman mı

Sorduğu herşeye kısa cevaplar ver.

Örnek;
Ne iş yapıyorsun?
Bilmem ne lisesinde matematik öğretmeniyim ve özel matematik dersi veriyorum okul haricinde.

Tamamen yanlış!

Ne iş yapıyorsun?
Öğretmenim

Nerde
Lisede

Hangi bölüm
Matematik

mümkünse soru sorma, sen sormadan anlatmaya başladığında da başka bir şeyle ilgilen, arada ilgisizce başını salla, çok konuşursa da çok konuştuğunu açıkça söyle...

Tabii bana kalırsa öyle gizem yaratma meselesi falan çokda gerekli değil. Her zaman neşeli, hoşsohbet, doğal olursan zaten ilgisini çekersin.

Doğal davranman, nasılsan öyle olman daha iyi değil mi? Belki bu gizemli ve etkileyici gelecek ona.
Diğer türlüsü rol yapmak gibi olur ve iyi bir oyuncu değilsen güvensizlik yaratabilirsin.
Doğalım konuşurken zaten ama ama biraz daha farklı davransam diyordum.Doğal ama farklı

Bazisi karakterinde oldugu icin gizemli ve ilgi cekici olabiliyor ama olmaya calisanlar belli oluyor ve itici buluyorum ben nezamana kadar rol yapican 5 sene 10 sene ilgi uyandirma amacli olabilir ama sonra zaten gorecek fazla triplere girme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…