Geçmiş olsun insallah guzel haberi alirsinizbenim 11 mart bat fakat olmadım dün test yaptım negatif 28 mart-1 Nisan tarihlerini bekliyorum belki yaşadığım şehirden dolayı depremlerden stresten gelmedi
Cumayada bisey kalmadi zatenÖyle yapcam cnm cuma vercem adet ol zsam
Mavi ablaa e nabizdan baksana belki dusmustur hayirli haberlerini bekliyorumO kadar az umudum var ki. Keşke dediğiniz gibi olsa
Umut ede ede perişan oldum. Sonuç yarın çıkacakmış. Başka şeyler düşünmek istiyorum ama olmuyor.
Baktım, çıkmamış. Zaten reglim de başladı az önce.Mavi ablaa e nabizdan baksana belki dusmustur hayirli haberlerini bekliyorum
Tövbe oyle dusunmeyin adet olmaniz saglikli olmaniz ve hamile kapabilecegnzin belirtisi adet goremeyip ilacla adet olmaya calisan bende dahil bir cok arkdsmz var zamani degilmis guzel dusunmemiz lazim bu surecte sabirli olmamiz lazim kendinizi uzup yipratmayin lutfen bu surec hepmz icin stresli ama birlikte konusa konusa hafifleticez sagligniza dikkat edin beslenmenze dikkat edin birazda akisina birakin belki spermler saglikli degildi yumurta dollenemedi belki yumurta saglikli gelismemsti bu ay bunlari dusunun esinize havuc yedirin spermleri hizlandryor diye biliyorumBaktım, çıkmamış. Zaten reglim de başladı az önce.
Kendimi berbat hissediyorum. Ağlaya ağlaya sinir krizi geçirdim. Şu an sadece ölmek istiyorum.
İdrar testi nasıl çıktı görsel var mı?Kızlar merhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu kan verdim beta 99 çıktı son ilişkim de 27 şubatta oldu sizce bu değer normal mi?
Degerin guzel bence benim 1 ay 4 gun iken 89 la ogrenmistim saglikla gelir bebis insallahİdrar testi nasıl çıktı görsel var mı?
Degerin guzel bence benim 1 ay 4 gun iken 89 la ogrenmistim saglikla gelir bebis insallahKızlar merhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu kan verdim beta 99 çıktı son ilişkim de 27 şubatta oldu sizce bu değer normal mi?
Baktım, çıkmamış. Zaten reglim de başladı az önce.
Kendimi berbat hissediyorum. Ağlaya ağlaya sinir krizi geçirdim. Şu an sadece ölmek istiyorum.
Böyle çıkmıştıİdrar testi nasıl çıktı görsel var mı?
Amin inşallah çok teşekkür ederimDegerin guzel bence benim 1 ay 4 gun iken 89 la ogrenmistim saglikla gelir bebis insallah
Nezamn tekrar kan verceksniz bisey dedilrmiAmin inşallah çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım daha çok çok yeniymiş gecen hafta felan hamile kaldın herhaldeKan verdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?