- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Eşimle 2 gün bekleyip direkt dra gitme kararı aldık inşallah vardır
Bence siz kan vermelisiniz çünkü gebelik görünüyorSelam kızlar bugün adetmin geçmesinin 3.günü. 4+3 oluyor sanırım. tekrar test yaptım düne göre daha koyudr için erken mi sizce biraz daha mı beklemeliyim kese görünmesi için ne dersiniz. Ovulasyon testinde lh daha koyu çıkmış.
Bunu duymak bile öyle mucize ki. 8 aylık evliyim ama yaşım gebelik için riskli gruba giriyor. Olursa ilk hamileliğim olacak bu yaşıma kadar hiç yasamadığım bir şey.Bence siz kan vermelisiniz çünkü gebelik görünüyor
Masallah var duruyor bebisSelam kızlar bugün adetmin geçmesinin 3.günü. 4+3 oluyor sanırım. tekrar test yaptım düne göre daha koyudr için erken mi sizce biraz daha mı beklemeliyim kese görünmesi için ne dersiniz. Ovulasyon testinde lh daha koyu çıkmış.
Çok enteresan normal bir kaset test bulamadık. bu saatten sonra biraz daha bekleyip (2-3 gün) Dr a gitmeyi düşünüyorum kan testini gerekirse o ister ya da keseye bakar direkt. Ankara da iyi bir dr araştırıyorum. Sürecimi yine burada paylaşacağım, çok teşekkürler Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsınMasallah var duruyor bebiskaset test varsa ondan yapin yarin koyu cikarsa kan verin degeriniz yuksektir kasette cikarsa
Kese 1.5 aylikken gorunuyor bildigim ama insallah gorur ve size hayirli haberi verir doktorunuzÇok enteresan normal bir kaset test bulamadık. bu saatten sonra biraz daha bekleyip (2-3 gün) Dr a gitmeyi düşünüyorum kan testini gerekirse o ister ya da keseye bakar direkt. Ankara da iyi bir dr araştırıyorum. Sürecimi yine burada paylaşacağım, çok teşekkürler Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Şu süreçte ben patik ve terliksiz gezmemeye çalışıyorum dikkat edin kendinize ayaklarınızı üşütmeyinBenimde kasıklarimda biseyler oluyo sizliyor ama hadi hayirlisi insallah sabaha kadar cise kalkiyorum bidecok su iciyorum ben ama bide corapsiz terliksiz geziyorum usuyomuyum acaba şu 10 gun gecse artik
Ya ben yaniyorum bi daralma bi yanma gece hele sortla uyuyorum bu yanmayla basim dertte serinleyemiyorum terligide hep unutyorum biyerlerde cikarip cikarip dikkat etmem lazim tabkide amaŞu süreçte ben patik ve terliksiz gezmemeye çalışıyorum dikkat edin kendinize ayaklarınızı üşütmeyin
Kızlar merhaba, acil sormak istiyorum 13 martta çatlatma iğnesi vuruldum üç gün sonra progesterona başladım ve ara ara kramplarm vardı ama bugün karnımda mi kasiklarimda da mı anlamıyorum bir şiddetli ağrı var ki batmalar çok fazla kalkarken otururken zorlanıyorum ellim sürekli karnımda iştahım kesilmiş adetime 8.gun var yardım edin kızlar böyle olan var mı ya da sizce neyden oluyor?Merhaba kızlar benimde 8 günüm var regl alt karın ağrısı olan var mı aranızdaa
Benim de 8 günüm var test yaptın mı canım sen??Merhaba kızlar benimde 8 günüm var regl alt karın ağrısı olan var mı aranızdaa
Yok yapmıyorum ya regl gecikince yaparım ama hiç öyle gecikmem olmadı 2 tane testim bekliyor hala regl hep düzenli olue benim sen naptınBenim de 8 günüm var test yaptın mı canım sen??
Sana katılıyorum bende test yapmama taraftarıyım 31 martta kadar olmasam test yapacağım ama karın ağrım ve kramplarm çok şiddetli ilk kez böyle oluyorYok yapmıyorum ya regl gecikince yaparım ama hiç öyle gecikmem olmadı 2 tane testim bekliyor hala regl hep düzenli olue benim sen naptın
Bende kramp ağrı yok ya hafif oluyor ama şiddetli değil sadece bi sıcak bı soğuk oluyor yüzüm yanıyor ellerim yanıyor ayaklarım falan sonra üşüyor mesela sabah üşüdüm şimdi yanıyorSana katılıyorum bende test yapmama taraftarıyım 31 martta kadar olmasam test yapacağım ama karın ağrım ve kramplarm çok şiddetli ilk kez böyle oluyor
Anladım canım vala ne olsa yoruyorum ama tabi daha zaman var hakkımızda hayırlısı olsun inşallahB
Bende kramp ağrı yok ya hafif oluyor ama şiddetli değil sadece bi sıcak bı soğuk oluyor yüzüm yanıyor ellerim yanıyor ayaklarım falan sonra üşüyor mesela sabah üşüdüm şimdi yanıyor
İnşallah güzel haberler alırız canım yaa bende öyle herkeste olan belirtiler yok henüzAnladım canım vala ne olsa yoruyorum ama tabi daha zaman var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?