- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
2 gunde bir 2 katina cikiyor ya bdhaki kan verdgnzde heraey belli olurYa ben bişey anlmdm.cnm dokdor yok diyor bazısı var diyor yükselir diyor anlmdm.bsy
Ovulasyon benim ayin 30 gunu cift cizgi cikiyodu 2 ay yaptm ben adette olmuyodum doktra gittim hormonlarim bozukmus oyuzden yuksek olan hormona gore hep pike yakin cikiyormus ilacla diyetle tedavi etti vitamnlerim eksikmis hamile kaldim ovulasyona pek guvenmeyin kaset test yapin varsa elinizde en iyi sonucu o veriyorBen henüz Dr a gitmedim benim de 2 gün geçti idrar testim silik çıktı o yüzden merak ettim. İlişki tarihi de 27 Şubat ve 1 Mart. İnşallah gebeyimdir. Kaset test olan o ovulasyon. O da gebeliği gösteriyor dediler diğeri erken gebelik testi
Var kasık bolgem bazen batyor bazen yogunlasip agri oluyor benmde 8 gun var ayin don gunu veya obur ayin ilk haftasni bekliyorumMerhaba kızlar benimde 8 günüm var regl alt karın ağrısı olan var mı aranızdaa
Akinti olayi bendede basladi 3 gundur hic yoktu dogumdan sonra olmadi 3 gundur yogunlasiyo gbi ama ilthap flan degildr insallah yada mantar degildr insallahBide akıntım oluyor az önce baya oldu hasta oldum sandım megersem akintiymis
Bende böyle karnımın alt kısmına baskı yapınca ağrı oluyor yaa dün hareketli bi gündü bol bol yürüdüm ondan desem sanmıyorum pek kafam karıştı prolaktin hormonum da yüksekti ilaç vermedi doktor düşer dedi bilemiyorum ya umutlaıp üzülmek istemiyorumVar kasık bolgem bazen batyor bazen yogunlasip agri oluyor benmde 8 gun var ayin don gunu veya obur ayin ilk haftasni bekliyorum
16 martta öğrendim o zaman 99 çıktı. 18 martta tekrar verdim 358 çıktı. Bugün tekrar verdim ama daha sonuç çıkmadı.Nezamn tekrar kan verceksniz bisey dedilrmi
Tarihlerimiz aynı sizinleBen henüz Dr a gitmedim benim de 2 gün geçti idrar testim silik çıktı o yüzden merak ettim. İlişki tarihi de 27 Şubat ve 1 Mart. İnşallah gebeyimdir. Kaset test olan o ovulasyon. O da gebeliği gösteriyor dediler diğeri erken gebelik testi
Hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini bekliyoruz16 martta öğrendim o zaman 99 çıktı. 18 martta tekrar verdim 358 çıktı. Bugün tekrar verdim ama daha sonuç çıkmadı.
1 mart tesadufen rutin kontrolde kan verdim beta hcg de bakmis doktorum 0.39 cikti simdi tam 1 ay olsun o kan testinin ustunden istiyorumTarihlerimiz aynı sizinleBence var gibi isterseniz acile gidip bi kan verin hemen çıkıyor sonuç
Ayy inşallah güzel sonuçlarınız gelir1 mart tesadufen rutin kontrolde kan verdim beta hcg de bakmis doktorum 0.39 cikti simdi tam 1 ay olsun o kan testinin ustunden istiyorumkaset test aldim onlari yapcam bende ona gore kan veririm diyorum
Amin insallah hepimiz hamiş olarak cikariz bu gruptan hamiş grubu acariz kendmzeAyy inşallah güzel sonuçlarınız gelir
İnşallah sonuç pozitif olur canım benim dualarım isteyen herkesle1 mart tesadufen rutin kontrolde kan verdim beta hcg de bakmis doktorum 0.39 cikti simdi tam 1 ay olsun o kan testinin ustunden istiyorumkaset test aldim onlari yapcam bende ona gore kan veririm diyorum
Bende cok dua ediyorum cocuk isteyen herkese rabbim saglikla evlat sahbi etsinİnşallah sonuç pozitif olur canım benim dualarım isteyen herkesle
Eşimle 2 gün bekleyip direkt dra gitme kararı aldık inşallah vardırTarihlerimiz aynı sizinleBence var gibi isterseniz acile gidip bi kan verin hemen çıkıyor sonuç
Guzel haberlerle gelin insallahEşimle 2 gün bekleyip direkt dra gitme kararı aldık inşallah vardır
Benim bu testten anldgm son verdgniz kan degeri 5 ten kucuk cikmis negatif demisler galiba neden sayi yok bu kan testlerinde ben eski kan testimi bulursam atacagim buraya bu isaretlilerden hicbsey anlasilmiyo saglikci olmayinca galibaKizlar bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?