• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar tesettür gelin başımda şifon kumaş kullanmak istiyorum sizce nasıl durur?????

pinarlldn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
29
4
36
kızlar düğünüme az kaldı gelin başı için şifon kumaş aldım denedim ama istediğim gibi durmadı şifon kumaşların da mı farklı türleri oluyo acaba??

$21212_523165377744458_123275703_n.webp
kızlar düğünüme az kaldı gelin başı için şifon kumaş aldım denedim ama istediğim gibi durmadı şifon kumaşların da mı farklı türleri oluyo acaba??[/QU
resimdeki gelinbaşında da şifon kullanılmış ve çok hoş duruyo benimki böyle durmadı ama yanlış kumaş aldım sanırım:(

gösterebileceğinz hazır resim yok mu. tam tesettür mü yapacaksınız başınızı.ona göre yorum yapsaydık.hayırlı olsun bu arada:16:

yeni gördüm resmi k.bakmayın. şifon daha ağır durur. ben beğendim. onu yaptıracağınız kuaförden öğrenseniz. sonuçda deneyimlidir bu konuda

Son düzenleme:
bence resimdeki şifon değil çok ince bir tül bir de öyle denesen.çok güzel bir gelin olursun inşallah.Allah mutluluk versin.

Back
X