Kızlar tavsiyenize ihtiyacım var :)

Tavsiyen için teşekkür ederim tatlım :* :) Valla salladın ama tuttu :) bende ilköğretim matematik öğretmenliği okuyorum.

Bazisi karakterinde oldugu icin gizemli ve ilgi cekici olabiliyor ama olmaya calisanlar belli oluyor ve itici buluyorum ben nezamana kadar rol yapican 5 sene 10 sene ilgi uyandirma amacli olabilir ama sonra zaten gorecek fazla triplere girme bence
:)) Valla triplere girmyorum giremiyorum ya çok hoşlanıyorum :).Elimde değil .Her gece nerdeyse rüyalarımda görüyorum

Bu tavirlari gorsem bu kendini ne saniyor ya basina silah mi dayadik tanismaya diye dusunur postalarim oyle kalir ben birsey anlaticam dinlemeyecek ilginlenmicek kafa sallicak kisa kisa cevaplar verecek gorende padisahin... sol tarafindan dustu sanir

Gizemli ,etkileyici ve ve kaçan taraf nasıl olabılırım.Neler tavsıye edersınız konusurken.???

Karşınızdaki kişi kendiniz olmaktan çıktığınıza değecek mi bari?

"Kendim olmaktan çıkmayacağım" demeyin.

Gizemli ve etkileyici olmak karakter özelliğidir ve sizde varsa vardır, yoksa yoktur.

Kaçmaya gelince, erkeklerin en ilkel dürtüsüne hizmet etmeye çalışmaktan başka bir şey değil.

Akıllı bir adam tek hareketinizden anlar olmadığınız biri gibi davranırsanız.

Akılsız olanları için de bu kadar zahmete değmez.

Bu tavirlari gorsem bu kendini ne saniyor ya basina silah mi dayadik tanismaya diye dusunur postalarim oyle kalir ben birsey anlaticam dinlemeyecek ilginlenmicek kafa sallicak kisa kisa cevaplar verecek gorende padisahin... sol tarafindan dustu sanir

Tamam işte olay bu zaten, hatun pas vermedi deyip büsbütün ilgi çekmeye çalışıyorlar çocuk gibi. Düşün niye ilişkilerin cicim ayları harikayken 2 ay sonra sapıtıyor bu erkek milleti? Hatun cepte tamam artık rahattayım diyor ve kendini çekmeye başlıyor. Aramalar azalıyor, lütfen mesaj atmaya başlıyorlar.

Ama ayrımını iyi yapmak lazım, aklı başında bir adama bu taktiği kullanırsan ruh hastası der gider, eğer karşımızda ki piç tabir ettiğimiz oyuncu biriyse seve seve oyuna katılır.

Senin yazdığın mesajdan aklı başında ve mantıklı olduğun sonucunu çıkartabiliriz mesela ama forumda bir çok arkadaşımız var, adam ayda bir canı isterse mesaj atıyor iki sevgi sözü söylüyor ama hatun sanıyor ki adam onu çok seviyor. Sen 1. tipsin, verdiğim örnek 2. tip karakter...

İlk mesajda dediğim gibi en güzeli oyunsuz olmak. Maksat eğlenceyse ok ama eğer niyet gerçek hayat arkadaşını bulmaksa oyun oynamak yanlış...

Valla bu yoruma beyaz bayrak çıkarıyorum :)

Kızlarr bana yardım edin fikir verin..
Konuştuğum biri var.
Gizemli ,etkileyici ve ve kaçan taraf nasıl olabılırım.Neler tavsıye edersınız konusurken.???
başkası olma. nice insanlar var sevdiği kişiyi olmadığı biriymiş gibi yapıp tavlayan, aynı eve girdikten sonra iki taraf da birbirinin gerçek yüzünü görüyor. kimi insanlar gizemdense içi dışı bir olan, iletişim yanlısı kadınları sever.

- Ne iş yapıyorsun?
- Öğretmen.
- Alan?
- Matematik
- İyi
- İyi
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Bir x ilinin y semtindeki z okulunda matematik öğretmeniyim, sabahları servis de var. 8 gibi kalkıyor q sokağından. Hani büyük market varya onun önünden.
- * daha ne sorucam?* İyi, güzel, açık adres de biliyorum artık
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Matematik öğretmeniyim
- Ehehe kadınlar metemetikten anlar mıydı?
- Hesabı alabilir miyiz?
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Matematik öğretmeni
- Ne kadar güzel, öğretmenlik konusunda mı idealistsin, yoksa matematik mi aşkın?
- Aslında ikisi de değil, erkekler öğretmen bayan istiyor daha çok.
- Hesabı alabilir miyiz? / - Annemi arayayım o da gelsin
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Bunu benim kişisel hayatıma bir hakaret sayıyorum.
-
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Peki sen ne yapıyorsun, beni taşıyabilecek misin?
- Ama önce ben sordum? Neden taşıyayım durduk yere?
- Hepiniz aynısınız.
**
- Ne iş yapıyorsun, tatlı qız?
- Hesap..
**
- Ne iş yapıyorsun?
- Matematik öğretmenliği okuyorum :) Peki ya sen?
- Ben de şu bölüm? Seviyor musun bölümünü, zor mu?
- Yoo severek okuyorum, matematiği hep sevdim zaten, çocuklarla ilgilenecek olmak işin artısı :)
- :) Bana biraz daha kendinden bahset

Gördüğümüz gibi gibi gizemli olmaya gerek yok, yanlışlardan korununca zaten muhabbet gelişiyor karşımızdaki insanla, , doğal halimiz manyaksa doğal olmak hoş değil Gizeme de hiç gerek yok, senelerin yaşanmışlarını 2 saatte anlatmamaya çalıştığın sürece her insan gizemli sonuçta.

Yorumun için teşekkürler :).Artık doğal olmaktan baska bısey yapmamaya karar verdım :)

Kendini olmadığın bir kalıba sokup sonra karşındaki adamın seni sevmesini bekleyeceksin.
Belki seni sevecek.
Ama neydi o laf ?

"Taşıma suyla değirmen dönmez"

Bir süre sonra zorlanacaksın ve eski haline geri döneceksin, o da seni sevmekten vazgeçip, soğuyacak.
Çünkü sende sevdiği şeyler aslında sana ait değil.

Ve gerçek sevgi de, birinin senin sahip olduğun TÜM her şey ile NE OLURSA OLSUN sevmesidir.

Yani bence tamamen KENDİN OL .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…