Kızlar tavsiyesi olan var mı

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
209
56
18
27
Selam kızlar 2 yıldır evliyiz ve hiç korunmadık. 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor ovülasyon testi yapıyorum çok üstüne düşmeden bazen pik görüyorum bazen kaçırıyorum. Bu ay sıkı takiple yediğime içtiğime dikkat ederek denemek istiyorum. Bildiğimiz kadarıyla sıkıntımız yok. 8 ay önce dış gebelik geçirdim yani olabiliyor ama 3 aydır korunmuyoruz ve olmuyor ne yazıkki. Yaşım da geçiyor gibi hissediyorum. Regl olmayı bekliyorum dpo 12de test yaptım tertemiz negatif çıktı.

Size sormak istediğim asıl şey beslenme düzeni. Ne iyi geliyor ne zaman ne tüketmeliyim? Nelere dikkat etmeliyim bu süreçte? Bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim

Demir takviyesi- sabah akşam inositol takviyesi-Omega 3,Folik asit, Q10,selenyum-çinko- d vitamini
Havuç incir kürü yaptım ayrıca yumurtlama döneminde hergün havuç yedim. Ananas avokado yemeye çalıştım. Sigarayı bırakamadım ama azalttım
Eşimde keçiboynuzu,bitter çikolata,kabak çekirdeği,ceviz tüketti. Bunları yaptık canım şuanda gebe miyim bilmiyorum değilsemde aynı şekilde devam edicem. Bu ay eşime arı sütüde sipariş verdim onada başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…