Kızlar test yapanlar var mı 😍

Ben hic eksik etmedm faydasni gordum su bol bol icin bide vucudtaki herseyi dengeliyor su yarin sonucunuzu resim atin yine bende 1 hafta 10 gun sonra aticam pozitif veya negatifimi
Kesinlikle haklısınız Tamamdır atacağım inşallah sizin de gönlünüze göre olur sizde haber verin

Bakarmsnz kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20230319-150621.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
Deger 5 ise var ve cok yeni daha gununuz gecmemis yada gec dollenmedir gununuz gecince 100 lere geliyo en az benim bildgim insallah vardir bebis

Geçen ayın 19 oldum bu ayın 19olmasi lazım galipa suanlik bişey yok ama

Dün verdim acaba bidaha versemmi bugün bilmedm ya geçen pazrtesi yaptım kan tahlili 1.20 çıktı dün yaptgim.5

Yarın tekrar vercem yada bugün versem.dunden bugüne yukselirmi

Yarın tekrar vercem yada bugün versem.dunden bugüne yukselirmi
5 yukselirmi bilmiyorum benim 6 ciktgnda adet olmstum tutunmamisti yani bence bekleyin kan verrkende yipraniyorsunuz bekleyn bebiko varsa zaten buyuyo rahat verelim ona ama deger 5 ise dusuk bekleyelim ama hazirliklida olalim 20 den yukarisi gec dollenme diyolar benim 89 la gec dollenme demislerdi bekleyin bence biraz daha

Evt sade dün verdigim acil diğeri polikinlik di ama aynı hastane

benim 11 mart bat fakat olmadım dün test yaptım negatif 28 mart-1 Nisan tarihlerini bekliyorum belki yaşadığım şehirden dolayı depremlerden stresten gelmedi

Deger olarak sonuc kagidi farkli cikmis ben bisey anlamadim doktordan randevu al yada saglikocagna sor istersen ama ultrasonla bakim dese gormez suan 7. Haftadami ne gorunuyor kalp atisi vs alttan muayne etse herkes istemiyo onuda tercih meselesi saglikocagna sor yakindaysa sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…