- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Hastaneyemi verdiniz kan saglikocagnamiİnşallah Allah gönlünüze göre verir umutsuz olmayın
Tam vazgecince geliyor bu mucize sanirim ama siz bebise temeli guzel hazirlayn iyi beslenin uyknzu alin yormayn kendnzi o gelcek kisa surede size Allah in izniyleİnşallah Allah gönlünüze göre verir umutsuz olmayın
Kesinlikle haklısınızBen hic eksik etmedm faydasni gordum su bol bol icin bide vucudtaki herseyi dengeliyor suyarin sonucunuzu resim atin yine bende 1 hafta 10 gun sonra aticam pozitif veya negatifimi
Amin tesekkur ederimKesinlikle haklısınızTamamdır atacağım inşallah sizin de gönlünüze göre olur sizde haber verin
Deger ne cikmis anlamadm 0 5 arasi demis 5 ve kucugu demis ama doktorami gostercesiniz bu sonucu insallah pozitiftirBakarmsnz kizlar
Değeriniz 5 den küçük çıkmış demektir bu bence biraz daha bekleyin bi kaç gün sonra kan verinBakarmsnz kizlar
Ayni yeremi kan verdinizDün verdim acaba bidaha versemmi bugün bilmedm ya geçen pazrtesi yaptım kan tahlili 1.20 çıktı dün yaptgim.5
5 yukselirmi bilmiyorum benim 6 ciktgnda adet olmstum tutunmamisti yani bence bekleyin kan verrkende yipraniyorsunuz bekleyn bebiko varsa zaten buyuyo rahat verelim ona ama deger 5 ise dusuk bekleyelim ama hazirliklida olalimYarın tekrar vercem yada bugün versem.dunden bugüne yukselirmi
Deger olarak sonuc kagidi farkli cikmis ben bisey anlamadim doktordan randevu al yada saglikocagna sor istersen ama ultrasonla bakim dese gormez suan 7. Haftadami ne gorunuyor kalp atisi vs alttan muayne etse herkes istemiyo onuda tercih meselesi saglikocagna sor yakindaysa sonucunuEvt cnm
Gununuz gectimi bence persembeyi flan bekleyin gun gecsin deger yukselsin varsa insallah cumaya kadarda cikar haftasonuna rahat kafayla girersinizTekrar kan versem acba saglin ocaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?